Dnes je sobota 21. decembra 2024, meniny má Bohdan a zajtra Adela
Autor |
Správa |
bacilpyrin
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 10:33 Príspevky: 747 Bydlisko: Trenčianske Teplice, Košice
|
No takto ako ty vyčistím hlaveň v pohode, len na tú komoru musím použiť šťanky (áno sú čpavkové) - mal som v nich naložené týždeň klince a kov nenarušili, takže komore tiež neublížia. A pod projektil nemažem - len do drážok, mám tiež 54-ku. Aby som vybral plávačku, musím vytočiť hlaveň, takže keby k tomuto prišlo, tak rovno natočím závit.
_________________ Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekdo by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.
LAND ROVER Discovery II.
|
Str, 25.05.2016, 11:15 |
|
|
bahno
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 21.10.2007, 18:48 Príspevky: 2524 Bydlisko: LIPT.MIKULAS
|
Ja som myslel,ze plavacku vyberas pri cisteni stale....ako ju chces inak vycistit a namastit?Mazanie pod strelu ma svoj vyznam,lebo ti tam do medzery natlaci pri vystrele aj tu mast a potom by plavacku nemalo zapekat,ako ked tam natlaci len suche spaliny.Origo sharpky ziadnu plavacku nemali a fungovali.Semtam sice strelcovi opalilo rukav,ale to dako vtedy neriesili .Skus tam porobit do komory par zapichov a skus tam dat dopredu tu gumicku,ci to nepomoze.Mne ta gumicka zatesni dosticku celkom paradne,ked strielam papierakmi.
|
Pia, 27.05.2016, 20:14 |
|
|
bacilpyrin
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 10:33 Príspevky: 747 Bydlisko: Trenčianske Teplice, Košice
|
S tou plavačkou je to tak, že je dlhšia ako otvor záveru, takže pri čistení sa iba vysunie a vysunutú prečistím, pomastím, zasuniem. Na úplne vybratie je nutné vytočiť hlaveň z bloku. Na vloženie gumičky, urobenie zápichov ... treba vybrať celú plávačku a to sa mi momentálne nechce. Mazať pod strelu tiež nechcem, lebo už aj tak vzhľadom na masu nábojnice je prachová náplň poddimenzovaná. Budem skúšať - uvidím. Skúšal som sa popýtať na strelectví.cz ale dopadlo to tam ako vždy.
_________________ Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekdo by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.
LAND ROVER Discovery II.
|
Uto, 31.05.2016, 9:33 |
|
|
bahno
OFFROAD Expert
|
Aha,to sme sa trocha nerozumeli .Ja som mal zato,ze vzdy pri cisteni tej plavacky vyberas hlaven zo zaveru,aby si to mohol vycistit a namazat poriadne a tebe sa to nechce.To sa potom necuduj,ze ti to napeka,ak mas tesnejsie urobenu komoru .Do tej origo hrubostennej nbc mi je jasne,ze nedostanes mazanie.Teda dostanes,ale bolo by to aj tak nahovno,lebo by priemer toho kolecka mazania bol maly,takze by to mastilo zle a este by si ubral aj tak maly priestor pre prach.Ja mam tenkostenne nbc a tam to nieje problem.Ja byt tebou,radsej obetujem 5 minut na vysrobovanie hlavne,dalsich 5 minut na zhotovenie zapichov pre gumicku a labyrint a mal by som potom pokoj .Neviem,ktoreho talianskeho chruna napadlo tam robit plavacku,ked je v zavere plavajuca dosticka ....no,ale ked dokaze na masine,ktora je nastavena aby vrtala rovno,vyvrtat dieru pre plavacku sikmo oproti vyvrtu.... ...a to som tu 54ku kupoval v rajchu vo frankonii
|
Uto, 31.05.2016, 20:02 |
|
|
bacilpyrin
OFFROAD Expert
|
Ono to máš tak, že urobiť tvrdé opatrenia ide, len sú nevratné. Mám času more, takže skúšam najprv sprevádzkovať plávajúcu komoru v pôvodnom stave - systém to nie je zlý. A hlavne s použitím dobových materiálov - proste sa hrajem. Keď to nepôjde - tak plavačka dopláva.
LAND ROVER Discovery II.
|
Str, 01.06.2016, 9:19 |
|
|
bahno
OFFROAD Expert
|
Jasne...kto si hraje,nezlobi .Mne sa ta komora vidi prave debilny system a s dobovym riesenim nema absolutne nic spolocne.Ked si uvedomis,ze bez gumicky zapeka aj kratku dosticku v zavere,tak dlhu plavacku musi zapekat este viac.Ani sharpsovi sa nepodarilo spolahlivo utesnit ten zaver.Preto museli strelci do otvoru dosticky pluvat,aby tam ten bordel bol stale vlhky a nezapekal dosticku do zaveru.Ale zas boli zajebani z toho bordelu,ked ho vyhadzovalo pri vystrele.Lenze,radsej byt zajebany,ako zastreleny,no nie? S gumickou to funguje dobre.Bol by ju asi pouzil aj sharp,ale nemal silikonovu .Ten system vylepsil starr a zacal dotlacat dosticku klinom.Tam to uz tesnilo paradne,podobne,ako tie flinty,co mali sklopnu komoru dotlacanu excentrom na hlaven.Potom daj vediet,ako si to vyriesil,ak sa podari
|
Štv, 02.06.2016, 16:03 |
|
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|