Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon, 07.07.2025, 8:25
Dnes je pondelok 7. júla 2025, meniny má Oliver a zajtra Ivan

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 20 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
 autokonektor dutinkovy 
Autor Správa
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
jarot píše:
Radšej tam neletuj žiadny káblik, ten konektor je preto taký veľký, lebo cez neho preteká pri záťaži veľký prúd. Ak sa nemýlim tak sú tam dva vedľa seba.?
V BB sa dajú kúpiť v predajni na nákladné vozidlá, ale na nete skús www.narva.sk

Pandík na to aký si elektriky znalý, mu radíš pekné pi....oviny.

pre mňa za mňa nech to aj pozvára ale nemyslím si, že to zohreje na "200stupňov" a veľa aj konektorov alebo nejaké očka na káblikoch sa letujú aby lepšie držali
petrik tak ešte raz... aké to hľadáš konektory? nejaké široké?
lebo už som z toho jeleň
neviem ako v u vás v Púchove ale u nás v PP máme hocijaké predajne súčiastok aj napr. auto v kely alebo segat........ máme tu aj 2 obchodíky s takými to vecičkami široký výber hoc čoho
pr. radiotel http://www.radiotel.sk/

Pon, 13.12.2010, 23:42
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
http://www.gme.sk/sk/faston-9-5-p834-14 ... enu_type=2

Uto, 14.12.2010, 0:15
Pandík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
petriiik k tým svetlám som ti pribalil 2 také veľké konektory + po 2 kadejakých iných :wink:

Str, 15.12.2010, 23:55
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
elektrosuciaskove predajne asi nemaju konektory siroke 1 cm - max tak 8mm co su urcene do cca 50A. na taketo plochy bud OE konektor z vraku alebo srob+ocko (ak ej tam priestor).

Štv, 16.12.2010, 9:05
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
OFFroad4wd píše:
jarot píše:
Radšej tam neletuj žiadny káblik, ten konektor je preto taký veľký, lebo cez neho preteká pri záťaži veľký prúd. Ak sa nemýlim tak sú tam dva vedľa seba.?
V BB sa dajú kúpiť v predajni na nákladné vozidlá, ale na nete skús www.narva.sk

Pandík na to aký si elektriky znalý, mu radíš pekné pi....oviny.

pre mňa za mňa nech to aj pozvára ale nemyslím si, že to zohreje na "200stupňov" a veľa aj konektorov alebo nejaké očka na káblikoch sa letujú aby lepšie držali
petrik tak ešte raz... aké to hľadáš konektory? nejaké široké?
lebo už som z toho jeleň
neviem ako v u vás v Púchove ale u nás v PP máme hocijaké predajne súčiastok aj napr. auto v kely alebo segat........ máme tu aj 2 obchodíky s takými to vecičkami široký výber hoc čoho
pr. radiotel http://www.radiotel.sk/
neprehreje sa, ale prechazdaju nim velke prudy a to ten naletovany kablik odpali, ked nie tak sa z toho bude poriadne dymit a je to stiplavy dym, 2x mi stacilo, raz som to spravil tak ako pises ze naletujes miesto konektora kablik a 2. x mi zhorela riadiaca jedntka centralu viac nic nerobim tak ako to byt nema aj ked zatu RJ som nemohol bol tam studeny spoj ktory pani kucharka niekde v kablikarskej firme zle spojila

Štv, 16.12.2010, 14:48
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 20 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný