Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto, 08.07.2025, 17:50
Dnes je utorok 8. júla 2025, meniny má Ivan a zajtra Lujza

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 102 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalší
 nepoznáte niekto tohto fešáka? 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Lukas: ako bernú mincu ber to čo ti napísal PaloCh...Limited to určite neni, tomalo automatickú dvojzónovú klímu sériovo a ďalší znak plasty na bočných dverách mali dva prelisy, Laredo malo plasty rovné a klímu mechanickú. ďalšia vec je maska, takúto mali až modely 2001 a tie zas mali budíky s bielym podkladom...toto auto neni úplne v poriadku

Pon, 17.12.2012, 20:43
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Moj nazor totalka a skladacka....

Pon, 17.12.2012, 20:46
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ako ppozerám aj rádio je nejaká chudobnejšia verzia, nemá CD prehrávač, možno CD menič ale to by musel byť príplatková výbava si myslím

Pon, 17.12.2012, 20:46
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
:lol: však už ho nechajte ,on to autičko fakt chce a my mu tu hladame chyby :lol: opakujem ,možno je fakt pekne a stoji za tie peniaze ,ale Lukas ,take blabolky ,že dostal nalepky a ich nenalepil,alebo ,že je to bežne ,dostat nalepky do ruky a potom nalepit ked budem mat času, alebo,že vymenene sklo ...prepač ,ale to už su riadne somariny :roll:
..aj ked ja fakt tomu nejak neverim ,že ma LPG v TP,ved len cena so zapisom je kolko? 1500eur?...tak to by bol hriech potom nezobrat to auto :smt162

ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk

Pon, 17.12.2012, 20:53
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
s tou nálepkou LPG by som si až tak ťažkú hlavu nerobil, ja ju tiež nemám a mám auto dovezené s ČR kde bolo LPG montované a zapísané do TP. V TP LPG zapísanémám a za nálepku nerobili za 3 roky problém ani pri prihlasovaní ani pri STK a EKpo 2 rokoch. Na tom aute v inzeráte sú závažnejšie rozpory medzi realitou a tým čo deklaruje predajca. Ak PaloCh napísal že podľa VIN je to rok 1998 tak neni nad čím špekulovať. Je to pasca na kupujúceho.

Pon, 17.12.2012, 21:00
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
MARTINO píše:
:lol: však už ho nechajte ,on to autičko fakt chce a my mu tu hladame chyby :lol: opakujem ,možno je fakt pekne a stoji za tie peniaze ,ale Lukas ,take blabolky ,že dostal nalepky a ich nenalepil,alebo ,že je to bežne ,dostat nalepky do ruky a potom nalepit ked budem mat času, alebo,že vymenene sklo ...prepač ,ale to už su riadne somariny :roll:
..aj ked ja fakt tomu nejak neverim ,že ma LPG v TP,ved len cena so zapisom je kolko? 1500eur?...tak to by bol hriech potom nezobrat to auto :smt162

no neviem ako u vás ale ja prídem na STK čku za kamarátom a poviem potrbujem to a to a on mi donesie nálepky a protokoly a auto stojí doma takže to nieje vobec problém takto si to vybavit.... pokial máš známych na dobrých miestach dá sa vybavit všetko... a ja som nehovoril že je to BEŽNE dostat nálepky do ruky ale že to nieje problém ked máš známych takže neprekrúcaj :lol: :roll: tak tomu never že nemá lpg v tp ved som sním volal a hovoril že je v TP tak prečo by mi klamal keby to tam nebolo??? ved to uvidím hned ked sa nanho prídem pozriet a keby to tam nebolo tak sa točím na pate a dovi dopo... tot vše...a ked dovezieš auto zvonku a má lpg tak ti do TP pri prepise na slovenské SPZ zapíšu ak sa nemýlim... takže by to mohol mat zapísané, ved nešpekulujme a vo štvrtok sa dozvieme všetci kde je pravda...

Pon, 17.12.2012, 21:08
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
o tom LPG z dovezenim autom som neni celkom presveceny ze zapisu

Multipla CNG
Ex. Jeep cherokee 2.1
Ex.LKT 81 T
Ex.UKT 6340
Ex .suzuki samurai 1,3 sj510
0904976223

Pon, 17.12.2012, 21:11
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
romo11 píše:
s tou nálepkou LPG by som si až tak ťažkú hlavu nerobil, ja ju tiež nemám a mám auto dovezené s ČR kde bolo LPG montované a zapísané do TP. V TP LPG zapísanémám a za nálepku nerobili za 3 roky problém ani pri prihlasovaní ani pri STK a EKpo 2 rokoch. Na tom aute v inzeráte sú závažnejšie rozpory medzi realitou a tým čo deklaruje predajca. Ak PaloCh napísal že podľa VIN je to rok 1998 tak neni nad čím špekulovať. Je to pasca na kupujúceho.

ako som povedal uvidíme vo štvrtok ked sa nanho prídeme pozriet, a ked to bude skladačka tak sa nanho vyprdnem a je nie?ved ked nejde o život ide o ho...no :-D :-D to je pravda že nálepky sú ten najmenší problém :-)

Pon, 17.12.2012, 21:12
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Klokan píše:

ved hovorím že si tým niesom istý ale pokial viem ked dovezieš hociako upravené auto tak ti to pri prepise na slov. SPZ zapíšu do TP, čiže aj lpg, ale ako hovorím možem sa mýlit...

Pon, 17.12.2012, 21:14
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Klokan píše:

ved hovorím že si tým niesom istý ale pokial viem ked dovezieš hociako upravené auto tak ti to pri prepise na slov. SPZ zapíšu do TP, čiže aj lpg, ale ako hovorím možem sa mýlit...

Pon, 17.12.2012, 21:14
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
LUKAS4x4 píše:
no neviem ako u vás ale ja prídem na STK čku za kamarátom a poviem potrbujem to a to a on mi donesie nálepky a protokoly a auto stojí doma takže to nieje vobec problém takto si to vybavit.... pokial máš známych na dobrých miestach dá sa vybavit všetko... .

:shock: :shock: :shock: toto radšej nekomentujem :shock: ale pevne verim ,že nam ešte aj meno kamarata neprezradiš :shock:

ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk

Pon, 17.12.2012, 21:28
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Podla mna je to skladacka a tiez mam znamych na stk a dnes ti to urobia po znamosti ale auto musis doviest aby bolo pred kamerami na stk :smt021 a nalepky ti len tak nedaju a uz vobec nie ak je auto doma-to sa uz neda a Martino tu dal link na toho druheho jeepa a ten vyzera ,,poctivejsie,, Alebo kup to auto co o nom tak pekne pises a potom budes casty prispievatel do fora ,pretoze budes zazivat same prekvapenia :-D a priprav si este raz taku sumu eur na opravy :-D

Pon, 17.12.2012, 21:48
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
s LPG montovaným mimo SR mám skúsenosť - nie, do TP ti ho nezapíšu, ani keď bolo napísane v českom, nemeckom, poľskom, americkom technickom. Jediná možnosť zapísania LPG do TP je mať doklad o montáži (nie o schválení) od strediska ktoré schválilo ministerstvo dopravy SR. Únia, neúnia, ani nemecké TUV im nestačí. Dementný štát.

Uto, 18.12.2012, 1:49
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
LUKAS4x4 píše:
MARTINO píše:

no neviem ako u vás ale ja prídem na STK čku za kamarátom a poviem potrbujem to a to a on mi donesie nálepky a protokoly a auto stojí doma takže to nieje vobec problém takto si to vybavit.... pokial máš známych na dobrých miestach dá sa vybavit všetko... a ja som nehovoril že je to BEŽNE dostat nálepky do ruky ale že to nieje problém ked máš známych takže neprekrúcaj :lol: :roll: tak tomu never že nemá lpg v tp ved som sním volal a hovoril že je v TP tak prečo by mi klamal keby to tam nebolo??? ved to uvidím hned ked sa nanho prídem pozriet a keby to tam nebolo tak sa točím na pate a dovi dopo... tot vše...a ked dovezieš auto zvonku a má lpg tak ti do TP pri prepise na slovenské SPZ zapíšu ak sa nemýlim... takže by to mohol mat zapísané, ved nešpekulujme a vo štvrtok sa dozvieme všetci kde je pravda...

kazdy kto si takto robi reklamu, akurat dokazuje ako sa stara o technicky stav svojho auta....

Uto, 18.12.2012, 6:39
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pronto píše:
s LPG montovaným mimo SR mám skúsenosť - nie, do TP ti ho nezapíšu, ani keď bolo napísane v českom, nemeckom, poľskom, americkom technickom. Jediná možnosť zapísania LPG do TP je mať doklad o montáži (nie o schválení) od strediska ktoré schválilo ministerstvo dopravy SR. Únia, neúnia, ani nemecké TUV im nestačí. Dementný štát.

ono záleží asi kde auto prihlasuješ...ja som mal v českom TP zapísané LPG a mám ho aj v slovenskom, rovnako aj ochranný rám a prídavné svetlá...jediné čo mi nechceli zapísať bol iný rozmer pnaumatík...to čo napísal technik na STK to zapísali na obvodnom úrade dopravy do slovenského TP, ale ako som písal čo kraj to iný mrav :-)

Uto, 18.12.2012, 9:22
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 102 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný