Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 21.06.2025, 22:25
Dnes je sobota 21. júna 2025, meniny má Alojz a zajtra Paulína

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 12 ] 
 Zedder Lock 
Autor Správa
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
čaute, máte niekto zedder lock v patrole 61tke? na stránke ani nepíšu do akých áut to montujú tak neviem čo si o tom mám myslieť... síce je to už ževraj prekonané, aj tak o tom uvažujem lebo sa mi ten systém celkom páči. prípadne máte nejaké skúsenosti so zedderom?

Sob, 23.01.2010, 21:47
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
matino píše:
prípadne máte nejaké skúsenosti so zedderom?

to by zaujímalo aj mňa :)

Sob, 23.01.2010, 22:56
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Mal som to namontovane v osobnom aute...skusenosti no neviem ake popisat...proste je to system ktory by mal byt problem prekonat aj ked vsetko sa da...funguje to jednoducho...vytocit volant a zamknut...prakticky s tym neodides pre dva dovody...jednak sa neda nastartovat(da sa ked sa prerusi ta elektronicka ochrana ktora brani nastartovat) a po druhe by si musel chodit stale dookola...je to namontovane tak zospodu ze to nevidno...a v podstate to rozmontovat by trvalo par hodin nakolko musi dat dole komplet volant. Montaz zverit do dobrycha sikovnych ruk nakolko sa rozobera cela tyc volantu a aj cast s erbegom...kluc je taky valcek s mnoho dierami ronychvelkosti a priehlbin...

Jeep Grand Cherokee WJ 4,7 (LPG), 2,5"lift, AT , nejaká výbava

Sob, 23.01.2010, 23:28
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
neviem ako na Patrole Y61, ale na Toyote Hilux to síce funguje, ale je to strašne, strašne neohrabané, myslím si, že zákazník to nakoniec ani nebude používať. Skôr by som asi riešil Mul-T-Lock, DefendLock a iné lock na radiacú páku

Pon, 25.01.2010, 14:13
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
to je síce pekné ale defend lock/a podľa mňa aj iné značky podobného typu zabezpečenia sú v aute by som povedal skoro na okrasu takže o tom ani neuvažujem vzhľadom na atraktívnosť patrola na ukradnutie to určite zlodeja neodradí takže rozmýšľam nad zederom, pretože ževraj má fakt premakané zamykanie... a čo sa týka "neohrabanosti" tak to je myslím len na vodičovi či si tam dal zabezpečenie za 300 euro ktoré si nebude zamykať lebo je lenivý a bude ho tam mať tiež len na okrasu

Pon, 25.01.2010, 15:32
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
zeder je naozaj vymakany otazne ostava ci je patrol az taky atraktivny adept na zeder.
staci dat nalepku na dekel od nadrze ze 15l/100km a atraktivita ubudne

Pon, 25.01.2010, 17:56
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ked som chcel do mojho auta Defendlock alebo im podobne lock, tak mi znami co sa autam venuje povedal, ze za 2 - 3 min. ho zneskodni a ako keby ani nebol a na aute s vyssim podvozkom o to jednoduchsie. Zeder je uz iny oriesok ale mi povedal, ak ho budu chciet tak ho nalozia a zoberu.

Pon, 25.01.2010, 18:00
Profil WWW
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
čo som po nete pozeral tak defend lock je prekonaný totálne, navyše na odťah stačí stlačiť spojku, a zedder je už niečo iné, asi bude aj to už prekonané ale určite je to dost veľký oriešok... a neviem ako by nakladali skoro 3 tonové auto na odťahovku i keď všetko je možné...

Pon, 25.01.2010, 18:18
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No tu v BA nakladaju zdvihacim ramenom no aku ma nosnost to neviem.

Pon, 25.01.2010, 18:26
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať -
Defend ? odpojiť tiahla ručne zaradiť za 3 a davaj preč...
Zeder ? Mali sme na dieľni totálku so zderom tak čo ... je to fakt tak neprekonaťeľné ? 230cm dlhá tyč zapáčiť o volant a žee čo skorej povolí.... povolil volant takže by som volil zeder+neaké 2 tajné vypinače /ale patroly sa podľa mňa nekradnú/ :roll:

Pon, 25.01.2010, 18:46
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Citácia:
Defend ? odpojiť tiahla ručne zaradiť za 3 a davaj preč...

to môžeš spraviť na bruchoplaze a nie na Patrole, všetky zabezpečováky sa dajú prekonať, ale čiastočne odradia. Ale tvrdenia, že Zeder je výrazne lepší ako ostatné sa mi zdá zavádzajúca. To, že je skrytý pod oplastovaním volantu na blbo prístupnom mieste je len psychologický efekt.

Citácia:
a na aute s vyssim podvozkom o to jednoduchsie

všetko sú to skúsenosti s bruchoplazmi, tam ho zneškodní za 3 min aj malé detsko, uzamknutie páky má prave význam na autách s pákou radenia priamo do kulisy prevodovky

Pon, 25.01.2010, 20:11
Začínajúci koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
chlapi mal som v octe zabespečovací systém,ktorí zatiaľ nikto neprekonal ale tá cena oproti napríklad Zederu je niekde inde. základná verzia(kazeta) stojí tuším cca.500eur...
http://www.vam01.sk/

Pon, 25.01.2010, 21:29
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 12 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný