Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon, 23.06.2025, 22:21
Dnes je pondelok 23. júna 2025, meniny má Sidónia a zajtra Ján

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 76 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Nissan Patrol GU 4,2TD 
Autor Správa
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Martinoff píše:
S tou legislatívou to nezladíš ani keď sa rozkrájaš.
Nejako Ti asi uniklo, že u nás je problém zlegalizovať to čo je legálne a normálne. 8-)

:-D :-D :-D že uniklo.. ja som naopak presvedčený o tom, že tu v tejto našej krásnej malej krajine je to tak, že to čo je inde bežné, normálne a legálne, tu je s tým veľký problém a to čo inde je ilegálne, trestné a nenormálne sa u nás praktizuje úplne bežne.. takže pravdu máš :D ..ono to už akosi pramení z akejsi nátury slovenského ľudu alebo ako by som to...

no takže viem, že úplne normálnou cestou to určite nepôjde a preto som tu a hľadám Vaše skúsenosti.. pretože viem, že s takými autami sa jazdí a cestuje.. rozoberalo sa tu, že u severných susedov je možné to prihlásiť. no a keď to je prihlásené tam, tak následne tu s tým už problém nebude (čo nasvedčuje istej hladine idiocie, ale na to sme si už asi zvykli nie??) ..už len musím nájsť spôsob ako to urobiť aby mi to tam niekto prihlásil a "predal" mi to sem aby som si to ja prihlásil tu..

Štv, 22.12.2011, 10:09
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 76 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný