Dnes je piatok 4. júla 2025, meniny má Prokop a zajtra nikto
Autor |
Správa |
PEŤO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 18.02.2007, 18:42 Príspevky: 566 Bydlisko: senk
|
Naposledy upravil PEŤO dňa Str, 29.04.2009, 9:27, celkovo upravené 2
|
Uto, 05.06.2007, 12:26 |
|
 |
iv@n
Začínajúci koumák
Registrovaný: Štv, 11.01.2007, 20:33 Príspevky: 143 Bydlisko: KM, ZA
|
ten predný rám sa mi páči, už si ho tam mal, alebo si kupoval? čo tam máš za gumy, vyzerá to ako nejaká cestná vzorka; ja mám goodyearky allterain a na asfalte to hučí jak fras, už sú zjazdené, tak hľadám čo kúpiť nového.
|
Str, 06.06.2007, 22:08 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
Registrovaný: Str, 10.01.2007, 22:54 Príspevky: 1375 Bydlisko: Púchov
|
No už sa nám to tu pekne rozrastá.Pjekné autíčko. 
_________________ Každý raz začínal!Nemalo by sa na to zabúdať!
Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!
|
Str, 06.06.2007, 22:34 |
|
 |
PEŤO
OFFROAD Expert
|
ten ram som tam mal, no musel som nan dat navarit uchitky na svetla lebo som chcel velke a gulate, take ako tam mam. Trochu sa bojim ze mi ich niekto utrhne alebo ich rozbijem niekde v lese lebo vobec niesu nicim chranene, ale inak to neslo a tak musia byt takto vystrcene. No a gumi matador IZARDA 265/70/16, Chcel by som ine ale setrim na OME a za 13 300 to bolo asi pre mna to najlepsie. Inak na ceste su tichsie ako som mal ale tie su zimne tak asi preto. A dakujem za odpisanie, uz som si mislel ze sa nikomu nepaci 
|
Štv, 07.06.2007, 10:17 |
|
 |
iv@n
Začínajúci koumák
|
a oproti klasickému osobáku by si tie gumy ohodnotil ako čo sa týka zvuku, hlučia viac?
inak ako si zatiaľ spokojný s autom? ja som s mojím zatiaľ nabehal 10tkm, vymenil som teraz pravé predné ložisko a na začiatku napínak reťaze /vdaka Rudimu za diagnostiku  /, teraz ked je tak teplo tak sa na tom behá príjemne hned od začiatku, chýba to klepanie studeného motora ked je chladnejšie.
|
Štv, 07.06.2007, 23:44 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
|
iv@n píše: a oproti klasickému osobáku by si tie gumy ohodnotil ako čo sa týka zvuku, hlučia viac? inak ako si zatiaľ spokojný s autom? ja som s mojím zatiaľ nabehal 10tkm, vymenil som teraz pravé predné ložisko a na začiatku napínak reťaze /vdaka Rudimu za diagnostiku  /, teraz ked je tak teplo tak sa na tom behá príjemne hned od začiatku, chýba to klepanie studeného motora ked je chladnejšie. iv@n tak Tebe chýba klepanie motora? 
|
Pia, 08.06.2007, 9:03 |
|
 |
PEŤO
OFFROAD Expert
|
No na to klepanie si pomalicky zvykam, lebo som jazdil iba na benzinoch, i ked teraz oteplenim to dost stichlo. Na zimu chcem nejake nezavisle kurenie, tak to tiez bude pohodicka. Na tych gumach som najazdil strasne malo a iba v meste, ale na ten rozmer a typ su podla mna dost tiche. Ja som zatial vymenil motorovy olej, naftovy filter, brzdove dosticky, a este musim vymenit dosticky na rucnej, takze normalny spotrebak. Ja som spokojny nad mieru, cakal som uplne ine auto oproti osobaku co sa cesty tyka, a som este stale velmi velmi prijemne prekvapeny. Chyba mi spodny plastovy kryt motora, a ten si chcem urobit z nejakeho plechu, asi AL, teraz idem dat CB, no a neda mi spavat OME. Inak OK
Naposledy upravil PEŤO dňa Sob, 07.07.2007, 17:42, celkovo upravené 1
|
Pia, 08.06.2007, 11:35 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|

PACO píše: ... Ja som spokojny nad mieru, cakal som uplne ine auto oproti osobaku co sa cesty tyka, a som este stale velmi velmi prijemne prekvapeny. Chyba mi spodny plastovy kryt motora, a ten si chcem urobit z nejakeho plechu, asi AL, teraz idem dat CB, no a neda mi spavat OME. Inak OK
...pekne si to opísal, presne pre ten komfort jazdy na ceste, ale bez hamby aj v teréne je mitsubishi mnou preferovaná značka, i keď ani proti toyke nič nemám...(mám za sebou 1100km jazdu v kuse s výnimkou pár minút na kávičku a WC a bol som ešte schopný pokračovať...)
...umelohmotný kryt - ee, fuj... ...hliníkový - možno, ale hrubý a vypodložený, najlepšie ale aspoň štvorku železo - ak dáš OME či IM a aspoň AT, ťažšiemu terénu neodoláš a tam potrebuješ sem-tam aj vedome nabehnúť na šuter (nie vraziť, nabehnúť!!!) aby si nadhodil predok a dostal sa ďalej...ale aj balvan v strede medzi koľajami zakrytý trávou je fasa...takže železo je železo, daj na mňa a pod motor ho isto švacni...inak na pajero - aspoň u športa je to tak a malo by byť aj u teba - sa robí predný kryt dobre, všetko zakryje vrátane difu, plech je pekne opretý o nosníky a neexistuje ho pri rozumnej hrúbke preraziť ani vážne prevaliť (s výnimkou stretu s tankom  )
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Pia, 08.06.2007, 14:39 |
|
 |
PEŤO
OFFROAD Expert
|
Jano to je jasne ze plast by som tam nedaval, no keby som ho mal tak by som podla neho urobil plechovy. No daako si uz len poradim. Nebude ten zelezny moc tazky? Lebo ked to zdvihnem a aj to ide iba o cca 4cm a to zelezo mi to zasa stiahne dole, hm to by som asi nebol moc nateseny.
|
Sob, 09.06.2007, 9:27 |
|
 |
Leona
Rubicon & Samurai Woman
Registrovaný: Pon, 05.03.2007, 21:45 Príspevky: 767 Bydlisko: Veľká Lehota
|
PACO píše: A dakujem za odpisanie, uz som si mislel ze sa nikomu nepaci 
...hmmmm...mne sa paci a velmi 
_________________Len jedno je isté- že nič nieje isté...a ani to nieje isté...
....najkrajší pohľad je z chrbta koňa...a nadvíhaného auta.
jeep wrangler rubicon 4,0l
suzuki samurai
http://www.youtube.com/watch?v=rqSbl9xtCSE
|
Sob, 09.06.2007, 9:39 |
|
 |
PEŤO
OFFROAD Expert
|
Leona píše: PACO píše: A dakujem za odpisanie, uz som si mislel ze sa nikomu nepaci  ...hmmmm...mne sa paci a velmi 
Nooo... od kocice to zvlast potesi 
|
Sob, 09.06.2007, 16:15 |
|
 |
iv@n
Začínajúci koumák
|
Rudi píše: iv@n tak Tebe chýba klepanie motora? 
ani nie  , na jar to bol dosť vopruz počúvať to klepanie kým sa motor zohrial, chcelo by to nezávislé kúrenie.
inak som si všimol také kovové cvaknutie ked ráno odchádzam z parkoviska - hodím spiatočku, začnem cúvať s vytočenými kolesami, cvakne, ked sa zas rozbieham na jednotku s vytočenými kolesami tak zase cvak. robí to iba občas, neviete čo to je? /homokineťák?/.
ešte ma napadlo, ako vám miciny dymia? ja s tým jazdím do pohody, tak okolo 2000 otáčiek, občas to vytočím pri predbiehaní a dnes som si všimol ked bolo biele auto za mnou, že ked som pridal do kopca, tak som ho chudáka vydymil tmavým kúdolom, niečo na spôsob TDI  . skúsil som potom ísť viackrát za sebou razantnejším tempom a už to nerobilo, ako keby iba pri dlhšej jazde kľudným tempom pri pridaní zadymí. pozeral som nárazník a nejak špinavý od sadzí nie je, na protokole z emisky z jary sú údaje o dymivosti na polovičných hodnotách ako je max. povolené.
|
Ned, 10.06.2007, 23:16 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|

PACO píše: Jano to je jasne ze plast by som tam nedaval, no keby som ho mal tak by som podla neho urobil plechovy. No daako si uz len poradim. Nebude ten zelezny moc tazky? Lebo ked to zdvihnem a aj to ide iba o cca 4cm a to zelezo mi to zasa stiahne dole, hm to by som asi nebol moc nateseny.
...práve včera mi Ivanbb vyrobil štyri perfektné kusy krycích plechov, klobúk dolu pred jeho robotou...a ubezpečujem ťa, že moje pôvodné kryty (inak tenké plechové) vôbec nepotreboval...keď tam totiž dávaš niečo pevné, je najlepšie premyslieť aj iné uchytenie, ako pôvodné, ktoré je často nedostatočne pevné; navyše môžeš aj modifikovať tvar a veľkosť a vyrobiť omnoho lepšie krytie, ako bolo originál - to je aj môj prípad - oproti pôvodnému prvému prednému plechu je nový zošikmený a to až tak, že aj pri priamom náraze na kameň sa auto naň nasunie a vyhne sa tak náhlemu zastaveniu či odrazeniu...
...uvažoval som, že si spravím plechy sám a určite by som to dokázal lepšie ako boli origo, no na Ivanovu kvalitu a precíznosť by som nemal... 
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Ned, 10.06.2007, 23:46 |
|
 |
Rudi
Mitsubishi Man
|

iv@n píše: Rudi píše: iv@n tak Tebe chýba klepanie motora?  ani nie  , na jar to bol dosť vopruz počúvať to klepanie kým sa motor zohrial, chcelo by to nezávislé kúrenie. inak som si všimol také kovové cvaknutie ked ráno odchádzam z parkoviska - hodím spiatočku, začnem cúvať s vytočenými kolesami, cvakne, ked sa zas rozbieham na jednotku s vytočenými kolesami tak zase cvak. robí to iba občas, neviete čo to je? /homokineťák?/. ešte ma napadlo, ako vám miciny dymia? ja s tým jazdím do pohody, tak okolo 2000 otáčiek, občas to vytočím pri predbiehaní a dnes som si všimol ked bolo biele auto za mnou, že ked som pridal do kopca, tak som ho chudáka vydymil tmavým kúdolom, niečo na spôsob TDI  . skúsil som potom ísť viackrát za sebou razantnejším tempom a už to nerobilo, ako keby iba pri dlhšej jazde kľudným tempom pri pridaní zadymí. pozeral som nárazník a nejak špinavý od sadzí nie je, na protokole z emisky z jary sú údaje o dymivosti na polovičných hodnotách ako je max. povolené.
Ivo to cvakanie bude naozaj asi homokineťák a s tou dymivosťou to je úplne normálne keď stupíš dieselu na krk že zadymí.Horšie by bolo keby to dymilo stále.
JanoJP:No Janko Ty to poriadne vyzbrojuješ,už aby som toho Tvojho Športa vydel na živo. 
|
Pon, 11.06.2007, 6:51 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|
Rudi píše: JanoJP:No Janko Ty to poriadne vyzbrojuješ,už aby som toho Tvojho Športa vydel na živo. 
...Rudi, ja Ťa uvidím rád kedikoľvek  ale na Tvoje vyzbrojovanie asi nemám...
|
Pon, 11.06.2007, 8:02 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|