Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 02.08.2025, 1:28
Dnes je sobota 2. augusta 2025, meniny má Gustáv a zajtra Jerguš

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 59 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší
 Dodge RAM 1500 quadcab ´05 US-verzia 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Dado tu je: http://www.ecsvin.com/ Ale potrebujú fotografiu originálneho poškodeného štítku. Ja som ich nezlomil aby mi vyrobili náhradný bez fotky ani s fotkou z podobného auta s tým že len nech zmenia VIN.

Milan ak majú na KO podozrenie že si manipuloval s identifikátormi, volajú políciu. Iné to je u 30 ročnej plechovky ktorá je preukázateľne v evidencii na SK 15 rokov a nikoho nezaujíma a iné pri čerstvo dovezenom aute ktoré musia lustrovať.

Sob, 03.07.2010, 22:44
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
marisko píše:

Iné to je u 30 ročnej plechovky ktorá je preukázateľne v evidencii na SK 15 rokov a nikoho nezaujíma a iné pri čerstvo dovezenom aute ktoré musia lustrovať.

Jasne,to berem.Ale vysvetli mi odkial sa beru sprivatizovane auta po K.O.kupene v bazare.
Ja by som asi nespal mat vedomie ze mam take auto.Takze ziadny podvod.Iba das cisla tam,kam si to pani na K.O. zelaju.
Na jar som kupil z Oravy Polskej vyroby prives a boli tam cisla tak ledabolo nabuchane.Policajtovi sa to nezdalo a hovorim mu.Zatial su originalne ale ked chcete,vyrazim vam okolo nich aj ornamenty.A podpisal to.

Sob, 03.07.2010, 23:20
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Aj tak je to cele chore, ked to v inej krajine EU staci a vyhovuje a u nas mas s tym problemy :evil:
Poznam pripad ked chlapik doniesol veterana motorku z nemecka a nepresiek KO, lebo nemal stitok. Nestacilo im ani oftcialne vyjadrenie vyrobcu a vyhradneho predajcu tej znacky u nas, ze vtedy sa stitky este nedavali a vyrazalo sa len cislo na ramy.
Tiez od neho chceli aby si dal na ministerstve ziadost na vyrobu stitku, ale on nesuhlasil, lebo uz by to nebolo povodne.
Nakoniec to pre nemoznost prihlasenia skoncilo predajom veterana do rakuska, kde si ho novy majitel bez akychkolvek problemov prihlasil.
A potom ze rovnake pravidla a unia :shock:

Ned, 04.07.2010, 0:25
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
skoda, mohol som ti do toho dat sekvent za 1000eu(novy lovtec ) a 600eu prihlasenie s plynom a nemusis nic prerabat a aj to VIN by sme poriesili vsetko zhruba do tyzdna
ten plyn je novy so zarukou a nedavno som to daval do DODGE DAKOTA 5.2,volvo XC 90 T6 bi turbo (to len na margo toho keby ti tu niekdo tvrdil,ze ten plyn stoji za prd) ale prins to nie je ale neverim,ze by bol za taketo peniaze

Ned, 04.07.2010, 9:56
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Oron72 píše:
nedavno som to daval do DODGE DAKOTA 5.2,

Este jednu vec nechapem :smt017 Preco si kupi karu niekto s takym obsahom a potom rozmysla aby to behalo zadarmo.Mne zozerie Patrol 10 litrov a v terene spotrebu neriesim.Je este moznost kupit si Octaviu a na teren sa vysrat.Takze podla mna ak si niekto kupi karu ktora sa mu paci,tak je zmiereny aj zo spotrebou.Nie?Humer predsa nemoze zrat 5,5 L na 100 km.

Ned, 04.07.2010, 13:43
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
... ale na druhej strane , ked sa da na tej kare jazdit za polovicnu cenu , tak preco nie ?

... ano , to auto sa mi paci a preto som si ho kupil a myslim ze niesom az taky blby , aby som si nevedel zratat , ze 5,7 a 345k toho zozeru pomerne vela
... kupil by som si to , aj keby lpg neexistovalo , ale ked popri tom vsetkom je moznost jazdit lacnejsie , tak ju vyuzijem

... co sa tyka toho plynu , co tam uz je tak to neriesim , nemec to tam namontoval , ja som s tym spokojny , nemam co dodat

... VIN ... s touto situaciou som sa stretol poprvy krat a chcel som to riesit hned , tak tom sa do toho pustil oficialnou cestou , ale pokial by tam mali byt nejake primitivne byrokraticke problemy , tak skusim cestu druhu

... bohuzial , u Nas mam dojem , ze ludia ktori robia na roznych uradoch su tam skor preto , aby z nejakeho principu vsetko stazovali a pravdepodobne je tam kopa pozicii a pracovisk , ktore by tam vobec byt nemuseli

... no nic no , kazdopadne poposielal som vsetky ziadosti a pokupoval X kolkov a teraz budem chvilu cakat , aky problem a kde zase niekto najde a obavam sa ze to skonci tak , ze pojdem do zeleziarstva kupovat kladivo a raznice :smt083

Naposledy upravil Dreamer dňa Ned, 04.07.2010, 19:24, celkovo upravené 1

Ned, 04.07.2010, 16:32
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kazdy problem ma dve riesenia.A daj vediet ci sa ti podarilo zvitazit nad nasou byrokraciou v uradoch.

Ned, 04.07.2010, 17:49
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Pekny voz len treba vydrzat , daj potom vediet co vsetko este vymysleli len aby nahodou nemusel o niecom rozhodnut.

Pon, 05.07.2010, 12:13
Profil WWW
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
... medzicasom dalsie pikoska :lol:
... z ministerstva dopravy mi odpovedali , ze ako v pohode , vsetky doklady mam , jedine co mi chyba je vyjadrenie vyrobcu daneho vozidla , ze tam naozaj vyrazene cislo na rame nebolo
... no celkom sa na tom bavim :lol:
... cize telefonat do Dodge , potom ziadost , ich odpoved a zase ministerstvo
... uz keby som to tam fakt bol nabuchal sam , tak by to nikoho nesralo a mal by som uz normalne tabule
... etse ze do mna zatial polisi nevrtaju , ze sa rozvazam na tych docasnych

Str, 21.07.2010, 19:52
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
drzim palce pri bojovani s nasou administrativnou masineriou.
Auto je to krasne a budem striehnut v uliciach NR kde ho stretnem.

Str, 15.09.2010, 11:35
Profil WWW
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ani nemusis chodit daleko.. len do Urmina :-D

Str, 15.09.2010, 13:15
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
:-)
... boj zlahka pokracuje :
... uz som so vsetkymi potrebnymi dokladmi na obvodnom urade , odbore dopravy , kde je pan uradni velmi zaneprazdneny , takze cakam
... medzi tym som musel zaplatit docasne SPZ druhy krat a znovu komplet urobit originalitu , Ek a Stk , pretoze vsetko to ma urcite casove obmedzenie platnosti a koli zaneprazdnenosti panov uradnikov mi uz vsetko prepadlo
... kazdopadne som uz na konci a mozem bilancovat :
... standardny postup po vsetkych uradoch v mojom pripade dva a pol mesiaca
... cena vsetkych nalezitosti , kolkov , poplatkov vratane opakovanych Stk cca. 1000€
... no nieje Nam na tom nasom Slovensku dobre ?
:-)

Str, 15.09.2010, 14:40
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No "kraaasa a radost" citat!!! :shock: :evil:
Ale to potesenie na konci :-D
Tusim potom rozbijeme aj sampanske o koleso :smt077

Str, 15.09.2010, 14:50
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
myslim ze by bolo skor zahodno rozbit daco ine /nieco rigidne/ o pana M******a na tom urade...uz som o nom pocul kadeco a vobec sa nedivim ze vela veci sa prihlasi v inom okrese a nasledne prepise do NR.... uz asi nevie co za baksise pytat... a ked nedas tak uvidis...

Štv, 16.09.2010, 11:23
Profil WWW
Frajer
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Veru dobre pises... tiez som tam mal svoje skusenosti :evil:
Ale vies co mi je divnô? Ze uz sa vystriedali za jeho posobenia vselijake politicke garnitury a on je aj napriek svojmu kontroverznemu posobeniu stale na svojom mieste. :shock:

Štv, 16.09.2010, 11:32
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 59 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný