Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 20.06.2025, 14:56
Dnes je piatok 20. júna 2025, meniny má Valéria a zajtra Alojz

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 33 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
 Porovnanie 4 aut 
Autor Správa
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Co sa tyka krutaku tak V8 ho ma urcite vacsi ako 80% dieselovych motorov !!! A poistka je smiesne lacná . Samozrejme nie ako 1,6 . Je to moj názor . Ja som priaznivec benzinovych aut a nie tych kadidiel na uhlie !

Pon, 04.10.2010, 9:42
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pronto píše:
Ohladom V8 - znamy ma V8 5,9 Grand a ani ked sa velmi snazi to pod 20-25 nedostane... tam ani plyn nepomoze

No 5,9 je trochu z iného súdka, a z US a hlavne velkoobsahovými benzínmi treba vedieť jazdiť, a je tam veľa vecí čo má vplyv na spotrebu.

Osobne som sedlal 4l a teraz 5,2 a na V8 mám priemernú spotrebu cca 13-14l max a to chodím krátke trasy po Žiline a domov cca 10km.

A každe auto je tak spolahlivé ako sa on staralo, poznám xy krknutých 2,5 Vm, ale aj 4l zadreté, nejakú 2,7 CRD ktorá má hlavu v rpdely a pod.

VM je fajn ale ta cena niektorých dielov je katastrofálna. Servisovatelnosť tiež a to v XJ je paradxne lepšie ako v ZJ.

A.

EX JGCH 4l - trochu off
EX JGCH 5,2l - cestná leštenka

email: andrej.durda@gmail.com

Pon, 04.10.2010, 10:05
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
O Sportage tu tusim nikto nic nenapisal a keď hej tak len zlé veci :lol: . Kamarát mechanik z Kii hovoril že diesle u týchto starých Sportage sú nič moc že vraj sú s tým veľké problémy a aj s elektrikou niečo spomínal, a niekde som zas počul že tie diesle sú aj slabé. Ja mám krátku plachtovú 2.0 16V 130 koníkovy a sila tam je, podvozok skoro ako Vitara a tých je tu neúrekom takže podľa mňa až také zlé auto nemám, či? :roll:

Sob, 25.12.2010, 17:20
Profil ICQ
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 33 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný