|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je piatok 20. septembra 2024, meniny má Luboslav, Luboslava a zajtra Matúš
Koľko investujete do tohtoročnej letnej dovolenky?
Koľko investujete do tohtoročnej letnej dovolenky?
Autor |
Správa |
EssoSk
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 18.03.2009, 20:11 Príspevky: 350 Bydlisko: Poprad
|
Tá večšia šípka znamená že tam uvidíš veľké kulové a ta menšia že menšie... Raj mám pár krokou od seba a musím sa priznať že moc ma nezaujal...... jedine prielom hornádu v zime na korčuliach.....
_________________ Končím........
|
Pon, 11.05.2009, 19:19 |
|
|
Lolo
Frajer
Registrovaný: Pia, 19.10.2007, 23:40 Príspevky: 220 Bydlisko: Podhradie(Pd)
|
Do protismeru sme nesli. Ja neviem co to za srandu. Ale v lamparni by som mozno uspel
Esso na prielome hornadu vraj idu menit stupacky. Bolo na case inak by som povedal. Inak ten prielom je tam asi najkrajsi. Ale na korculiach som ho este neabsolvoval
_________________ Kia sportage 2001 deluxe (loooong)
|
Pon, 11.05.2009, 19:27 |
|
|
laci73
OFFROAD Expert
|
Lolo píše: Do protismeru sme nesli. Ja neviem co to za srandu. Ale v lamparni by som mozno uspel Esso na prielome hornadu vraj idu menit stupacky. Bolo na case inak by som povedal. Inak ten prielom je tam asi najkrajsi. Ale na korculiach som ho este neabsolvoval
Ja som sa raz pokusal absolvovat Suchu Belu v zime....v lete je to bezpecnejsie. okrem toho ze som spadol do potoka a bol asi po pas mokry, kym som dosiel na chatu vsetko na mne zmrzlo, snurky na topankach som len rozrezal aby som sa mohol vyzut a ostatok bol len velky hybajuci sa kus ladu.
Neviem ako to tam vyzera teraz, ale pred 10-15 rokmi to bolo moje dost oblubene miesto, je to ozaj pekny kus zeme
|
Pon, 11.05.2009, 19:33 |
|
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|