Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned, 06.07.2025, 15:58
Dnes je nedela 6. júla 2025, meniny má Patrik, Patrícia a zajtra Oliver

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 632, 633, 634, 635, 636, 637, 638 ... 711  Ďalší
 Nieco pravdy na tom bude... 
Autor Správa
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
To som vravel uz davno.Akonahle poslanec zmeni stranu,okamzite z placu von.Inak je to zrada na volicoch.Na druhu stranu,ked preskoci do inej,ktora ma skoro rovnake vizie,by som to zas ako zradu nebral.
...naka stvorena za fica proti ficovym politickym odporcom(ktora prepadavala dievky ostievajuce koran,srandistov pustajucich si hubu na spacir,ci majitelov casopisov so ''zavadnym'' obsahom) .....ficovcov nenapadlo,ze sa ich vytvor moze otocit proti nim a naka zasiahne aj proti tym,proti ktorym ma v pravnom state zasahovat.Vsetky doterajsie vlady boli zvyknute,ze nikomu z predchadzajucej sa za zlodejiny nic nestalo.Stacilo trocha kydat a slubovat,ze sa to zmeni a vsetci boli pokojni.Lenze nova vlada nastupila do rozkradnuteho a rozpredaneho statu,tak uz velmi nema co rozkradnut,ci predat.Tak sa nabaluje na predrazenych povinnych testoch.To je jedina vec,ktoru robia inak,ako v inych statoch.Ostatne debilne obmedzenia su vsade rovnake a keby vladol fico,boli by take iste.Len fico by to vsetko hodil na brusel.Tito debili to hadzu na seba a preto je proti nim taka velka odozva.Teda,v niektorych statoch unie byva aj vecsia.Navyse su tam v grupe tak rozdielne osobnosti,ze to nikdy nemoze fungovat tak,aby sice stat okradali(ako meciarovci,dzurindovci,ficovci),ale aby to dokazali zaonacit pred ludmi tak aby to vypadalo,ze stat buduju a zalezi im na blahu naroda :smt121 ..Furt sa tam najde niekto kto vykvaka dalsiu spinavost spolupachatelov,lebo sa mu zda,ze on ukradol menej ako ostatni.Toto si v minulach vladach vedeli osetrit a tak nevypadali tak idiotsky ako tito.
na druhu stranu,co aky velky odpor by som cilil k tejto novej zberbe,je to od hadraku jedina vlada,ktora sa rozhodla ist aj po vyssich predstaviteloch minulych zlocineckych spolkov.Takze tu by som im dal + a dufam,ze dalsia vlada (ak to nebudu ti,co tam uz boli :wink: ) bude v tomto pokracovat a samozrejme nezabudne ani na zlociny terajsej vlady.
Tvrda revolucia by mozno na chvilu pomohla,ale musela by byt ozaj tvrda.To znamena,ze ked by sa uz nebral ohlad na vysoky pocet obeti z plebsu(ktorych byva vzdy najviac),tak by sa museli zlikvidovat vsetci,ktori boli pri moci od hadraku a zucastnili sa na rozkradnuti a rozpredani nasej republiky.A to sposobom,ktory by ich nasledovnikom vydrzal v pameti veeeelmi dlho :wink: ,ak by sa rozhodli ist cestou svojich predchodcov.Ale aj to by asi pomohlo max. jednu generaciu.Clovek nieje usposobeny nato,aby vadol inemu a zaroven sa ho nesnazil okradnut.Ako vravim,musel by to riadit nejaky stroj.
Ked tak nato pozeram,tak pre narod bolo najmenej skodlive,ked vsetci zmrdi boli obleceni v cervenom :smt139 ...akonahle sa popreobliekali do pestrofarebneho,prestali sa bat jeden druheho a zacalo to stat za hovno.Aj ked pohladom cez vyklad obchodaku,ci od pobrezia nejakeho mora to tak nevypada......len sa tlaci otazka,ze dokedy sa este bude dat pozerat z tych pohladov.Ked nam strhnu ruzove okuliare,tak nastupi tvrda realita a pohlad cez vyklad,ci pobrezie uz nebude taky lakavy.

Ned, 23.05.2021, 10:11
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Bahno, píšeš, že naka stvorena za fica.....
Ale to nie je dôležité, kto stvoril nejaký úrad.
Dôležité je to, či ten úrad pracuje zákonne, alebo nie.
A tu je evidentné, že sa inštitút väzby zneužíva.
Ako je možné, že XY je vzatý do väzby a prejdú mesiace, a nie je s ním vykonaný ani jeden úkon ? Kde je dozorový prokurátor ?
Ústavný súd nariadil okamžite prepustiť advokáta Ribára, v kolúznej väzbe bol rok a pol.
Za ten rok a pol mu zrejme nepreukázali nič, tak ho musel ústavný súd prepustiť na slobodu. Ale to nie je normálne v r. 2020/2021 že niekto odsedí rokajpol vo väzbe a za čo ?????
Ešte pár riadkov k väzbe.
Donedávna bolo Slovensko a Čechy jeden štát. Aj právo bolo jednotné.
A teraz sa podržte:
Citujem:
„Zaujímavosťou je, že v Českej republike je lehota trvania väzby zachovaná v takom rozsahu, ako to bolo za Rakúsko-Uhorska, resp. za prvej Československej republiky, teda tri mesiace. Uviedol to pre TASR bývalý šéf slovenských vyšetrovateľov a vysokoškolský pedagóg Jaroslav Ivor na margo výziev, iniciatív, v súvislosti so zmenou väzobného stíhania na Slovensku.“ 27.01.2021 11:14 Nový čas.
U nás je väzba 5 rokov !!!!!
Tak mi prosím ťa bahno skús povedať, že ako je možné, že čechom na zadokumentovanie prípadu stačí väzobná lehota 3 mesiace a našim na to treba 5 rokov !!!!!

Ned, 23.05.2021, 18:58
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
To ti ja nepoviem.Ja som ten zakon nestvoril a ani som nebol (na rozdiel od fica) vo vlade,aby som ho mohol zmenit,ak bol nahovno.Vtedy mu nevadil?Aj ked ho banda z unie upozornovala,ze je zly.
...naka stvorena za fica.....co robila vtedy?Buzerovala obycajnych ludi a podla roba to bolo v poriadku.Teraz,ked zacina buzerovat ''nasich'',odrazu to v poriadku nieje....to akym metrom merias?
...ze sa nic nepreukazalo advokatovi.....sak je to advokat,nie idiot!Tak co a ako by si mu chcel dokazovat?Tak ho skusali uvarit a chlap vydrzal.Tak ho budu musiet pustit a calovat odskodne.Lenze to odskodne budeme platit vsetci,nie ten blbec,co ho zavrel a nemal dokazy.
...ci ten urad pracuje zakonne :smt121 :smt121 :smt121 ...co si spadol z mesiaca,alebo nevidel kocnerove nahravky?Slovo zakon a slovenske sudnictvo sa odpudzuju ako rovnake poly magnetu.Tam sa nehra na ziadny zakon,ale na zaujmy a peniaze.
...ze sa institut zneuziva......to nieje nic nove a zneuziva sa za kazdej vlady.Tam ide len o to,ci sa zneuziva pre tvojich sympatizantov,alebo proti nim.
Ak sa pametas,po volbach som povedal,ze si ovcania namiesto vlkov zvolili fasisticke hyeny a tak sa nemozes cudovat,ze sa ako fasisticke hyeny chovaju.
A to,ze sa do vlady dostali je zasluha vsetkych predchadzajucich vlad a hlavne smeru.Bol vo vlade posledny a dlho,tak mal cas napravit svinstva a zlodejiny predchadzajucich zlocincov,nie ich este rozsirit.
Ze v base sedia krivi sudcovia,ci statni zastupci,to ma absolutne netrapi.Len ich tam zatial sedi malo.Ktovie kolko ludi ktori sedeli v tych koluznych vezbach predtym na zaklade vykonstruovanych svinstiev si nesie nasledky na cely zivot.Tak ma netrapi,ked si teraz trocha ochutnaju vlastnu medicinu ti,co ich tam posielali,ci tie zakony vytvarali za predoslych rezimov.
Mna viac zaujima to,ci tato vlada exotov padne a ci sa namiesto nich vratia stari popreobliekani zlocinci,alebo sa tam dostane nejaka nova krv u ktorej bude aspon 20%na sanca,ze b udu trocha mysliet aj na ostatnych.

Ned, 23.05.2021, 21:22
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
bahno píše:
Mna viac zaujima to,ci tato vlada exotov padne a ci sa namiesto nich vratia stari popreobliekani zlocinci,alebo sa tam dostane nejaka nova krv u ktorej bude aspon 20%na sanca,ze b udu trocha mysliet aj na ostatnych.

Tak majú na to výborné našlapnuté, z jednej koaličnej krízi do druhej, Matelko si robi čo chce, tak aký to môže mať koniec? Stačí aby sa vo vhodný čas spriečil mafiánik a už to ide.

A nová krv, no možno, len nezabúdajme sme na SK a poväčšine na voliča sa myslí len pred voľbami, potom už akosi ako keby si nepamätali, čo nadrístali. A mať moc a stým spojené možnosti nadobudnutia majetku sú príliš veľké lákadlo, ktorému neodolá tak v priemere 99% ľudí. Keď nemám zodpovednosť sa ľahko pospolitému ľudu preťahujú medové motúzy popod fúzy, horšie to je keď sa k tomu pridá aj tá zodpovednosť. A nezabúdať stále tu máme našich "mierotvorcov" za veľkou mlákou a EU diktatúru.

A.

EX JGCH 4l - trochu off
EX JGCH 5,2l - cestná leštenka

email: andrej.durda@gmail.com

Pon, 24.05.2021, 7:37
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Andrej, neviem koho si mal na mysli, keď si spomenul „mafiánika“, lebo sa javí, že takých by tam vydalo na početnú to družinu, no ale mňa napadol z tej družiny jeden, konkrétne Multiotecko, tak ten sa ešte môže dostať aj do siene slávy SR za snahu o záchranu Slovenska pred nepriaznivou demografickou situáciou.

Pon, 24.05.2021, 13:08
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Andrej,mas uplnu pravdu.Ale ak sa chcem zucastnit volieb,tak mam na vyber len z tych,co ma este nestihli ojebat.Volit tych co ma uz ojebali...to by vypovedalo o uplnej strate zdraveho rozumu.
To,ze sa tam dostali tieto kreatury svedci o tom,do akeho zufaleho stavu dostali volicov minule vlady a aj o tom,ze velka cast naroda je uz uplne zdebilnena.....vid ten starter,ktory dal svojmu hnutiu nazov ''rodina'' :smt121 ..aj ked on ziadnu nema.A predsa ho tam cast naroda zvolila.Necudujem sa pipkam biedneho rozumu,ktore dufali,ze oplodni aj ich a vyryzuju na tom,ale volili ho aj dospeli :shock:
Alebo taky procko :smt121 ....moze toho volit normalny clovek?O igorovi ani nevravim.....ten bol dobry v opozicii...ale zvolit ho do vlady :smt017 ....
Inak,ak by sa niekomu zdalo,ze fasisticke maniere maju len igorovci u nas....
https://aeronet.cz/news/babisova-vlada- ... la-gatese/
...tieto nariadenia dostavaju zhora a preto treba volit strany,co maju v programe slovaxit.Lenze najprv musi narod padnut na hubu a to fest,ab y si uvedomil,ze plne vyklady pekne zabalenych sraciek a dovolenky pri mori niesu to podstatne,co clovek k zivotu potrebuje.

Pon, 24.05.2021, 15:59
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
https://echo24.cz/a/Sg4nD/mraz-prichazi ... -mene-masa
Dufam,ze sudruh sefcovic sa inspiruje u jeho spanielskeho sudruha a prvy na slovaci da do spolocneho zdielania jeho dom,auto.....zvysi si dane...co taram,vzda sa svojho platu :-D ....
...a ten tvor aspiroval za prcidenta a dotiahol to az do duelu so skladkovou lejdy.Este mi niekto bude tvrdit,ze velka cast slovace nieje jebnuta?

Pon, 24.05.2021, 21:43
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
No s tým Slavaxitom bude kapánek problém, od dôb 89 sa tu pernamentne pracovalo na tom aby sme boli len veľká poslušná kolónia, čo dnes už sme aj keď sa to tu tvári akože demokraticky. Takže počítam že nik kto si vie zrátať dve a dve do toho nepôjde nakoľko by poslal krajinu a ľudí ešte do väčšej chudoby ako je, to je bohužiaľ realita. nakoľko by sa im to mohlo dosť rýchlo vypomstiť, keď ľud ešte viac schudobnie. Ak by sme boli sebestačný tak na 80% by to šlo síce ťažko ale šlo, ale dnes? A bohužiaľ každá veľká zmena priniesla polepšenie len určitej skupine ľudí, nikdy nie národu. Každopádne je jasné že rozbehnutá špirála sa ťažko zastavuje a pokiaľ bude finančný a bankový sektor fungovať ako je nadstavený, tak kľude za niekoľko 10rokov sa môže stať že pospolití ľud nebude vlastniť nič okrem holej prdele, a všetko tu bude ovládať hrstka vyvolených (síce aj teraz, ale len sa o tom vraví, vtedy to už bude plne košér a legálne).

Apropo k tomu ojebabraniu národa, ako nič v zlom ale prvý krát sa poriadne nechali ojebabrať naším Vladkom, presne tí ľudia, ktorý sú dnes mnohý v dôchodkovom veku a ktorý nadávajú na túto dobu, len z veľkej časti sa aj oni o túto dobu pričinili. Z môjho pohľadu nakoľko dostávajú dôchodky na ktoré im musí niekto vyrobiť z väčšej časti, tak sa majú ešte dobre. Dnešný 30-40-tici sa už dôchodkov asi ani nedočkajú a ak tak to bude taká almužna o ktorej sa terajším ani nesníva. K mojej smole dôchodkový systém z dôb Bismarka (ktorý fungoval keď bol priemerný vek 40r) skolabuje do 20-30rokov,nakoľko je neudržateľný.

EX JGCH 4l - trochu off
EX JGCH 5,2l - cestná leštenka

email: andrej.durda@gmail.com

Uto, 25.05.2021, 7:59
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
To sa pripravovalo davno pred 89tym.Vedenie strany si muselo byt iste,ze ziadny velitel milicii,vojska,polisov si nespomenie na prisahu a neda chlapom do ruk sapiky.Taktiez museli byt pripravene kadre,ktorym mohli zverit do ruky moc bez strachu z toho,zeby ich novi vladcovia nahnali do kamenolomov,ci na kandelabre.Muselo byt zabezpecene,aby sa do vlady nedostali ziadni disidenti,ci ludia prenasledovani rezimom.
Ludia ojebani vladom......nielen nim.Narod ojebala kazda vlada po 89tom a vlado bol taky isty zlodej,ako boli vo vlade pred nim a aj po nom.Akurat mal velku charizmu(ako fico) a dokazal narod presvedcit,ze ho obdaruva,aj ked ho v skutocnosti okradal.Podla mna najvecsiu skodu narobil tym,ze sa velkou mierou pricinil za rozdelenie republiky.
...slovaxit by priniesol chudobu.....toto je prave veta,ktorou podbruselnici strasia narod.Ved po IIWW sme na tom boli daleko horsie a za 45 rokov ludia vybudovali to,co demokrati rozkradaju 30 rokov a stale je co,ked sa tak zeru koli korytam.Ta chudoba stejne pride a mozno keby prisla teraz kym zijeme my,co pametame aj dobu pred ''demokraciou'',mozno by z toho narod vysiel menej dojebabrany,ako ked to postihne spolocnost za dakych 20 rokov.Cim neskorsie pride,tym tvrdsie dopady bude na ludi mat a ak pride velmi neskoro,tak nasledky mozu byt uplne devastacne.
Lenze ludia zatial nedokazu zlavit ani trosku zo svojho blahobytu,tak ten pad na hubu narod asi neminie.

Uto, 25.05.2021, 16:23
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Keď si človek niečo prečíta alebo kukne, tak to vyvolá v ňom určité reakcie, no a ja po čítaní Bahnových príspevkov si myslím, že Bahno je politológ. :smt133
OK, teraz vážne.
Konštatovať, že kto prvý nás odrbal je kontraproduktívne, pokiaľ sa z toho nepoučíme.
A že sa z toho nepoučujeme, tak to vidno. A keďže to vidno aj opakovane, tak mi z toho vychádza, že tu je momentálne obdobie, ktoré praje takejto klíme, a z takejto klímy potom rastú také rastliny ako matovič a jeho družina.

Ja hlavný problém vidím v tom že tu sa sústavne znižuje akceptácia zákona, teda niečo ako tvrdej ruky. Od čias po r. 1989 to tu stále len klesá a klesá a dnes sme svedkami, kedy obvinený zoštilizuje nejaké udanie na niekoho iného ktorého potom zabásnu s veľkou parádou a ten prvý obvinený má z toho profit, napr. menší trest. Systém sa ale vymkol spod kontroly a zabásnutý z dôvodu udania zabásnutého č. 1 pripraví tiež svoju verziu udania a udá zabásnutého č. 1 a niekoho ešte nezabásnutého. V konečnom dôsledku sa tu vytvorí systém udavania a obviňovania na základe tvrdenia proti tvrdeniu, kde chýbajú dôkazy a tak rozhodnúť v takýchto veciach sudcami je čistá lotéria, lebo keď udaného nezabásne, tak si to vie oddôvodniť, ale takisto, ked ho zabásne, tak si to tiež vie oddôvodniť. Momentálne letí verzia že radšej zabásne a má pokoj od amatérov v politike. Čo je riešenie krátkodobého charakteru, lebo skôr či neskôr aj tak bude musieť rozhodnúť vo veci a že to bude fiasko, tak to sme mali možnosť vidieť v prípade advokáta Ribára. No a takýchto prípadov je veľa. Celé toto kocúrkovo u nás umožňuje dlžka väzby, 5 rokov, ktorá je zrejme unikátom široko-ďaleko, lebo tu v europe je to medzi 3 až 6 mesiacov. V prípade uzákonania dlžky väzby na „európsku úroveň“ sa tento systém rozpadne ako domček z karát.
Ináč na neoddôvodnenú dlžku väzby SR už dostala viacero upozornení z EÚ, ale politikom sa stále podarilo tieto upozornenia ignorovať.
Nech sme nepoučiteľný ako sa len dá, ale bez pevných pravidiel, zákonov a okamžitej vymožiteľnosti sme len obyčajný banánistan-bazmekistan.
Ináč loďka nejak začína naberať vodu, asi niekde niečo prasklo, lebo prvý ju už opúšťa.
https://ekonomika.pravda.sk/krajina/cla ... je-na-dne/

Uto, 25.05.2021, 20:27
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Ogo,akyze politolog som ja :smt121 ?Jednoducho vnimam,co kedy ktory politik slubil,ako sa potom choval,co slubuje teraz...a robim si z toho zavery.Hlavne neverim ani slovo politikovi,ktory ma uz ojebal,cim sa lisim od vecsiny naroda.
Tu dlhu vezbu u nas unia kritizuje uz dlho.Len doteraz si politici a ich posluhovaci stale mysleli,ze sa to bude tykat len inych...a odrazu sa to tyka ich.Preto ten kvikot.Ono ta dlzka vezby ma nieco do seba.Niektory zabasnuty moze vymeknut a porozpravat veci,ktore do basy dostanu aj vecsie ryby.V pripade,ze sa ta vezba dostane na ''europsku uroven'' nevymekne nikto(vydrzat par mesiacov a zachranit si nakradnute peniazky dokaze kazdy z tych betarov) a zakon sa dostane zas na ''standardnu'' uroven.Takze sediet budu zas len male ryby a velkym zlocincom sa nestane nic,ako byva v ''demokracii'' zvykom.
Toto kocurkovo u nas neumoznuje dlzka vezby ale to,ze po 89tom sa k moci dostavaju preobleceni komousi,zlodeji,mafiani,kadejake nepodarene hracky prirody,rozlicni pomatenci a podobna haved.To sa vlastne deje v celej unii,ci vlastne v celom ''vyspelom'' svete.Ale asi je to dane nejakym vyssim(bozim,vesmirnym....) zakonom,ze urcita rasa vystupuje nahor,tam chvilu kulminuje a zacina jej zostup a nahrada inou.....tazko povedat.Ale mne to pripada,ze nasa rasa zacala zostup z pomysleneho kopca,len sa volako posmykla a zacina sa z neho klzat :smt017 .Ked pozeram ako ti ''hore'' vymyslaju coraz debilnejsie zakony a nariadenia,zakazy,obmedzenia.....
Ten prvy potkan co opusta lodku mozno zacitil,ze sa blizi vymena vo veleni a nove(ci staronove :wink: )velenie naordinuje tomu terajsiemu jeho vlastnu medicinu :wink: .
Tak alebo tak,z tohto sa tazko bude hladat cesta.A bude trnita :cry: .

Uto, 25.05.2021, 22:03
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
No podľa mňa si politológ aspoň kus. :smt023

To vymeknutie vo väzbe, teda kvôli dĺžke sa po slovensky volá mučenie.
Mučenie nie je prípustné.
Ak sa akceptuje vymeknutie vo väzbe – mučenie – tak sa zákonnosť dostáva do stavu nezákonného.
Ak sa máme domáhať spravodlivosti pomocou nezákonných prostriedkov, tak to tu treba rovno oplotiť tak ako to bolo pred r. 1989, lebo v podstate sa nezmenilo nič.
Akurát aj za najhlbšej totality bola väzba stále len 3 mesiace.
V ČR aj ostala 3 mesiace, na SK sa demokraticky navýšila na súčasných 5 rokov. Veľmi skrátene povedané, u nás sa nevyužíva ale zneužíva.

Uto, 25.05.2021, 23:12
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
A za ktorej vlady sa ten zakon zmenil?A komu mal v prvom rade sluzit?Tito novi vladcovia ho len vyuzili....oni ho asi nevymysleli.''Problem'' je v tom,ze ho nevyuzivaju proti plebsu,ale proti svojim konkurentom.To je v slovenskej politike nove....zatial konkurentom stacilo okydavaniesa a dohoda,aby jedni zlodeji nesiahali na majetky druhych zlodejov.Nezabudaj,ze za totality bola u nas ta spravodlivost spravodlivejsia,podla mna.Velkych zlodejov tolko nebolo a ani majetok sa nedal tak lahko ukradnut,ako sa to da v demokracii.V demokracii sa spravodlivost uz spravidla kupuje,takze je pre drvivu vecsinu naroda nedosiahnutelna.Teda,je to taka demokraticka spravodlivost.Kto ma peniaze,na toho strane ''spravodlivost'' stoji...a cim ich ma viac,tym demokraticka ''spravodlivost'' pri nom stoji pevnejsie.Teda,doteraz stala.Teraz akoby chvilu stala pri jednom,chvilu pri druhom.Navyse,bavit sa na slovaci o spravodlivosti,ci zakonnosti mi pripada zufalo smiesne,ked clovek vidi ako sa chovaju ti,co na tu spravodlivost maju dozerat.
....domahaniesa spravodlivosti....koho ma za vzor terajsi vladny zlepenec?Ameriku!Ma amerika svoje quantanamo?Ma!Tak preco by ho u nas nemohli mat jej pricmrndavaci?Nezabudaj,ze si ich tam zvolila vecsina naroda a tak to ta vecsina asi chcela.Niekedy je ta demokracia celkom nahovno,co povies?Ked pozeram,kam ta demokracia dostala ''vyspele'' krajiny a kam zenie nas,tak sa mi zacina zdat,ze ta totalita nebola pre narod ako celok taka devastacna.Samozrejme so mnou nebude suhlasit tych nejakych 20%,ktori si delia z pomysleneho kolaca nejake dva kusky...ale tych 50%,ktori si delia jeden kusok,pripadne ti,co sa nato len pozeraju,ti so mnou asi suhlasit budu.Lenze aj velka cast z nich uz ma vymyte mozgy a opakovane si volia rovnaku haved,ktora ich neustale okrada a klame :smt139,hlavne,ze vie krasne slubovat modre z neba .Tak mi pride,ze jediny pravdivy vyrok mal vlado,ked sa dral ku korytu.Vtedy vravel,ze /musime si utiahnut opasky a vyhrnut rukavy a budeme sa mat ako vo svajci/.Tak my sme si utiahli opasky,vyhrnuli rukavy a vlado so svojou havedou sa ma ako vo svajci :mrgreen: .A namiesto toho aby visel(samozrejme aj s dalsimi),tak si v klude vysedava doma a dalej oblbuje narod.Co s tym?
No a nakoniec pre ficovcov trocha o tom,co som mal na mysli hlaskou,ze keby bol teraz na igorovom mieste robo,robil by rovake hovadiny,ako igor...-lebo prikazy zhora.
http://www.inenoviny.sk/fico-je-za-covi ... bcanov-sr/
Akurat to dobrovolne povinne testovanie by asi nepresadzoval.Uz sa mu podarilo nakradnut inde a toto by na brusel nemohol zvalit.

Str, 26.05.2021, 8:08
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
""""""A za ktorej vlady sa ten zakon zmenil ?"""""""""

Bolo to za Lipšica, kedy sa aj predĺžila väzba z 3 rokov možnej dĺžky väzby na 5 rokov, čiže to bola Dzurindova vláda, okolo r. 2005 ??? bola komplet rekodifikácia Tr. zák., aj Tr. por.
Ak by si chcel úplne presne, t.j. citácie, a čísla jednotlivých zákonov, tak dalo by sa to dohľadať úplne presne do bodky aj čiarky, ale je to časovo náročné hľadať v kvante dokumentov a pravdupovediac, teraz sa mi nechce.

“““““““““““““A komu mal v prvom rade sluzit?““““““““““““““““

Toto je dobrá otázka.
Je plno definícií čo je to zákon, a komu slúži.
Ale natvrdo povedané – zákon je vôľa vládnucej sily. Tak si za to dosaď čo chceš.

Str, 26.05.2021, 13:24
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Jaaaj,lipstajn a zakon :-D ...to velmi nejde dohromady.Ba priam sa to odpudzuje.Zaujimave by bolo zistit,kolko ludi a ako dlho bolo vtedy na zaklade toho zakona vo vezbe.Zaujimave,ze ani ficovci sa ho nesnazili zmenit,tak by som tiez rad vedel,kolko ludi bolo v tej vezbe za fica.Ale ako vravim,az tato vlada zacala rubat vyssie ako je v ''demokraciach'' zvykom a preto ten kvikot.Je velmi smutne,ze az vlada tychto pozbierancov sa k tomu odhodlala.Asi uz velmi niet co ukradnut zo statneho,tak sa zlodeji rozhodli okradnut inych zlodejov.Z pohladu obcana je to celkom dobre.Nakoniec este igi naozaj vezme pociatkovi tu vilu a da ju sta.....pavlinke :-D .
Uplne presne mi to netreba....staci,ked viem,kto stal za tym zakonom.Ale tak,ako si zakon definoval na konci prispevku,tak rozumne a presne som to este nikde necital :smt023 !

Str, 26.05.2021, 20:37
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 632, 633, 634, 635, 636, 637, 638 ... 711  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný