Dnes je pondelok 30. júna 2025, meniny má Melánia a zajtra Diana
Autor |
Správa |
Jameson
Frajer
|
No ono je to o tom, či sa chcete baviť, alebo mať pokoj - ak sa chcete baviť, možností je bezpočet ("ja som tam čakal hodinu jak somará a nikto neprišiel!"), skvelé musí byť podstrkovať adresy spam-trapov (hneď su v spamliste), ale potom riskujete, že vám budú stále vyvolávať a to ja proste nemusím...
_________________ Zlaté zlatíčko so 150 koňmi pod kapotou... /Hyundai Terracan CRDi/
|
Pia, 23.01.2009, 12:21 |
|
 |
Pato Zvolen
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 28.12.2006, 18:59 Príspevky: 586 Bydlisko: Zvolen
|

Jameson píše: No ono je to o tom, či sa chcete baviť, alebo mať pokoj
Hmm, baviť sa človek ani veľmi nechce keď o ich služby záujem nemá, ale keďže sme (predpokladáme) ľudia kultivovaní a na úrovni, nemám zas to srdce poslať ho / ju do píííííp aj keď to na 1,2,3x nempochopí.
Ako už niekto vyššie napísal, sú to tak isto ľudia a je to ich práca. Možno len stačilo lepšie / horšie sa učiť a nemuseli by robiť to čo robia - teda aspon tí čo ich ja poznám mi nepripadajú ako adepti, ktorých životným snom a cieľom by bolo robiť to čo robia - robia to skôr preto lebo : hlad je sviňa a zrejme niekde inde by si uplatnenie ťažko hľadali. A tak isto AVON, ORIFLAME a pod. už tiež skoro každý robí takže niet komu predávať  .
Keď sa medveď v cirkuse učí robiť nejaký úkon (za ktorý keď robí zle dostane po pazúroch), tak aj oni sa časom naučia, že ONI sú tí čo niečo xcú a podľa toho sa budú chovať. A následného vyvolávania po nedoručených mailoch by som sa neobával.
Zavolá a čo ?
Poslali ste mi mail ?
Áno ...
Je mi ľúto nedošiel, takže sa nemôžem pripraviť na stretnute. Tak ešte raz a takto pekne dokola. Záležitosť na 15-20 sec. - a nasleduje opakovane analógia s medveďom v cirkuse .....
a hádajte : či je väčia pravdepodobnosť ? Že sa mu zadarí doručiť mail, alebo že ho to prestane baviť po 3-4 raze.
Však vydržte do 2.2. a poviem vám ako reagoval môj "pokusný objekt" v praxi 
_________________Nikdy nesúťažte s debilom! Stiahne vás na jeho úroveň a tam vás prevalcuje svojimi skúsenosťami!  Ex. Lada Niva 1.6
|
Pia, 23.01.2009, 12:55 |
|
 |
Hugo
ATOYOT positive
Registrovaný: Uto, 30.01.2007, 0:46 Príspevky: 685 Bydlisko: Poprad
|
ja si tychto magorov zvyknem pozvat na stretnutie do firmy, kde dostanu kavicku a maju moznost predviest svoje "produkty".
potom im vysvetlim polopate a nakreslim ze tie prachy investujem do svojich "produktov", ktore maju pre mna 4x vacsi vynos a keby mali chut a odvahu tak mozu oni investovat u nas
potom mam od nich definitivny pokoj.
_________________ Su veci medzi nebom a zemou, ktore nevysvetlis
|
Str, 28.01.2009, 19:31 |
|
 |
offDiss
Koumák
|

citala som ten paradny clanocek co je aj na druhej strane.. tieto nebankovky nezanikaju len menia meno  beru tam cerstvych absolventov... tiez som bola taka ...
tyzden po mature som zhanala pracu pretoze som vedela ze ma caka prva platba skolneho na VS... skusila som par pohovorov ale vsade ziadali prax.. a potom prisiel tento.. luxusne prostredie v budove tower115 (ta pri dunaji s napisom J&T).. hovoli mi ze zhanaju ludi bez pracovnych zlozvykov a ze moje znalosti ekenomiky sa hodia... tak som sa potesila ze bych uviedla nejaku tu teoriu do praxe... hmm a houno...
hned na pohovore mi moj nadriadeny.. zhodou okolnosti tiez ivan povedal ze ma prijimaju.. bolo mi to cudne lebo som cakala nieco z zmysle ozveme sa vam ked ukoncime vyberove konanie alebo vyrozumenie vam posleme mailom... ale nie on ma pozval hned na skolenie.. hned po vikende sme teda maly skolenie.. trvalo to cele doobenie od pondelka do piatka... vsetci sme boli absolventi sš
nastupili sme 10ti, skolenie sme skoncili 6ti uspesne, prvy tyzden nas opustili traja kolegovia a ostali sme tam len tri kocky v cisto chlapskom kolektive... bolo ich tam asi 50.. inac celkom neprijemne prostredie... nas to nebavilo bezalo to presne tak ako pisal chalan v clanku.. cely den teda od 7:30 - 17:00 zapnuta tv s burzovymi informaciami a v case volania sme museli stat kricat a tv bola na plne "gule".. no des.. sme sa zasivali kade sa dalo a moc sme lutovali tych ludi ktorym sme volali.. bolo mi az zo seba zle ako klamem  ... k tym zoznamom .. su to stiahnute z databaz zivnostnikov a firiem.. niekktore boli take stare ze ked som ziadala konkretneho konatela tak mi povedali ze je 5 rokov mrtvy.. trapaaass .. my tri posledne sme vydrzali 3 tyzdne.. potom sme sli vsetky spolu za ivanom a povedali sme mu ze koncime... jo a desne sa v tej firme chlastalo.. v praci po praci a tak.. vraj na guraz .. ne seci v telemare su zmrdi ktorych to bavi... obcas su tam studenti ktory len potrebuju dostat prvu facku
a ako ich odmietnut?? skusajte vsetko mozne.. aj tak ste len jeden z mnohych v ten den

_________________Dodge Ram 1500 5,7HEMIxx-radkaEX Jeep Grand Cherokee 3,1td
|
Štv, 14.01.2010, 0:28 |
|
 |
Martin 4
Trvalá prekážka
|
hehe ... preklikala si sa až sem
inak teraz sa vreco roztrhlo zo všelijakými finančnými poradcami, ktorý sú celý žeravý konsolidovať moje financie a poradiť mi, ako naložiť s peniazmi (bože ako rád by som mal také starosti )
mládežníci sú fakt dobrými absloventmi školení o asertívnej neodbytnosti a toho posledného som už musel zlikvidovať najsmrtiacejšou formou odmietnutia - odkladaním. (bolo mi ho ľúto, ale nič iné na neho neplatilo)
Furt a furt sa chce som mnou stretnúť, tak som ho vždy nechal, nech si dohodne stretnutie a potom som mu v lepšom prípade zavolal, že to nestihnem a že inokedy, alebo ho nechal zavolať mi 15 min. po, že pardon, zabudol som. Asi po piatom kole to vzdal.
_________________ SLOW & FURIOUS
|
Štv, 14.01.2010, 1:12 |
|
 |
lop21
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 29.08.2007, 20:54 Príspevky: 435 Bydlisko: Lučenec/Nitra
|
Martin presne toto co popisujes teraz zazivam aj ja...stale ma pozyvaju...v mobile uz mam ulozenych asi 5 cisel s menom Nedvihat...no betari maju vo firme viac mobilov tak len cakam kedy zas zavola z nejakeho co este nemam...ale klobuk dole pred niektorymi...dar reci maju 
_________________ Človek je najmenej sám sebou ked hovorí za seba, dajte mu masku a povie Vám pravdu. O.Wilde
Jeep Grand Cherokee WJ 4,7 (LPG), 2,5"lift, AT , nejaká výbava
|
Štv, 14.01.2010, 1:26 |
|
 |
EssoSk
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 18.03.2009, 20:11 Príspevky: 350 Bydlisko: Poprad
|

Dva krát do mesiaca minimálne 5,6krát za sebou zozačiatku som to bral slušne nie nemám záujem a ... potom som vynadal položil brutal bol keď som vynadal "slečne" ona mi volala nazad že ja z nej pi*u robiť nebudem  Moja odpoveď znela že ona ju so seba robí sama a už nevolala
Mňa dosť štvalo keď mi v T debile končil paušál každý zboha deň vyvolávali že či nechcem taký taký paušál taký mobil mi dajú a že som verný zákaznik.... robíš geometriu stojíš po autom zvoní mobil zdravím tu je T debile máme takú ponuku na skvelý paušál NIE VĎAKA NEMÁM ZÁUJEM zložiš dáš mobil do vrecka a zas... zdvihneš a čo keby sme vám k tomu pribalili aj skvelý mobil N97 ale viazanosť 3 roky... nie vďaka... za chvýľu zas N97 viazanosť dva roky a mobil za 10euro... tak som ho pekne poslal do P.... že jak ja mu môžem vynadať keď neviem s kým hovorím odpovedal som mu to isté že ako ma môže on otravovať.... vynadal ešte raz že s T debilom končím a idem do O2 Potom boli ešte pokusy ale...a už neplatím v T debile 50E za telefón som v O2 a platím 20
Trošku OT ale súvisí to z naháňaním zákaznikou...
a odkedy som zmenil operátora 2mes? Nikto nevolal ....
edit : Jo a ešte či nechcem super pôžičku z banky  ale to je na dlho
_________________ Končím........
|
Štv, 14.01.2010, 1:57 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
No, moja skúsenosť je taká, že treba okamžite a tvrdo odmietnuť a položiť. Akonáhle vycítia slabinu, tak sa zakusnú a ťažko sa striasajú....
/ak niečo potrebujem, sám si najdem/
A taktiež si dávajte pozor na svoje osobné údaje. Všade sa snažia ich od vás vymámiť vo forme rôznych súťaží z lákavými výhrami. Potom sa s tým bežne obchoduje a
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Štv, 14.01.2010, 2:11 |
|
 |
Fefe
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 16.11.2008, 20:51 Príspevky: 1050 Bydlisko: Bratislava
|
posledný čas mám takéto hovory ohľadom dovolenky v zahraničí.
Nikde som nebol a hovor ukončený. 
_________________ Nissan Pathfinder R51 2005 128kW malá "expedičná" úprava: ASFIRpredný nárazník + ochrana spodku, IRON MANpodvozok, BFG KO2pneu,navijáčik, ARB uzávierky diferenciálov + kompresor
|
Štv, 14.01.2010, 6:29 |
|
 |
pfka1
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 30.01.2008, 6:38 Príspevky: 284 Bydlisko: krupina-/nemusite sa pfkovat -staci PETER,petko atd/
|
detto-dobry den vyhrali ste hriankovac ale este by sme potrebovali:::::ja na to ze som v anglicku a domov pridem o 6 mesiacov-mozme vam zavolat?-jasne mozte dovi----6 mesiacov mam pokoj,potom sa garantovane ozvali-mali ste sa vratit z UK-ano bol som doma ,pred tyzdnom som sa vratil naspat znova pracujem ale zavolajte mi zas o 6 mesiacov budem na slovensku dovi.......ked ich to bavi 
_________________ ked to nejde silou,skus to este silnejsou silou...pripadne si precitaj navod na pouzitie...........REBELY FOREVER-AND YOU?(':smt134')
|
Štv, 14.01.2010, 7:31 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
offDiss píše: jo a desne sa v tej firme chlastalo.. v praci po praci a tak.. vraj na guraz ..
skôr na otupenie posledných zvyškov morálnych zábran...
nejak mi už dlho nevolali, nemáš na nich číslo?
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Štv, 14.01.2010, 7:39 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3143 Bydlisko: VYCHOD PO
|
Offdis ,ak to nie je tajne ,ako su "agenti" finančne ohodnoteni? resp. ma zaujima ,či sa oplati robit zo seba šaška ? 
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Štv, 14.01.2010, 10:56 |
|
 |
Martin 4
Trvalá prekážka
|
ad osobné údaje.
zo zákadnou skupinou osobných údajov (meno, priezvisko, adresa) sa môže bežne obchodovať a databázy sa bežne predávajú a kupujú.
Dľa zákona môžeš agentúram zatrhnúť využívnie osobných údajov a je možné vyžadovať, aby agentúra každému komu predala tvoje osobné údaje oznámila že si nepraješ využívanie tvoje osobných údajov.
Až rozchodím adobe reader dám sem konkrétne §
---------- Mato, klik ... link
alebo origo ADobe reader http://ardownload.adobe.com/pub/adobe/r ... _cs_CZ.exe F.
_________________ SLOW & FURIOUS
|
Štv, 14.01.2010, 13:16 |
|
 |
offDiss
Koumák
|
pre martin 4:
no preklikala.. povodne som mala uplne inu otazku ale tato tema ma jemne zaujala  ved su dlhe zimne vecere tak snorim po fore
pre diesel:
no ono je dost otupujuce ked ta 100 ludi denne posle do paze
po takych niekolkych dnoch ti to je uz aj jedno a dufas len ze ti aspon vyplata dojde
pre martino:
no zadna slava... 20 000sk to bolo + udajne nejake provizie tiez ziadna slava.. jo a za prveho klienta este nejaky bonus jako na taku hogo fogo oslavu ..... ono sa to robi na dve zmluvy totiz. jedna je s firmou a jedna s manazarom pre ktoreho som robila lebo este on ma proviziu z mojej provizie .. a ten smrad mi dlzi 10 000sk odvtedy..
no ale potom som sa nato vykaslala a bola rada ze s tou firmou nic nemam
_________________Dodge Ram 1500 5,7HEMIxx-radkaEX Jeep Grand Cherokee 3,1td
|
Štv, 14.01.2010, 23:42 |
|
 |
Nightfighter
Učeň
Registrovaný: Uto, 09.10.2007, 15:13 Príspevky: 82 Bydlisko: Čadca
|

Ja trosku z ineho sudka, bola mi predostreta ponuka na nakup istych tabletiek na podporu vsetkeho mozneho aj nemozneho z vytazkami s kravskych maternic ci coho, prva davka zadarmo, k tomu svajciarske hodinky aj s budikom, figel bol v tom ze vraj balik treba odoslat zo svajciarska a teda som mal uhradil len postovne. Vsetko ostatne malo byt zadarmo, no a postovne cinilo ubohych 20 eciek, kedze som zrovna nemal vela casu lebo som nakladal cement, tak na velke naliehanie som im dal adresu mojho oblubeneho suseda. Ako uz mnohokrat predtym pocnuc ponozkami a ziletkami az po zakupenie akcii nejakej panamskej spolocnosti na spracovanie kakaa ci ako. Myslel som si ako som vysral aj s nimi aj s mojim protivnym susedom, avsak za cca mesiac telefon, dobry den pan xxx kedze ste neprebrali zasielku, tak vam podla naseho cennika uctujeme 100 evri a bla bla bla, tak som mu povedal ze nech si pre ne pride ku mne domov a ze mam 5 psov a radostne ho ocakavam. Odvtedy ani kakao ani nic... Len sused sa na mna skaredo pozera asi nieco tusi 
_________________ 469 200 D
|
Pia, 15.01.2010, 1:30 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|