Dnes je pondelok 30. decembra 2024, meniny má Dávid a zajtra Silvester
Mala otazka na kotulanie sa pred Tisovcom
Mala otazka na kotulanie sa pred Tisovcom
Autor |
Správa |
Haldir
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 06.02.2007, 15:29 Príspevky: 675 Bydlisko: stranske
|
Rudi píše: pal píše: Po zlomenej poloosi je toto hned druha vec v poradi z ktorej mam panicky strach! brrr Neboj zatiaľ všetci čo písali že mali búdku,tak aj prežili! ja by som chcel v pokoji nazivat dalej aj bez BUDKY
_________________ a prejdem ...skype: haldir53
|
Ned, 06.04.2008, 20:39 |
|
|
Andrej
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 8:47 Príspevky: 4605 Bydlisko: Hlavná dedina
|
Fuha dobrá téma pred Tisovcom
No ja tiež sice len polobudka ale zase na rovnej ceste všiak ono diesel vie dával ma znova na 4.
Takže klasika moja hluposť (za čo aj zahlasoval) proste polnačka a ja zadný náhon a upalovali trochu rýchlejšie asi 60km/h, proste necítil prdel šmyk a už som bol fantoci na boku
Nepríjemné snad to stačilo na nejakú dlhšiu dobu, odvtedy mám dosť brzdu v neiktorých veciach, najme kedže mám jedno auto čo ma aj živí.
_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com
|
Pon, 07.04.2008, 8:41 |
|
|
Karlito
CVOK HOBBISTA
Registrovaný: Štv, 14.06.2007, 22:53 Príspevky: 1442 Bydlisko: Západné čechy - okres ROkycany (pochádzam z Martina)
|
1.) otočil som Gazíka 69nu na ľavobok - nezniesol náklon, čo som myslel že znesie
2.) Gazíka 69 šmyk na poľadovici - rýchlosť cca 40km/hod a zadné kolesá z cesty akurát na mostík (vjazd na lúku) a ako skočili dolu, tak sa rám zahryzol prevalilo sa to len tak tak, ale ľahol...
3.) traktor RS09 s výsadkom cez ľavý blatník - vozil om hnoj na zmrnutej záhrade - vlečka stiahla a bol hore kolesami opretý o slivku (ešte že tam bola )
-ka-
_________________ Červená je tiež farba...
+420 604 240 223
|
Pon, 07.04.2008, 9:12 |
|
|
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
poľadovica na nemenovanej tatranskej ceste k nemenovanej tatranskej chate, na poľadovici 15 cm prašanu, hore kopcom zadok pekne zametal, ale šlo to; hladké gumy a smer dole kopcom boli nezlučiteľné s ostaním na ceste a tak som už minimálne 50 m pred zákrutou vedel, že ďaleko nedôjdem... nabehnutie bokom na kmeň stromu spevňujúci krajnicu a skok z kolies rovno na strechu, potom niekoľko metrový zjazd na streche zadkom napred...
príčina - príroda, zlé gumy i jazdecká chyba (krokom sa to prejsť dalo....)
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? ..... Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!...
|
Pon, 07.04.2008, 10:20 |
|
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|