|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je sobota 28. júna 2025, meniny má Beáta a zajtra Peter a Pavol, Petra
Autor |
Správa |
eliot
Učeň
Registrovaný: Sob, 21.07.2007, 23:54 Príspevky: 56 Bydlisko: okres TV
|
Hugo píše: petertn píše: ja by som bral PATROLA 2,8 rv cca 98 aj ty raz mozno budes chciet auto s naozajstnym motorm  a k teme... to pajerko je ozaj dobra volba 
ehm, ak mozem, sice nie som hrdym majitelom 3,2DiD, ale kratas 2,8TD az na velkost kufra splna, podotykam "moje" predstavy ako na ceste tak v terene. jazdil som aj aj wagonom 2,8TD s automatom, no prilis malo na to, aby som mohol hodnotit
co dodat Pajero je Pajero 
_________________ jazdím skratkou, je to síce ďalej, zato horšou cestou - MITSUBISHI PAJERO 2,8TD
|
Pon, 14.04.2008, 12:28 |
|
 |
sani01
Čumil
|
dakujem chalani za postrehy, velmi pomohlo pri rozhodovani.  bude Pajerko teda.  potom sem zavesim foto.
inak som bol dneska v inchebe, som jazdil na tej testovacej darahe co tam ma Nissan stanok, Celkom peknu trat tam spravili.. Som sa vozil v Patfinderi, neni to tiez zle, ale pajerko sa mi lubi viac. je vacsie  ..
|
Uto, 15.04.2008, 20:09 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|