|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je pondelok 16. júna 2025, meniny má Blanka a zajtra Adolf
Discovery alebo G.Vitara? SUV/OFF do 5000€
Autor |
Správa |
sahara04
Koumák
Registrovaný: Uto, 21.08.2012, 11:45 Príspevky: 150 Bydlisko: okres BJ
|
Stefo, ber to s nadhľadom. toto je prudko testosterónové fórum, takže "meranie" si, kto má väčší (rozum, motor, kolesá,...) je tu na dennom poriadku a inak to nebude.  k otázke: vo veľkom techničáku je v kolónke BRZDY aj riadok ABS (aspoň v mojom je). tam by to malo byť napísané.
|
Ned, 15.12.2013, 15:45 |
|
 |
JohnnyPajero
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 28.01.2009, 23:51 Príspevky: 791 Bydlisko: Preßburg
|
Stefo píše: paco77sk píše: "...ale zistil som , ze ho mam..." ako dlho si von zo skolky?  Ako inac by si to zistil Ty? Ty mudrlant. bull4x4 píše: dupnut na brzdu sa skor nikde nedalo?  sahara04 píše: Stefo, ber to s nadhľadom. toto je prudko testosterónové fórum keď už som sa dočítal až sem, tak zareagujem: Stefo kľud, chalani Ti len vlastnými slovami chceli povedať, že ABS sa dá vyskúšať aj ináč, ako na poľadovici. Offroaďáci sú pohoďáci, tak keď sa už pýtaš, tak prijmi všetky odpovede s humorom (sorry for OT to all)
_________________ MITSUBISHI PAJERO WAGON 3.5 V6 GLSA Ex: MITSUBISHI PAJERO WAGON 3.0 V6 GLS
|
Ned, 15.12.2013, 21:52 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|