Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Str, 18.06.2025, 20:16
Dnes je streda 18. júna 2025, meniny má Vratislav a zajtra Alfréd

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 72 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší
 ako som menil listy 
Autor Správa
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
masurko píše:
No tak teraz sa mi uz ozaj neche tie listy vyberat :(

ked mas druhe pera tak tieto pri demontazi nemusis sanovat.,,daju sa dat dole lachko, s flexou,,

5ko ja som podobne sa mordoval, teda ritual bol obdobny,,ale som mal druhe pera takze nebol problem,,,a na lavej strane som pouzil flexu pri tom hrubom oku,,,, narezal som oko pera do kriza, bosroba isla von aj s tou rurkou v silentbloku, takze nemal som ine vychodisko a nepomohlo ani nahrievanie kyslikom, ,, ale za 10 minut bolo pero dole,,a za cca. polhodinu boli namontovane oba pera hore... :-D

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Uto, 24.03.2009, 14:21
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No to mozem aj ja spravit :-) ake si tam daval nove sroby? A co si spravil s tou matkou v kasni?

Ex: Patrol W260, 2.8TD eMHaDecka na 33kach
Patrol Y61 3.0DTi - ma vsetko co treba

Uto, 24.03.2009, 14:25
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Masurko určite kup pevnostné šroby, normálne dostať ja to kupil vo Fabory jednu dve mám ešte doma čo sa nepoužili.

EX JGCH 4l - trochu off
EX JGCH 5,2l - cestná leštenka

email: andrej.durda@gmail.com

Uto, 24.03.2009, 14:27
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
masurko píše:
No to mozem aj ja spravit :-) ake si tam daval nove sroby? A co si spravil s tou matkou v kasni?

sroby som daval nove ,, a ta matka v kasni ostala, bo je tam napevno, a Andrej ma pravdu, , bo ked to raz vybeies, zistis ze v akom stave su, cize nove a mas pokoj, su lacne,,

Uto, 24.03.2009, 15:00
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Masurko aky cely den?
vsak som tam v sobotu vliezol o 10.00 hod a z garaze vysiel o 21.45
a to som vymenil pravu starnu na komplet a na lavej som len demontoval stare pero!
som bol tak nasrany a zdevastovany ze som ani nezral cely den, vypil 3 piva a dva glgy fernetu. nervy neskutocne!!!

v nedelu som zacinal o 9.00 a okolo 13.00 som koncil. bol previezt a este tak hodku potom daval dole prevodovku!

malou flexkou sa k sroubom nedostanes a velku mal kamarat niekde mimo, takze sa nedalo. a srouby keby som vedel tak si zadovazim!

a prave zadne oko som vytocil len spodok. z kasne som skusal ale neslo mi pohnut. keby som zabral. mam dojem ze to skonci zase podobne

Obrázok

Uto, 24.03.2009, 15:01
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
5ko ked si to robil sam, tak sa necudujem ze si nadaval a mordoval sa, ale ja som robil s kamosom a zato sme to skorej zbuchali,,ked to robis saam tak sa namordujes,,,o tom niet pochybnosti,,

Uto, 24.03.2009, 15:08
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
efendi ono sam a sam je rozdiel.
vzdy som robieval sam sice to trvalo dlhsie, ale o to viyc som sa narobil! :-D

teraz tam bola so mnou celu dobu moja ono take podanie kluca pridrzanie prechytenie je neskutocna pomoc. a dalsia vec je ze dielna je 8 m za garazou a v dielni sa nachadza viac menej vsetko takze tristo krat som isiel ja, tristo krat moja... bozska baba dobre som si nasiel!

Uto, 24.03.2009, 15:19
koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
zabudli ste na jednu základnú vec

akákoľvek robota na podvozku starého Jeepa sa začína asi tak týždeň pred samotným šrobovaním a spočíva v dôkladnom očistení všetkých spojov, ktoré budeme povoľovať a ich napustení KVALITNÝM povoľovačom závitov

Uto, 24.03.2009, 15:20
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pali
zacal som tri tyzdne pred. najprv ocistil co sa dalo, potom 2x za tyzden som nastriekal odhrzovacom a povolovacom sroubou. je pravda ze som s tym aj jazdil, ale slo to.

on nebol problem v povoleni. som povolil vsetko a aj male (8mm co drzia dorazy) bez problemov, nic som nestrhol. aj tazne som musel spustit dole lebo sa nedal zozadu vybrat sroub...
este aj srouby v listoch som povolil bez problemov.

len ten sroub v tom velkom oku zahrdzavel do tej trubicky. ten jeden co som odtial vyklepaval som neveril za polievkovu lyzicu sajrajtu, hrdze a blata som z toho dostal!

Uto, 24.03.2009, 15:27
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
[quote="palo-cherokee"]zabudli ste na jednu základnú vec

akákoľvek robota na podvozku starého Jeepa sa začína asi tak týždeň pred samotným šrobovaním a spočíva v dôkladnom očistení všetkých spojov, ktoré budeme povoľovať a ich napustení KVALITNÝM povoľovačom závitov[/quot

Palko umna jeepik touto procedurou presiel,, a ajtak som musel v jednom pripade pouzit flexu..

a ostatne ako pise 5ko.

Uto, 24.03.2009, 15:28
Učeň

Odpoveď s citáciou
Poslať 
hehe, ja ked som menil zdvih, tak ma cakali zahrdzavene srouby na zadku- na tlmicoch hore som utrhol vsetky styri, na perach koncove som myslel ze ohnem racnu, nakoniec som rezal iba jeden, bo bol zahrdzaveny v tej trubke, dostal som ho na koniec zavitu, potom rezal a aj tak bol problem dostat zvysok von. Mechanik ked to robil na starom Jeepe, tak mi to nejak odvaril cez "ram"- urobil dieru z druhej strany ako je hlava sroubu. potom som este nevedel, ako sa dava list dole z napravy, vsetko povolene a ani sa to nehlo. sol je veru svina! nakoniec som urezal ten sroub, co to drzi pohromade- to som este nevedel ze ma taku funkciu a podarilo sa :P

Uto, 24.03.2009, 17:55
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
palo-cherokee píše:
zabudli ste na jednu základnú vec

akákoľvek robota na podvozku starého Jeepa sa začína asi tak týždeň pred samotným šrobovaním a spočíva v dôkladnom očistení všetkých spojov, ktoré budeme povoľovať a ich napustení KVALITNÝM povoľovačom závitov

presne tak! ja som nebol vtedy doma.. chystal to moj mechanik... ale 20 krat za den to striekal brzdovkou,wedeckom a vselijakymi povolovacmi... potom dalsi den zacal pomaly povolovat srouby a zase vselijake chemie na to...
ked som 3.den prisiel s novym podvozkom vsetko islo krasne vytocit. na 20 rocnom aute :-D

takze nezabudajte na to ze nejdete menit podvozok na aute ktore zislo vcera z linky... :-) :smt039

good luck a malo flexovania tim ktorych to caka. masurko. :wink:

este nieco: pred tym ako som isiel menit zadne prasce a davat dlhsiu pancierovu RE hadicku k zadnej naprave som to polieval mesiac cocacolou :-D

Uto, 24.03.2009, 23:19
Profil ICQ WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Mne zvycajne vzdy pomoze pneumaticka utahovacka, ked nevytoci sraub uplne, aspon ho uvolni od hrdze.

Str, 25.03.2009, 16:57
Profil ICQ
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ja som zdvihol menej iba som vložil listy s ducata no dal som si vyrobit podložky pod pera medzi cuk panty take ako ty iba kde jedna strana bola hr.20mm druhá 15mm pri dlžke115mm také cvyky čim som pootočil dif vstupom hore, čím som zlepšil uhly krížou a aj vsunutie do rozvodovky dufam pochopene a som spokojny a čo si ešte na mojej jeep ke velmi važim rok 89 a povolujem akekolvek skrutky bez problemu žiadna korozia

Str, 25.03.2009, 18:39
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
cav 5ko tak si spokolny smojou pracickou(nakutim)vyplatilo sa previest do puchova?

PORIADATEL

Sob, 28.03.2009, 22:46
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 72 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný