Neviete dakto zohnať spínač zadnej uzávierky podtlakoví ten co je v náprave podla obrázka sa to vola ( ACTUATOR)??
Vlozil by som aj obrázok ale neda sa mi hehe.
_________________ viewtopic.php?f=4&t=3491&hilit=moj+samik viewtopic.php?t=9904&postdays=0&postorder=asc&start=0 Nerob si starosti s tým, čo si o tebe myslia iní. Tí majú dost starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.
Máme rovnaký problém.Aj ty si ho trafil alebo sa to samo ?????? ivonemo69 mi niečo ponukal ale rozhodol som sa že zoberiem celeho trola na ND,skus sa ho opýtať.
_________________ Unimog 408 U100L turbo & Ssangyong Rexton 270Xdi ex Y61 ex Nissan Navara D40 LE ex Nissan Patrol GR Y60 Wagon + podvozok OME, GY Wrangler MT 33x12.5 + Silverstone MT117Extreme 35x11.5, SW Ep9,CB,Hi-Lift,4L-30% atď.
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre