Dnes je pondelok 14. júla 2025, meniny má Kamil a zajtra Henrich
Autor |
Správa |
adrenix
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 29.09.2010, 9:28 Príspevky: 328 Bydlisko: Piestany/Bratislava
|
Pandik, hlavne ze sa ti to paci.
Je to jak elektricka, teraz tie siroke blatniky vizeraju smiesne a uz sa to na offroud ani nepodoba.
Nemozes sa urazat za to ze ti niekto povie svoj nazor. Cim budes starsi tym to bude horsie. Ludia uz nebudu prihliadat na to ze si snazivy mlady chlapec.
Tu mas foto pre inspiraciu:

_________________Pajero V20 3.0 V6 - SOLD Daihatsu Feroza F300 LandCrusier LJ73 http://www.4x4life.sk/
|
Sob, 19.01.2013, 19:19 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8016 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|

Pandiiik,, ja tvojho aniela  ,, nic v zlom,, ale Macej a Laci ti to napisali peknee, drz sa toho,, ono fakt si to kupil pres seba,, raduj sa z tohoo, ale ak uz aj bolo spomenute, tak ber si niake to ponaucenie,, Pandicka s tyma predoslima diskami bola fakt k svetu a velmi pekna,, ale tieto kolesa jej kazia image terenaka, nie ze by boli skaredee, to nie ale su na bruchoplaz ,,cos ti uz aj viacery potvrdili, nuz ale ked sa ti to paci, tvoja vec ale kritiku musis prijat taku ako je,,,,osobne sa mi paci a paci sa mi aj to aky kladny vztah mas k offroadu a jeho vyvoji na tvojom aute, ale to neznamena že si COOL ,, ako ani ja a spusta z nas,, dovolim si tvrdit ze aj ty najvacsi machri stadialtok z fora si neraz zoberu priklad aj od toho slabsieho, bo aj ten moze mat trebars dobru pripomienku alebo niaky technicky ovela lepsi návrh,,takze potom nemusis nas za to odsudzovat,, osobne tiez beriem kritiku a vivodzujem si z toho ponaucenie pre seba,,neboj,, kritika ci uz taka alebo onaka ta este spusta krat neminie,, ale s tym samusi vediet žit a vyvodzovat si z toho ponaucenia,,cize tak pristupuj k tomu,,,
je insia vec keby ta niekto osocoval ,ponizoval konkretne tvoju pracu,alebo podobne to je uz insie cafe a tam treba uz inaksie reagovat,, to by bolo namieste.
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
Naposledy upravil efendi dňa Sob, 19.01.2013, 20:30, celkovo upravené 1
|
Sob, 19.01.2013, 20:07 |
|
 |
Klokan
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 28.12.2009, 20:22 Príspevky: 1042 Bydlisko: Pezinok Lošonec
|
no tak za kolko ich pustis na tu mazdu ?  ale vo dne to nemusi as tak strase nuazat na to fiate
_________________ Jeep zj 4.0 1994 Jeep xj 4.0 H.O.1996 Mazda 323 bf turbo 4wd Multipla CNG Ex. Jeep cherokee 2.1 Ex.LKT 81 T Ex.UKT 6340 Ex .suzuki samurai 1,3 sj510 0904976223
|
Sob, 19.01.2013, 20:17 |
|
 |
Milan
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 12.10.2006, 20:37 Príspevky: 3307 Bydlisko: Nitra
|
Pando,to chce len tie kolesa zasrat od blata aby ta novota tak nesvietila a bude to OK.
_________________ Patrol GR, kde neprejdem tam pretiahnem!!!
|
Sob, 19.01.2013, 21:08 |
|
 |
OFFroad4wd
Pandík
|
nikto sa tu neuráža
som povedla kririku beriem ale je toho trochu veľa kvoli diskom ale aspoň viem názory na pandu niektorých ľudí nebudem kopírovať správy 
|
Sob, 19.01.2013, 21:11 |
|
 |
OFFroad4wd
Pandík
|
Milan píše: Pando,to chce len tie kolesa zasrat od blata aby ta novota tak nesvietila a bude to OK.
tak to si počkám na to blato  a nie sú nové, sú používané ja nemožem za to že sa tak lesknú 
|
Sob, 19.01.2013, 21:14 |
|
 |
Milan
OFFROAD Expert
|
OFFroad4wd píše: a nie sú nové, sú používané ja nemožem za to že sa tak lesknú 
To mas presne ako z peniazmi a nikomu nevadi a nikto nenadava ze s nimi kazdy den musi platit 
|
Sob, 19.01.2013, 21:21 |
|
 |
Klokan
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 28.12.2009, 20:22 Príspevky: 1042 Bydlisko: Pezinok Lošonec
|
ani panda a ani 2,1 td cherokez neni nic extra kazdy komu som povedal ze mam 2,1 ze co taku kraksnu no ale ja som bol spokojny keby 4,0 jazdil na jednu nadrz 1100 km tak nepoviem ani slovo ale kazdeho vec ze na com sa vozi ja som si to auto uzival a dost som sa pri nom naucil a teraz viem aj co to poradit
_________________ Jeep zj 4.0 1994 Jeep xj 4.0 H.O.1996 Mazda 323 bf turbo 4wd Multipla CNG Ex. Jeep cherokee 2.1 Ex.LKT 81 T Ex.UKT 6340 Ex .suzuki samurai 1,3 sj510 0904976223
|
Sob, 19.01.2013, 21:27 |
|
 |
OFFroad4wd
Pandík
|
Klokan píše: ani panda a ani 2,1 td cherokez neni nic extra kazdy komu som povedal ze mam 2,1 ze co taku kraksnu no ale ja som bol spokojny keby 4,0 jazdil na jednu nadrz 1100 km tak nepoviem ani slovo ale kazdeho vec ze na com sa vozi ja som si to auto uzival a dost som sa pri nom naucil a teraz viem aj co to poradit
ja som rád, že mám to čo mám, tiež som sa toho veľa popri tom naučil  viem aj ja niečo poradiť, ale keď niečo poradím, tak je to celé zle lebo mam toľko rokov kolko mám  a predsa nebude chlapec radiť dospelému 
|
Sob, 19.01.2013, 21:36 |
|
 |
Milan
OFFROAD Expert
|
OFFroad4wd píše: a predsa nebude chlapec radiť dospelému 
A presne toto pochopis az ked budes mat svoje deti a budu sa ti hrabat v garazi.Takze mas este dost casu  A neber to tak tragicky 
|
Sob, 19.01.2013, 21:47 |
|
 |
FOGY
Ťažký Profík
Registrovaný: Štv, 22.03.2012, 23:30 Príspevky: 428 Bydlisko: Rožňava
|
vieš pandík, problém je v tom , že po tých oslavných rečiach na teba a tvoju SUPERPANDU, až príliš stúplo tvoje ego. Začal si tu kdekomu radiť, niektoré tvoje odpovede boli dosť arogantné atď. Odomňa si napr. niekoľkokrát chcel, aby som napísal, že čo som dokázal ja.
A táto výzva pramenila presne z tvojho nadpriemerného EGA, lebo si si myslel, aký si super, múdry, skúsený, neprekonateľný atď. a chcel si sa porovnať so mnou. Ako ťa to len mohlo napadnúť, pýtať sa 46 ročného dospeláka, že čo som dokázal? Že postavil som si dom? Že keď som mal prvý offroad, ešte si nebol ani na svete? Bolo by smiešne pokračovať.
Takže tej kritike sa teraz ani veľmi nečuduj a príjmy ju s pokorou . Fakticky nič proti tebe nemám, tým že som ťa niekedy kritizoval, chcel som len upozorniť na skutkový stav tvojho auta - bez ružových okuliarí - to jest, že na ceste je nepoužiteľné a v teréne tak asi na 100km do zlomenia.
Hlavu hore pandík a s tým samurajom ti prajem viacej rozvahy pri úpravách
_________________ARO 10,ARO 10, Asia Rocsta, JEEP YJ, TJ, JK https://plus.google.com/u/0/photos/1180 ... 5400496177
|
Ned, 20.01.2013, 0:08 |
|
 |
OFFroad4wd
Pandík
|
skuseny mudry a kadečo ine učite nie som  som normálny chlapec, nesom namyslený nemyslím si o sebe nič ani veľa..  to ma musíš spoznať osobne, súdiť ludí z obrazovky je také čo ja viem.. keď toho človeka osobne nepoznáš, ale tak možno aj to bude
dám fotku za vidna, nie sú nablískané tie disky to bol včerajší blesk  pasujú aj farebne ku Al plechom a čierna farba na diskoch ku doplnkom

|
Ned, 20.01.2013, 0:20 |
|
 |
tomato
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 24.05.2012, 12:56 Príspevky: 988 Bydlisko: Povazie
|

FOGY píše: vieš pandík, problém je v tom , že po tých oslavných rečiach na teba a tvoju SUPERPANDU, až príliš stúplo tvoje ego. Začal si tu kdekomu radiť, niektoré tvoje odpovede boli dosť arogantné atď. Odomňa si napr. niekoľkokrát chcel, aby som napísal, že čo som dokázal ja. A táto výzva pramenila presne z tvojho nadpriemerného EGA, lebo si si myslel, aký si super, múdry, skúsený, neprekonateľný atď. a chcel si sa porovnať so mnou. Ako ťa to len mohlo napadnúť, pýtať sa 46 ročného dospeláka, že čo som dokázal? Že postavil som si dom? Že keď som mal prvý offroad, ešte si nebol ani na svete? Bolo by smiešne pokračovať. Takže tej kritike sa teraz ani veľmi nečuduj a príjmy ju s pokorou . Fakticky nič proti tebe nemám, tým že som ťa niekedy kritizoval, chcel som len upozorniť na skutkový stav tvojho auta - bez ružových okuliarí - to jest, že na ceste je nepoužiteľné a v teréne tak asi na 100km do zlomenia. Hlavu hore pandík a s tým samurajom ti prajem viacej rozvahy pri úpravách
Pandik podla mna velakrat zbytocne poucujes ludi ktori to nepotrebuju...
|
Ned, 20.01.2013, 0:20 |
|
 |
jankarol
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 12.11.2012, 15:39 Príspevky: 911 Bydlisko: Vranov nad Toplou
|
Pasuju ako koňovi kotúčové brzdy  co sa týka Fogyho ten chlap by ti mohol byt otec tak trosku úcty si zaslúži ... Ako povedal ked začal jazdiť ty si ešte len preskakoval kdesi z vajca do vajca ... Viem puberta je zložité obdobie ale musíš aj pamätať ze viac ľudí sa zastane človeka ktorý niečo ma zasebou ako 16 ročného kocúra ...píšem ti to len preto lebo ma uz kus výstacaako tu píšeš ze si všetko dokázal sam (ked sa nad tym clovek zamysli nedokazal si nic bez penazi mozes tak akurat snivat a to je vsetko )v jednom jedinom príspevku tu nevidím ze si vdacny rodičom za dielnu za privesny vozik co ti vozí tu srandu na akcie atd... Co by si mal bez tej podpory max tak horský bike po starsom bratovi ...tak sa uz uvedom a nemachruj s tym co ti dali druhy každý by bol frajer niečo zmajstrovat ked dostane všetko na tacke... A ani kopírovať radlice pevnostaky a iné veci nieje az take umenie... To je môj názor a uz som ti to musel napísať !
_________________ Toyota Land Cruiser LJ70
|
Ned, 20.01.2013, 0:35 |
|
 |
BlackBear
OFFROAD Expert
Registrovaný: Sob, 24.11.2012, 22:05 Príspevky: 509 Bydlisko: Zvolen-okolie
|
_________________ Nikdy nieje tak zle,aby nemohlo byť ešte horšie.
BMW 320d e90.. rýchlobežka Nissan Patrol K160 2,8TD 0944 057 888
|
Ned, 20.01.2013, 9:52 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|