Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 05.07.2025, 18:26
Dnes je sobota 5. júla 2025, meniny má nikto a zajtra Patrik, Patrícia

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 ... 711  Ďalší
 Nieco pravdy na tom bude... 
Autor Správa
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
No prave!Preto treba volit tu stranu,ktora chce tie podmienky presadit.To zatial nechcela ani jedna z tych,co boli doteraz pri moci.Ale su take,co to maju v programe.Len zatial je este moc dobre a ludia maju plne brucha a hier pokokot,tak su tie strany zatial bez sance.
....v demokratickej krajine.....my prave v demokratickej sme a asi uz v tom najvyssom stadiu demokracie,ktore predpovedal Sokrates....-/a az zlocinci demokraciu nakoniec ovladnu,lebo zlocinci odjakziva bazia po moci-vznikne tyrania daleko horsia,ako najhorsia totalita.....ci tak nejako to vravel.A vypada to,ze sa ani nesekol :cry: .

Ned, 04.04.2021, 18:39
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
bahno píše:
No prave!Preto treba volit tu stranu,ktora chce tie podmienky presadit.demokracie,ktore predpovedal Sokrates....-/a az zlocinci demokraciu nakoniec ovladnu,lebo zlocinci odjakziva bazia po moci-vznikne tyrania daleko horsia,ako najhorsia totalita.....ci tak nejako to vravel.A vypada to,ze sa ani nesekol :cry: .

:smt023 Presne tak,, dobre pises,,preto budem volit Mazureka!!!!!!!!!!!!!!! :smt023

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Pon, 05.04.2021, 10:26
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Efi,ja ti neviem... :smt139 ...nepripada ti mazurek ako robert,ci igi predtym,ako sa dostali k valovu?Ja by som sa vic klonil k svecovi.Ma pre mna prijatelnejsie nazory.A mainstrim ho tiez oznacuje za extremistu,tak pre mna to znamena,zeby to bol dobry pilitik pre narod.Navyse ma este nestihol ojebat :wink: .Ani vytknut mu dako nemam co.Sice nesuhlasim so vsetkymi bodmi v ich programe,ale vypada to,ze zo ziel ktore mame moznost volit,toto vypada pre narod ako celkom prijatelne.:smt139 .Len narodu je este stale moc dobre,tak o tom este nepremysla.

Pon, 05.04.2021, 20:00
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Bahno, Šveca poznám roky a ver mi, je to čistý Pelegriny. Čo sa povahy aj orientácie týka.
Veľa kvalitných ľudí odišlo od neho (z SHO) do LSNS práve kvôli jeho povahe. Čo už je dosť čo povedať, keď vieme aká povaha je Kotleba.

Aj Mazúreka poznám osobne, aj ľudí v jeho úzkom kruhu a nieje to len populista. Čo hovorí myslí vážne. Nehovoriac o ľuďoch v jeho strane typu Uhrík, Suja, Durica, atď.

Pon, 05.04.2021, 20:14
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Ono,svec moze byt pele v inom vydani,ale ich program sa mi vidi viac,ako program lsns,aj ked lider mi nemusi sediet.

Pon, 05.04.2021, 21:51
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
OK, je každého slobodná vôľa koho bude voliť. Len aby si potom nebol smutný.

Pon, 05.04.2021, 22:25
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Smutny budem v kazdom pripade :cry: .Ako vravim,zatial je stale moc dobre a ludia su moc rozmaznani nato,aby tieto tzv.''extremisticke'' strany dostali dost hlasov.A ked uz bude uplne nahovno,tak sa zas dostane k moci strana,proti ktorej terajsi ''extremisti'' budu vypadat ako daki slnieckari.A uplne nahovno bude.Ked pozeram,ako rastu preferencie prezlecenym ficovcom.... :cry: .Volici uz zabudli.

Pon, 05.04.2021, 22:49
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Bahno, začínam mať pocit, že si namýšľaš, že sa tu niečo zmení ak dáš niekomu svoj hlas.

Pon, 05.04.2021, 23:35
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Co si :roll: :mrgreen: ...akurat budem mat dobry pocit,ze som nedal hlas tomu,co ma uz ojebal,alebo sa mi jeho plany priecia.Nato aby sa nieco zmenilo,musi vecsina ludi najprv padnut na hubu.Ako to pozname z historie.

Uto, 06.04.2021, 7:25
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Nemusí padnúť na hubu. Stačí ak uplatní efekt padnutia na hubu nejakou náhradou. Napríklad zrelou úvahou. Je menej bolestivá ako padnutie na hubu. Ako to ale dosiahnuť ? Budúcnosť je mládež, vzdelanie pochádza zo škôl, vzory z vrcholových pozícií. V školách sa vyučuje čím ďalej tým viac blbostí, na vrcholových pozíciách sedia plagiátori, osoby s podozrivou minulosťou alebo narušenou psychikou. Z tejto zmesky nič kvalitného nevyrastie. Ale asi to bude zámer.

Uto, 06.04.2021, 13:57
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Zrelou uvahou :shock: ?Tomu fakt veris napriek tomu,ako presne si opisal tu buducnost?Nene :smt018 ....to napravi len pad na hubu a to poriadne tvrdy.
....asi to bude zamer......asi?Alebo urcite?Ci 100 percentne?Sak nik z tych hore nemoze byt taky jebnuty,aby nechapal do akej prdele sa to ruti.

Str, 07.04.2021, 0:05
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Možno som kus nadstrelil s tou zrelou úvahou, ale vychádzal som z vlastnej životnej skúsenosti. Dlho som žil sám v prostredí, kde som nikoho nepoznal, tak som musel hodne dumať ako to zvládnuť.

Str, 07.04.2021, 1:56
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
No vidis...ty si musel dumat!A teraz je to nastavene tak,aby volic dumat nemusel.Pekne mu ''jeho'' :lol: nazor podsunu v sikovne navrhnutom volebnom plagate,ci v ''nezavislom'' :smt121 prieskume,kde sa volic dozvie,ake preferencie ma ta ktora strana a na ktoru sa mu neoplati ''premrhat'' svoj hlas.Par relacii v telke s vybranymi politikmi slubujucimi modre z neba....a volic ma hned ''jasno'' :mrgreen: Nemusi dumat,ze sa tam pretrca politik,ktory to modre z neba sluboval uz minule a predminule,nemusi dumat nad tym,ze ci zlodej nekrici,aby chytali zlodeja,nemusi dumat nad tym,ze aky dovod pomahat obycajnym ludom ma podvodnik a milionar....proste si to pozre v telke ci na plagate a voli to,co ti hore chcu aby volil.A ti hore samozrejme chcu,aby boli zvolene tvory,co toho maju dost na rovasi a tym padom by boli dobre vydieratelne a samozrejme ovladatelne.A to je politika.Takze musi byt tak zle,ze bieda napokon spoji narod tak,ze on sa prestane jebat medzi sebou za cudzie zaujmy,ale dojebe cudzich za svoje zaujmy.A nesmie sa to udiat nezne :wink: ...dosledky poslednej ''neznej'' bez ovesanych kandelabrov prave pocitujeme na vlastnej kozi.Vlastne,este len budeme citit :cry: .Ale na taketo uvahy je este prilis zavcasu.Nakupne kosiky pretekaju tovarom,telenovely a rozne ine debilne programy v telke bezia od rana do vecera,deticky nam v pohode osprostievaju.....prava konzumna pohodicka :-D .Kto by sa staral o politiku a este pritom nedajboze aj dumal....ked je tooolko prijemnejsich veci :-D ...

Str, 07.04.2021, 19:44
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Bahno - kde si teraz konkrétne ?

Str, 07.04.2021, 20:41
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Zhruba 60 kilakov pred dortmundom.Preco?Zacina paradna snehova fujavica...zajtra to bude popicovka :cry: .

Str, 07.04.2021, 21:04
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 630, 631, 632, 633, 634, 635, 636 ... 711  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný