Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon, 14.07.2025, 23:54
Dnes je pondelok 14. júla 2025, meniny má Kamil a zajtra Henrich

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 1076 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 72  Ďalší
 Pandíkov "PROTOTYP" 
Autor Správa
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pandik, hlavne ze sa ti to paci.
Je to jak elektricka, teraz tie siroke blatniky vizeraju smiesne a uz sa to na offroud ani nepodoba.
Nemozes sa urazat za to ze ti niekto povie svoj nazor. Cim budes starsi tym to bude horsie. Ludia uz nebudu prihliadat na to ze si snazivy mlady chlapec.

Tu mas foto pre inspiraciu:
Obrázok
Obrázok

http://www.4x4life.sk/

Sob, 19.01.2013, 19:19
Profil WWW
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pandiiik,, ja tvojho aniela :-D ,, nic v zlom,, ale Macej a Laci ti to napisali peknee, drz sa toho,, ono fakt si to kupil pres seba,, raduj sa z tohoo, ale ak uz aj bolo spomenute, tak ber si niake to ponaucenie,, Pandicka s tyma predoslima diskami bola fakt k svetu a velmi pekna,, ale tieto kolesa jej kazia image terenaka, nie ze by boli skaredee, to nie ale su na bruchoplaz ,,cos ti uz aj viacery potvrdili, nuz ale ked sa ti to paci, tvoja vec ale kritiku musis prijat taku ako je,,,,osobne sa mi paci a paci sa mi aj to aky kladny vztah mas k offroadu a jeho vyvoji na tvojom aute, ale to neznamena že si COOL ,, ako ani ja a spusta z nas,, dovolim si tvrdit ze aj ty najvacsi machri stadialtok z fora si neraz zoberu priklad aj od toho slabsieho, bo aj ten moze mat trebars dobru pripomienku alebo niaky technicky ovela lepsi návrh,,takze potom nemusis nas za to odsudzovat,, osobne tiez beriem kritiku a vivodzujem si z toho ponaucenie pre seba,,neboj,, kritika ci uz taka alebo onaka ta este spusta krat neminie,, ale s tym samusi vediet žit a vyvodzovat si z toho ponaucenia,,cize tak pristupuj k tomu,,,

je insia vec keby ta niekto osocoval ,ponizoval konkretne tvoju pracu,alebo podobne to je uz insie cafe a tam treba uz inaksie reagovat,, to by bolo namieste.

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Naposledy upravil efendi dňa Sob, 19.01.2013, 20:30, celkovo upravené 1

Sob, 19.01.2013, 20:07
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
no tak za kolko ich pustis na tu mazdu ? :-D ale vo dne to nemusi as tak strase nuazat na to fiate

Multipla CNG
Ex. Jeep cherokee 2.1
Ex.LKT 81 T
Ex.UKT 6340
Ex .suzuki samurai 1,3 sj510
0904976223

Sob, 19.01.2013, 20:17
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pando,to chce len tie kolesa zasrat od blata aby ta novota tak nesvietila a bude to OK.

Sob, 19.01.2013, 21:08
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
nikto sa tu neuráža :-)
som povedla kririku beriem ale je toho trochu veľa kvoli diskom ale aspoň viem názory na pandu niektorých ľudí nebudem kopírovať správy ;-)

Sob, 19.01.2013, 21:11
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Milan píše:
Pando,to chce len tie kolesa zasrat od blata aby ta novota tak nesvietila a bude to OK.

tak to si počkám na to blato :-D a nie sú nové, sú používané ja nemožem za to že sa tak lesknú :D

Sob, 19.01.2013, 21:14
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
OFFroad4wd píše:
a nie sú nové, sú používané ja nemožem za to že sa tak lesknú :D

To mas presne ako z peniazmi a nikomu nevadi a nikto nenadava ze s nimi kazdy den musi platit :-D

Sob, 19.01.2013, 21:21
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ani panda a ani 2,1 td cherokez neni nic extra kazdy komu som povedal ze mam 2,1 ze co taku kraksnu no ale ja som bol spokojny keby 4,0 jazdil na jednu nadrz 1100 km tak nepoviem ani slovo ale kazdeho vec ze na com sa vozi ja som si to auto uzival a dost som sa pri nom naucil a teraz viem aj co to poradit

Multipla CNG
Ex. Jeep cherokee 2.1
Ex.LKT 81 T
Ex.UKT 6340
Ex .suzuki samurai 1,3 sj510
0904976223

Sob, 19.01.2013, 21:27
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Klokan píše:
ani panda a ani 2,1 td cherokez neni nic extra kazdy komu som povedal ze mam 2,1 ze co taku kraksnu no ale ja som bol spokojny keby 4,0 jazdil na jednu nadrz 1100 km tak nepoviem ani slovo ale kazdeho vec ze na com sa vozi ja som si to auto uzival a dost som sa pri nom naucil a teraz viem aj co to poradit

:smt023

ja som rád, že mám to čo mám, tiež som sa toho veľa popri tom naučil ;-) viem aj ja niečo poradiť, ale keď niečo poradím, tak je to celé zle lebo mam toľko rokov kolko mám :D a predsa nebude chlapec radiť dospelému :twisted:

Sob, 19.01.2013, 21:36
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
OFFroad4wd píše:
a predsa nebude chlapec radiť dospelému :twisted:

A presne toto pochopis az ked budes mat svoje deti a budu sa ti hrabat v garazi.Takze mas este dost casu :smt025 A neber to tak tragicky :D

Sob, 19.01.2013, 21:47
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
vieš pandík, problém je v tom , že po tých oslavných rečiach na teba a tvoju SUPERPANDU, až príliš stúplo tvoje ego. Začal si tu kdekomu radiť, niektoré tvoje odpovede boli dosť arogantné atď. Odomňa si napr. niekoľkokrát chcel, aby som napísal, že čo som dokázal ja.
A táto výzva pramenila presne z tvojho nadpriemerného EGA, lebo si si myslel, aký si super, múdry, skúsený, neprekonateľný atď. a chcel si sa porovnať so mnou. Ako ťa to len mohlo napadnúť, pýtať sa 46 ročného dospeláka, že čo som dokázal? Že postavil som si dom? Že keď som mal prvý offroad, ešte si nebol ani na svete? Bolo by smiešne pokračovať.
Takže tej kritike sa teraz ani veľmi nečuduj a príjmy ju s pokorou . Fakticky nič proti tebe nemám, tým že som ťa niekedy kritizoval, chcel som len upozorniť na skutkový stav tvojho auta - bez ružových okuliarí - to jest, že na ceste je nepoužiteľné a v teréne tak asi na 100km do zlomenia.
Hlavu hore pandík a s tým samurajom ti prajem viacej rozvahy pri úpravách

https://plus.google.com/u/0/photos/1180 ... 5400496177

Ned, 20.01.2013, 0:08
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
skuseny mudry a kadečo ine učite nie som :D som normálny chlapec, nesom namyslený nemyslím si o sebe nič ani veľa.. :wink: to ma musíš spoznať osobne, súdiť ludí z obrazovky je také čo ja viem.. keď toho človeka osobne nepoznáš, ale tak možno aj to bude :D
dám fotku za vidna, nie sú nablískané tie disky to bol včerajší blesk :-D pasujú aj farebne ku Al plechom a čierna farba na diskoch ku doplnkom
Obrázok

Ned, 20.01.2013, 0:20
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
FOGY píše:
vieš pandík, problém je v tom , že po tých oslavných rečiach na teba a tvoju SUPERPANDU, až príliš stúplo tvoje ego. Začal si tu kdekomu radiť, niektoré tvoje odpovede boli dosť arogantné atď. Odomňa si napr. niekoľkokrát chcel, aby som napísal, že čo som dokázal ja.
A táto výzva pramenila presne z tvojho nadpriemerného EGA, lebo si si myslel, aký si super, múdry, skúsený, neprekonateľný atď. a chcel si sa porovnať so mnou. Ako ťa to len mohlo napadnúť, pýtať sa 46 ročného dospeláka, že čo som dokázal? Že postavil som si dom? Že keď som mal prvý offroad, ešte si nebol ani na svete? Bolo by smiešne pokračovať.
Takže tej kritike sa teraz ani veľmi nečuduj a príjmy ju s pokorou . Fakticky nič proti tebe nemám, tým že som ťa niekedy kritizoval, chcel som len upozorniť na skutkový stav tvojho auta - bez ružových okuliarí - to jest, že na ceste je nepoužiteľné a v teréne tak asi na 100km do zlomenia.
Hlavu hore pandík a s tým samurajom ti prajem viacej rozvahy pri úpravách

:smt023
Pandik podla mna velakrat zbytocne poucujes ludi ktori to nepotrebuju...

Ned, 20.01.2013, 0:20
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pasuju ako koňovi kotúčové brzdy :-D co sa týka Fogyho ten chlap by ti mohol byt otec tak trosku úcty si zaslúži ... Ako povedal ked začal jazdiť ty si ešte len preskakoval kdesi z vajca do vajca ... Viem puberta je zložité obdobie ale musíš aj pamätať ze viac ľudí sa zastane človeka ktorý niečo ma zasebou ako 16 ročného kocúra ...píšem ti to len preto lebo ma uz kus výstacaako tu píšeš ze si všetko dokázal sam (ked sa nad tym clovek zamysli nedokazal si nic bez penazi mozes tak akurat snivat a to je vsetko )v jednom jedinom príspevku tu nevidím ze si vdacny rodičom za dielnu za privesny vozik co ti vozí tu srandu na akcie atd... Co by si mal bez tej podpory max tak horský bike po starsom bratovi ...tak sa uz uvedom a nemachruj s tym co ti dali druhy každý by bol frajer niečo zmajstrovat ked dostane všetko na tacke... A ani kopírovať radlice pevnostaky a iné veci nieje az take umenie... To je môj názor a uz som ti to musel napísať !

Ned, 20.01.2013, 0:35
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Chalani neviem čím to je ale odrazu všetci zdielate moj názor. :-D :-D :-D

BMW 320d e90.. rýchlobežka
Nissan Patrol K160 2,8TD
0944 057 888

Ned, 20.01.2013, 9:52
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 1076 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 72  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný