Dnes je sobota 21. decembra 2024, meniny má Bohdan a zajtra Adela
Autor |
Správa |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
Jano JP píše: ako čerstvo sa navrátivší z Rumunska (rozumej konečne offroaďák, i keď ešte stále nie úplný, lebo nemám patrol ) .....
Počuli ste slovo božie .
Ja ,momentálne ako šofér s povolania nemám rád žiadnig degešov na cestách , preto vo volnom čase radšej ležím v garáži alebo jazdím OFF road.
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ.
|
Štv, 30.08.2007, 22:16 |
|
|
Milos
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 21:15 Príspevky: 2565 Bydlisko: Handlová
|
byciklisti mi nejak vadia vo vseobecnosti duplom ked idu dvaja vedla seba a rozpravaju sa
korculiarov som nejak nepostretal
za dialkove by som vrazdil a vlastne vsetko co mi znemoznuje poriadny rozhal
potom mi vadia demtagovia ktori za pana nevedia odhadnut vzdialenost a idu predbiehat a nutia ma skakat na brzdu aby nebol celny naraz
tiez neznasam bezdovodne brzdenie premavky ( rozumej ked moze tahat 90 ide 70 lebo obzera krajinku a netrapi ho kolona za nim a samozrejme predbiehat sa neda lebo je plna ciara)
potom auta co sa zenu zenu vpred ale akonahle su dva volne pruhy da sa vlavo a ide subezne a opat brzdi premavku
tiez kamiony ktore su na sebe nalepene a ty nemozes obiehat lebo 3 naraz nedas a postupne sa nemas ako prepracovat vpred....
a je ich este mnoho
_________________ Jeep Grand Cherokee 4,7 V8 - zatial sa zoznamujeme
|
Štv, 30.08.2007, 22:21 |
|
|
Milos
OFFROAD Expert
|
Kapo píše: Ja ,momentálne ako šofér s povolania nemám rád žiadnig degešov na cestách
a teraz mi povedz preco som sa ja zbytocne rozpisoval?
|
Štv, 30.08.2007, 22:22 |
|
|
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
Rudi píše: Jano JP píše: rozumej konečne offroaďák, i keď ešte stále nie úplný, lebo nemám patrol Janko tak toto snáď NIE!!!!
Rudi, neboj, to ja len tak zľahka a v dobrom šteklím ego patrolistov, lebo teraz to vypadá tak, že poriadny offroaďák má patrola a bol jazdiť v Rumunsku ...
...ale keďže tu je to offtopic, tak si môj cestopis kto chcete prečítajte v časti expedície, chystám sa to tam dať...
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? ..... Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!...
|
Pia, 31.08.2007, 10:10 |
|
|
Karlito
CVOK HOBBISTA
Registrovaný: Štv, 14.06.2007, 22:53 Príspevky: 1442 Bydlisko: Západné čechy - okres ROkycany (pochádzam z Martina)
|
Mňa osobne len tak niečo nerozhodí, myslím ako nervy a pena okolo huby, ale keď už k tomu dôjde, tak príčinou sú cocoti....
nemusí to byť hneď neosvetlený ciklista, ak je uprataný pekne pri krajnici a tak,
ale cocoti, v zmysle neočakávaný manéver, zámer k odbočeniu/úkonu ale iné akoby chovanie sa! Kamarát (dobrý kamarát) tiež raz, proste mu preskočilo a začal ma predbiehať a zrazu sme boli na ceste traja vedľa seba, som mu potom vynydal do idiotov a kokotov!
-ka-
PS: červené oči v návale nasratia sú rovnako nebezpečné ako ten čo nasratie svojou bezohľadnosťou/ľahostajnosťou spôsobil, a možnože niekedy aj viac...
_________________ Červená je tiež farba...
+420 604 240 223
|
Pia, 31.08.2007, 11:27 |
|
|
Nightfighter
Učeň
Registrovaný: Uto, 09.10.2007, 15:13 Príspevky: 82 Bydlisko: Čadca
|
najhorsi je ozraty chlap v snehovej fujavici ked ma debil obleceny biely maskovaci overal a lezi na ceste kde je 15 cm snehu alebo mu trcia zo zaveja len nohy...
_________________ 469 200 D
|
Str, 23.01.2008, 2:06 |
|
|
Peto24
Ťažký Profík
|
Najradšej mám vodičou ktorý v zákrutách pridávajú a na rovinkách idú 70 a menej km/h takýchto radšej rychlo obehneme pretože nikdy neviem čo urobia...
|
Str, 23.01.2008, 10:39 |
|
|
LOSOS
Ťažký Profík
Registrovaný: Pia, 30.11.2007, 22:19 Príspevky: 490 Bydlisko: Nové Zámky
|
Krásné mamičky hlavne na dedinách s kočikmi na cestách aj ked vedla nich sa nachádzá chodník .
_________________Off road Nové Zámky LOSOS http://www.4x4nz.sk/
Mitshubishi L200 zvíšená , navyják,cb,gurtna,šnorchel a iné maličkosti aké majú mat naši miláčkovia.
|
Str, 23.01.2008, 20:05 |
|
|
marcus
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 09.12.2007, 22:40 Príspevky: 1128 Bydlisko: Nové Zámky
|
Tak toto je trefa do čierneho!!! Tý všetci: cyklisti,korčuliari,atd.. to sú vyznávači adrenalínových športov! A my sme vodiči jednou nohou v base lebo TREBA PREDVIIIIDAŤ!!! A to že sme K.... DEB.... a iný magori lebo máme veľké autá! No čo už?
_________________TOYOTA 4 Runner 3.0V6 , off road club NZ, www.4x4nz.sk
|
Str, 23.01.2008, 22:43 |
|
|
bacilpyrin
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 10:33 Príspevky: 747 Bydlisko: Trenčianske Teplice, Košice
|
A ako na potvoru, vždy keď musím obísť nejakého neosvetlenca, prípadne cez biely deň idúceho cyklistu dole Jahodnou (kopec pri Košiciach) s vlajúcimi vlasmi a stiahnutým zadkom tak 60 - tkou dole kopcom tisnúceho sa až k stredovej čiare a ešte k tomu v zákrute, "vyrúti" sa z protismeru Š 120 s dedkom v čiapke so zdeseným výrazom na tvári (asi či vytiahne) s ľavým kolesom tiež na stredovej čiare. To sú vtedy krásne testy bŕzd. Po tom, ako sa mi to stalo, dotyčný cyklista asi predal bicykel - strašne mi kvílili gumy.
Avšak, keby sme mali krajnice na cestách podľa normy....
_________________ Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekdo by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.
LAND ROVER Discovery II.
|
Štv, 24.01.2008, 8:23 |
|
|
Milos
OFFROAD Expert
|
krajnice? to take ja nepoznam medzi ZH a Handlovou uz dlho
|
Pia, 25.01.2008, 16:10 |
|
|
MoostanQue
Mašinista
|
Ja sa nerozculujem, snad si kvoli tupcom nebudem skracovat zivot.
A truba z diesellokomotivy robi zazraky
_________________Bežný automobil v základnej výbave. Nóóikdyž..
|
Pia, 25.01.2008, 17:53 |
|
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|