Dnes je utorok 8. júla 2025, meniny má Ivan a zajtra Lujza
nepoznáte niekto tohto fešáka?
Autor |
Správa |
romo11
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 18.03.2007, 10:25 Príspevky: 1805 Bydlisko: Bratislava
|
Lukas: ako bernú mincu ber to čo ti napísal PaloCh...Limited to určite neni, tomalo automatickú dvojzónovú klímu sériovo a ďalší znak plasty na bočných dverách mali dva prelisy, Laredo malo plasty rovné a klímu mechanickú. ďalšia vec je maska, takúto mali až modely 2001 a tie zas mali budíky s bielym podkladom...toto auto neni úplne v poriadku
_________________ Jeep Grand Gherokee WJ 4,7 V8 Limited QadraDrive + LPG
|
Pon, 17.12.2012, 20:43 |
|
 |
jankarol
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 12.11.2012, 15:39 Príspevky: 911 Bydlisko: Vranov nad Toplou
|
Moj nazor totalka a skladacka....
|
Pon, 17.12.2012, 20:46 |
|
 |
romo11
OFFROAD Expert
|
ako ppozerám aj rádio je nejaká chudobnejšia verzia, nemá CD prehrávač, možno CD menič ale to by musel byť príplatková výbava si myslím
|
Pon, 17.12.2012, 20:46 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3143 Bydlisko: VYCHOD PO
|
 však už ho nechajte ,on to autičko fakt chce a my mu tu hladame chyby  opakujem ,možno je fakt pekne a stoji za tie peniaze ,ale Lukas ,take blabolky ,že dostal nalepky a ich nenalepil,alebo ,že je to bežne ,dostat nalepky do ruky a potom nalepit ked budem mat času, alebo,že vymenene sklo ...prepač ,ale to už su riadne somariny
..aj ked ja fakt tomu nejak neverim ,že ma LPG v TP,ved len cena so zapisom je kolko? 1500eur?...tak to by bol hriech potom nezobrat to auto 
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Pon, 17.12.2012, 20:53 |
|
 |
romo11
OFFROAD Expert
|
s tou nálepkou LPG by som si až tak ťažkú hlavu nerobil, ja ju tiež nemám a mám auto dovezené s ČR kde bolo LPG montované a zapísané do TP. V TP LPG zapísanémám a za nálepku nerobili za 3 roky problém ani pri prihlasovaní ani pri STK a EKpo 2 rokoch. Na tom aute v inzeráte sú závažnejšie rozpory medzi realitou a tým čo deklaruje predajca. Ak PaloCh napísal že podľa VIN je to rok 1998 tak neni nad čím špekulovať. Je to pasca na kupujúceho.
|
Pon, 17.12.2012, 21:00 |
|
 |
LUKAS4x4
OFFROAD Expert
|

MARTINO píše: :lol: však už ho nechajte ,on to autičko fakt chce a my mu tu hladame chyby  opakujem ,možno je fakt pekne a stoji za tie peniaze ,ale Lukas ,take blabolky ,že dostal nalepky a ich nenalepil,alebo ,že je to bežne ,dostat nalepky do ruky a potom nalepit ked budem mat času, alebo,že vymenene sklo ...prepač ,ale to už su riadne somariny ..aj ked ja fakt tomu nejak neverim ,že ma LPG v TP,ved len cena so zapisom je kolko? 1500eur?...tak to by bol hriech potom nezobrat to auto 
no neviem ako u vás ale ja prídem na STK čku za kamarátom a poviem potrbujem to a to a on mi donesie nálepky a protokoly a auto stojí doma takže to nieje vobec problém takto si to vybavit.... pokial máš známych na dobrých miestach dá sa vybavit všetko... a ja som nehovoril že je to BEŽNE dostat nálepky do ruky ale že to nieje problém ked máš známych takže neprekrúcaj  tak tomu never že nemá lpg v tp ved som sním volal a hovoril že je v TP tak prečo by mi klamal keby to tam nebolo??? ved to uvidím hned ked sa nanho prídem pozriet a keby to tam nebolo tak sa točím na pate a dovi dopo... tot vše...a ked dovezieš auto zvonku a má lpg tak ti do TP pri prepise na slovenské SPZ zapíšu ak sa nemýlim... takže by to mohol mat zapísané, ved nešpekulujme a vo štvrtok sa dozvieme všetci kde je pravda...
_________________ Ja cesty nevyhladávam, ja si ich tvorím
|
Pon, 17.12.2012, 21:08 |
|
 |
Klokan
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 28.12.2009, 20:22 Príspevky: 1042 Bydlisko: Pezinok Lošonec
|
o tom LPG z dovezenim autom som neni celkom presveceny ze zapisu
_________________ Jeep zj 4.0 1994 Jeep xj 4.0 H.O.1996 Mazda 323 bf turbo 4wd Multipla CNG Ex. Jeep cherokee 2.1 Ex.LKT 81 T Ex.UKT 6340 Ex .suzuki samurai 1,3 sj510 0904976223
|
Pon, 17.12.2012, 21:11 |
|
 |
LUKAS4x4
OFFROAD Expert
|
romo11 píše: s tou nálepkou LPG by som si až tak ťažkú hlavu nerobil, ja ju tiež nemám a mám auto dovezené s ČR kde bolo LPG montované a zapísané do TP. V TP LPG zapísanémám a za nálepku nerobili za 3 roky problém ani pri prihlasovaní ani pri STK a EKpo 2 rokoch. Na tom aute v inzeráte sú závažnejšie rozpory medzi realitou a tým čo deklaruje predajca. Ak PaloCh napísal že podľa VIN je to rok 1998 tak neni nad čím špekulovať. Je to pasca na kupujúceho.
ako som povedal uvidíme vo štvrtok ked sa nanho prídeme pozriet, a ked to bude skladačka tak sa nanho vyprdnem a je nie?ved ked nejde o život ide o ho...no  to je pravda že nálepky sú ten najmenší problém 
|
Pon, 17.12.2012, 21:12 |
|
 |
LUKAS4x4
OFFROAD Expert
|
Klokan píše: o tom LPG z dovezenim autom som neni celkom presveceny ze zapisu
ved hovorím že si tým niesom istý ale pokial viem ked dovezieš hociako upravené auto tak ti to pri prepise na slov. SPZ zapíšu do TP, čiže aj lpg, ale ako hovorím možem sa mýlit...
|
Pon, 17.12.2012, 21:14 |
|
 |
LUKAS4x4
OFFROAD Expert
|
Klokan píše: o tom LPG z dovezenim autom som neni celkom presveceny ze zapisu
ved hovorím že si tým niesom istý ale pokial viem ked dovezieš hociako upravené auto tak ti to pri prepise na slov. SPZ zapíšu do TP, čiže aj lpg, ale ako hovorím možem sa mýlit...
|
Pon, 17.12.2012, 21:14 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3143 Bydlisko: VYCHOD PO
|
LUKAS4x4 píše: no neviem ako u vás ale ja prídem na STK čku za kamarátom a poviem potrbujem to a to a on mi donesie nálepky a protokoly a auto stojí doma takže to nieje vobec problém takto si to vybavit.... pokial máš známych na dobrých miestach dá sa vybavit všetko... .
 toto radšej nekomentujem  ale pevne verim ,že nam ešte aj meno kamarata neprezradiš 
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Pon, 17.12.2012, 21:28 |
|
 |
JOE66
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 17.04.2012, 18:31 Príspevky: 2588 Bydlisko: Vychod
|
Podla mna je to skladacka a tiez mam znamych na stk a dnes ti to urobia po znamosti ale auto musis doviest aby bolo pred kamerami na stk  a nalepky ti len tak nedaju a uz vobec nie ak je auto doma-to sa uz neda a Martino tu dal link na toho druheho jeepa a ten vyzera ,,poctivejsie,, Alebo kup to auto co o nom tak pekne pises a potom budes casty prispievatel do fora ,pretoze budes zazivat same prekvapenia  a priprav si este raz taku sumu eur na opravy 
|
Pon, 17.12.2012, 21:48 |
|
 |
Pronto
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 19.07.2009, 9:45 Príspevky: 576 Bydlisko: BA/Zvol.Slatina
|
s LPG montovaným mimo SR mám skúsenosť - nie, do TP ti ho nezapíšu, ani keď bolo napísane v českom, nemeckom, poľskom, americkom technickom. Jediná možnosť zapísania LPG do TP je mať doklad o montáži (nie o schválení) od strediska ktoré schválilo ministerstvo dopravy SR. Únia, neúnia, ani nemecké TUV im nestačí. Dementný štát.
_________________ Pajero Wagon 3,0 V6 24V - 35x13,5R15 Maxxis Mudzilla, Superwinch 12000, CB Intek, Sirio 1000 + LPG STAG Stavba - Nissan Patrol K160, 3.3TD, OME podvozok, ARB vzadu+kompresor, 36" SuperSwamper TSL, Warn winch, Tripmaster, CB, klietka...
|
Uto, 18.12.2012, 1:49 |
|
 |
tomato
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 24.05.2012, 12:56 Príspevky: 988 Bydlisko: Povazie
|

LUKAS4x4 píše: MARTINO píše: :lol: však už ho nechajte ,on to autičko fakt chce a my mu tu hladame chyby  opakujem ,možno je fakt pekne a stoji za tie peniaze ,ale Lukas ,take blabolky ,že dostal nalepky a ich nenalepil,alebo ,že je to bežne ,dostat nalepky do ruky a potom nalepit ked budem mat času, alebo,že vymenene sklo ...prepač ,ale to už su riadne somariny ..aj ked ja fakt tomu nejak neverim ,že ma LPG v TP,ved len cena so zapisom je kolko? 1500eur?...tak to by bol hriech potom nezobrat to auto  no neviem ako u vás ale ja prídem na STK čku za kamarátom a poviem potrbujem to a to a on mi donesie nálepky a protokoly a auto stojí doma takže to nieje vobec problém takto si to vybavit.... pokial máš známych na dobrých miestach dá sa vybavit všetko... a ja som nehovoril že je to BEŽNE dostat nálepky do ruky ale že to nieje problém ked máš známych takže neprekrúcaj  tak tomu never že nemá lpg v tp ved som sním volal a hovoril že je v TP tak prečo by mi klamal keby to tam nebolo??? ved to uvidím hned ked sa nanho prídem pozriet a keby to tam nebolo tak sa točím na pate a dovi dopo... tot vše...a ked dovezieš auto zvonku a má lpg tak ti do TP pri prepise na slovenské SPZ zapíšu ak sa nemýlim... takže by to mohol mat zapísané, ved nešpekulujme a vo štvrtok sa dozvieme všetci kde je pravda...
kazdy kto si takto robi reklamu, akurat dokazuje ako sa stara o technicky stav svojho auta....
|
Uto, 18.12.2012, 6:39 |
|
 |
romo11
OFFROAD Expert
|
Pronto píše: s LPG montovaným mimo SR mám skúsenosť - nie, do TP ti ho nezapíšu, ani keď bolo napísane v českom, nemeckom, poľskom, americkom technickom. Jediná možnosť zapísania LPG do TP je mať doklad o montáži (nie o schválení) od strediska ktoré schválilo ministerstvo dopravy SR. Únia, neúnia, ani nemecké TUV im nestačí. Dementný štát.
ono záleží asi kde auto prihlasuješ...ja som mal v českom TP zapísané LPG a mám ho aj v slovenskom, rovnako aj ochranný rám a prídavné svetlá...jediné čo mi nechceli zapísať bol iný rozmer pnaumatík...to čo napísal technik na STK to zapísali na obvodnom úrade dopravy do slovenského TP, ale ako som písal čo kraj to iný mrav 
|
Uto, 18.12.2012, 9:22 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|