Dnes je utorok 4. novembra 2025, meniny má Karol a zajtra Imrich  

| 

Stránka 1 z 1
  | 
			 [ Príspevkov: 9 ]  | 
			 | 

Brzdove obloženie ARO M461   

| Autor | 
            Správa | 

| 

blahos 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Pon, 02.02.2009, 18:20 Príspevky: 806 Bydlisko: Lednicke Rovne

| 

Ahojte všetci chcem Vás poprosit nakolko pakne su v nevyhovujucom stave,kto by vedel o niekom kto ma nové,respektívne z čoho by sa dali po malej uprave dopasovat,nech poradí nakolko ma to teraz výrazne zdrží aby som mohol zmontovat brzdy.

DAKUJEM DAKUJEM

_________________ ARO M 461 2,3TD 2xprevodovka,
 ARO M 461 2,3D VALNIK 2xprevodovka, prototyp,navijak,
 AROMOG 461-3,0Diesel 3stran.sklapač,2xprevodovka,kabina BARKAS,radlica-Vo Vystavbe 

| 

| Sob, 13.03.2010, 21:40 | 

| 

| 

| 

RENSO 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Pon, 04.08.2008, 15:31 Príspevky: 1393 Bydlisko: Revúca

| 

napíš PEŤOVI, on mi spomínal firmu v kežmarku čo ti to nalepia na mieru, stačí poslať pakne 

_________________ vek: 25 ex: Wrangler 2,5i ex: Wrangler 4,0i ex: Cherokee 4,0i ex: Cherokee 2,5TD ex: Cherokee 4,0i ex: Cherokee 4,0i závodný špeciál ex: Grand Cherokee 4,7 WJ cestná leštenka now: Ford Explorer 

| 

| Sob, 13.03.2010, 22:40 | 

| 

| 

| 

pneukaktus 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Ned, 31.12.2006, 21:52 Príspevky: 561 Bydlisko: Myjava

| 

Najdi nejaku predajnu Ferodo, tam by mali repasovat brzdove obloženia aj spojky, V Trnave to tam robia. 

_________________1. Moje pravopisne chyby kludne opravte, slovenčina nebola nikdy moj kobylka   
2. Nerobim kvalitne, ale pomaly!  

| 

| Sob, 13.03.2010, 22:46 | 

| 

| 

| 

Tunki 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Štv, 10.01.2008, 23:34 Príspevky: 2183 Bydlisko: Prakovce, Myjava a Vrbové

| 

A mne lepili zase v Gelnici.  A veľká spokojnosť. Ak donesie Blahoš pakne do Tisovca, skúsime dať nalepiť , lebo mám vtedy cestu aj tým smerom (GL) 

_________________ ARO m461 2.5TD CactusEdition  .... Trooper 2.2TD (RIP)    .... alebo .... *Čo z auta odpadáva ,to tam nepatrí* 

| 

| Sob, 13.03.2010, 22:46 | 

| 

| 

| 

blahos 
				OFFROAD Expert 

| 

Tunki niesu lepene ale nitované 

AROMOG 461-3,0Diesel 3stran.sklapač,2xprevodovka,kabina BARKAS,radlica-Vo Vystavbe 

| 

| Sob, 13.03.2010, 22:55 | 

| 

| 

| 

Tunki 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Štv, 10.01.2008, 23:34 Príspevky: 2183 Bydlisko: Prakovce, Myjava a Vrbové

| 

Oni tam robia tak .........aby bolo dobre.  Teda ak boli nitované, tak budú aj prinitované    

_________________ ARO m461 2.5TD CactusEdition  .... Trooper 2.2TD (RIP)    .... alebo .... *Čo z auta odpadáva ,to tam nepatrí* 

| 

| Sob, 13.03.2010, 22:58 | 

| 

| 

| 

bahno 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Ned, 21.10.2007, 18:48 Príspevky: 2553 Bydlisko: LIPT.MIKULAS

| 

Alebo si daj poslat od Straku Uazove aj s nitmi a nanituj si ich sam.Mas to lacno a rychlo. 

| 

| Sob, 13.03.2010, 23:05 | 

| 

| 

| 

blahos 
				OFFROAD Expert 

| 

Presne tak akurat mi písal cena celkom fajn takže sa tam zastavím, ešte som to nenitoval ako sa to robí???
 To su nekaje ine nity??? ako sa to znituje???? 

| 

| Sob, 13.03.2010, 23:34 | 

| 

| 

| 

bahno 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Ned, 21.10.2007, 18:48 Príspevky: 2553 Bydlisko: LIPT.MIKULAS

| 

On ma k tomu aj nity,su na konci dute,takze do zveraka upnes kus gulatiny o priemere hlavy nitu,vlozis nit do oblozenia,prilozis oblozenie na paknu.nit ti bude z druhej strany vycnievat asi 4mm.nasadis na tu gulatinu,na vycnievajuci kusok nitu prilozis rurku,udres ju kladivkom aby si pritlacil oblozenie na paknu.Potom uz len roztiahnes koniec nitu kirnerom a doklepes kladivkom.Zacinaj od stredu oblozenia ku krajom aby ti dobre priliehalo na paknu.Moc na to nemlat aby ti neprasklo oblozenie. 

| 

| Sob, 13.03.2010, 23:51 | 

| 

| 

| 

| 

Stránka 1 z 1
  | 
			 [ Príspevkov: 9 ]  | 
			 | 

Kto je on-line | 

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný  | 

| 
	Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
  | 

|