Dnes je sobota 14. júna 2025, meniny má Vasil a zajtra Vít
Autor |
Správa |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
diesel píše: A to sa môže...?...polovať v zoo? 
-ale veď sa neondej, dieslik mvoj, susedovi zdochla perzská mačka a Ty že zoo... 
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Pon, 27.11.2006, 0:04 |
|
 |
Martin 4
Trvalá prekážka
|
....stretnú sa dvaja zajaci a jeden má zafačovanú labku.
Druhý sa ho pýta "polovník?"
"áno"
"strelil?"
"nie, stúpil"
|
Pon, 27.11.2006, 0:06 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3143 Bydlisko: VYCHOD PO
|
Jano JP píše: diesel píše: A to sa môže...?...polovať v zoo?  -ale veď sa neondej, dieslik mvoj, susedovi zdochla perzská mačka a Ty že zoo... 
Inac ocenujem,pekne foto,ten les v pozadi ... zeby Tatry 2004? 
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Pon, 27.11.2006, 0:11 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
|
Debatuju sa dvaja polovnici: Vies ktora kačka je najlepsia?  No predsa trt kačka. 
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Pon, 27.11.2006, 0:16 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|
-ak ti chýbajú Tatry, daj žene dole podprsenku...ale len ak nemá hvízdavé...lebo by mohli hvizdnúť na zem... 
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Pon, 27.11.2006, 0:17 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|
MARTINO píše: Debatuju sa dvaja polovnici: Vies ktora kačka je najlepsia?  No predsa trt kačka. 
-najťažšia je makačka a najhoršia zatýkačka...a vieš, ktorý je najlepší rys? -klytoris... 
|
Pon, 27.11.2006, 0:20 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 0:19 Príspevky: 1872 Bydlisko: Východ pri KE
|
Jano JP píše: MARTINO píše: Debatuju sa dvaja polovnici: Vies ktora kačka je najlepsia?  No predsa trt kačka.  -najťažšia je makačka a najhoršia zatýkačka...a vieš, ktorý je najlepší rys? -klytoris... 
ten je s mäkym i
_________________ Ak mozem vytiahnem....potiahnem.
|
Pon, 27.11.2006, 0:21 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|
DanoDEF píše: Jano JP píše: MARTINO píše: Debatuju sa dvaja polovnici: Vies ktora kačka je najlepsia?  No predsa trt kačka.  -najťažšia je makačka a najhoršia zatýkačka...a vieš, ktorý je najlepší rys? -klytoris...  ten je s mäkym i
-čák móže aj stvrdnúť, ta ňe? 
|
Pon, 27.11.2006, 0:24 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
|
Jano JP píše: DanoDEF píše: Jano JP píše: MARTINO píše: Debatuju sa dvaja polovnici: Vies ktora kačka je najlepsia?  No predsa trt kačka.  -najťažšia je makačka a najhoršia zatýkačka...a vieš, ktorý je najlepší rys? -klytoris...  ten je s mäkym i -čák móže aj stvrdnúť, ta ňe? 
ta lepsie by bolo...
uz si skusil vlozit obrazok...
|
Pon, 27.11.2006, 0:26 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
|
Jano JP píše: MARTINO píše: Debatuju sa dvaja polovnici: Vies ktora kačka je najlepsia?  No predsa trt kačka.  -najťažšia je makačka a najhoršia zatýkačka...a vieš, ktorý je najlepší rys? -klytoris... 
Jano pocuj, na strojarine nas ucili ,ze pohlad z boku napr. na zenu je bokorys,pohlad zvrchu podorys,pohlad spredu narys ale pohlad zospodu jedine klitorys  P.S. Idem kuknut k zene na Tatry ,ale ked dlho nebudem pisat tak som zastavil este v jaskyni 
|
Pon, 27.11.2006, 0:26 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
|
MARTINO píše: Jano JP píše: MARTINO píše: Debatuju sa dvaja polovnici: Vies ktora kačka je najlepsia?  No predsa trt kačka.  -najťažšia je makačka a najhoršia zatýkačka...a vieš, ktorý je najlepší rys? -klytoris...  Jano pocuj, na strojarine nas ucili ,ze pohlad z boku napr. na zenu je bokorys,pohlad zvrchu podorys,pohlad spredu narys ale pohlad zospodu jedine klitorys  P.S. Idem kuknut k zene na Tatry ,ale ked dlho nebudem pisat tak som zastavil este v jaskyni 
V tatrach je Belanska jaskyna..... 
|
Pon, 27.11.2006, 0:30 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|
Radoffroadov výrobok v praxi; a to nie je nafotené, ako sme traja jelienka cez jarok a hore briežkom vydrmať nevládali a ako to aj cez koľaje od LKT navijak zvládol...
(Dano díky, ide to...)
|
Pon, 27.11.2006, 0:31 |
|
 |
DanoDEF
OFFROAD Expert
|
Jano JP píše: Radoffroadov výrobok v praxi; a to nie je nafotené, ako sme traja jelienka cez jarok a hore briežkom vydrmať nevládali a ako to aj cez koľaje od LKT navijak zvládol... (Dano díky, ide to...)
a nezaspinili ste jelenceka ???
|
Pon, 27.11.2006, 0:33 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
|
...joj, jaskyne sú pekná vec, len daj pozor - v tých krasových je stálych 6až 8 stupňov a v ľadovke vieš asi koľko...len si ty takú vyhriatu peknučkú voňavú nájdi, aby si neprechladol, kto si bude na fóre zo svákov poľovníkov prču robiť ??? 
|
Pon, 27.11.2006, 0:37 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
|
Pekny kusok!  Jano da sa u toho jelenceka urcit vek ? podla parohov je to co ? Osemtorak,ci ako?  Ja som len blbi rybar 
|
Pon, 27.11.2006, 0:39 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|