Dnes je piatok 11. júla 2025, meniny má Milota a zajtra Nina
Nieco pravdy na tom bude...
Autor |
Správa |
OGO
OFFROAD Expert
|
|
Uto, 22.03.2022, 20:31 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 21.10.2007, 18:48 Príspevky: 2553 Bydlisko: LIPT.MIKULAS
|
To mi pride ako ked sme pred rokmi vozili vodku na ukrajinu.Vylozil som vo lvove,ci v kyjeve a kym som prisiel na hranicu,vodka uz bola tam  . Tak aj teraz...nasinci posielaju na ukrajinu prachy a tie sa tam ani neohreju a uz su na hranici....akurat teraz na madarskej  . Ako vravim....ukrajincom jebe.Chudaci sa mlatia medzi sebou a neuvedomuju si,ze ich nepriatel nieje rovnaky chudak na druhej strane,ale niekto uplne iny.
|
Str, 23.03.2022, 22:08 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8016 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
Bahno , nieco natom pravdy bude bo to pisali aj na topkach v spravach..  a som zvedavy ze ako pomohli sankcie proti Rusku?? kto komu ako jebne po ekonomickej stranke?? a kto koho položi??? https://bratislava.zoznam.sk/varovanie- ... tok-nafty/Jednoznacne natom blba europska unia doplati a v tom aj nasa vlada im aktivne pomaha.. nuz a tuje vysledok,,  A to je len zaciatok,, mam dojem ze prichadza ta doba co sme mohli vidiet vo filme MAD MAX,,, Nebude nafty, nebude benzinu, kerozinu,, nuz asi aj vojsko prejde na elektromobily, aj elektrotanky  ,, lebo nebude co natankovat 
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Štv, 24.03.2022, 21:07 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
Nato nedoplati unia,ale jej obycajni obyvatelia.....rovnako ako v rusku a ukrajine.Tych hore sa to nedotkne.Ti vzdy dokazu zblbnut plebs tak,ze on vezme do ruk zbrane a ide sa mlatit medzi sebou namiesto toho,aby ich namieril tym spravnym smerom  .
|
Pia, 25.03.2022, 21:33 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
Čítal som ten článok po túto prvú vetu : ....Európa čelí vyhliadkam na nedostatok nafty, pretože jej toky z Ruska sa zmenšujú v dôsledku invázie na Ukrajinu..... Nechápem, prečo nariekajú, keď EÚ vyhlásila, že sa aj tak odpoja od ruských surovín. Dokonca je mnoho vyjadrení našich politikov, ktorí žiadajú o okamžité prerušenia odberov z Ruska.
|
Pia, 25.03.2022, 22:19 |
|
 |
JOE66
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 17.04.2012, 18:31 Príspevky: 2588 Bydlisko: Vychod
|
Ja by som chcel vidiet to okamzite odstrihnutuie od ruskych zdrojov ako rozprava hegerko s captavou  Na Slovensku by nastal stredovek a predcasne volby by boli velmi aktualne s sibenicami 
|
Pia, 25.03.2022, 23:21 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
Ja si zas myslím, že aj keby sa odstrihli zo dňa na deň, tak v spoločnosti sa nezmení nič. Ľudia sa boja.
|
Sob, 26.03.2022, 4:45 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|

Nieze boja,ale este im to zatial nedochadza.Este si nedokazu predstavit plne sidliska bez plynu,elektriny,vody,tepla.....v zime.Propaganda frci na plne obratky,kovidove sialenstvo trocha povolilo a tak si ludia uzivaju falosny pocit slobody(ako my po 89tom) a tak este malokomu dochadza co sa stane,ak sa od tych zdrojov odpojime,alebo nas od nich odpoji rus. Toto len poukazuje na totalnu neschopnost a zhovadilost(alebo skorumpovanost  ) vedenia unie. Namiesto najdenia nahradnych zdrojov(za prijatelnu cifru) a potom odstrihnutiasa robia pravy opak. A mozno na nich vobec nezalezi a len plnia prikazy .Potom sa pojmy ako /velky reset,zlata miliarda....atd/ nezdaju byt az tak nerealne,ako sa zdali pred casom.Kua,asi bude treba zalozit nove ministerstvo na vymyslanie kvalitnejsich houxov....tieto obycajne sa priliz rychlo menia na realitu. Tomuto panovi sa bohove podarilo opisat,co musi splnat aspirant na vrcholoveho politika.... https://www.badatel.net/dr-vernon-colem ... ychopatom/....je to vlastne odpoved na otazku,preco sa rovny a slusny clovek nemoze dostat do vrcholovej politiky.
|
Sob, 26.03.2022, 8:51 |
|
 |
OGO
OFFROAD Expert
|
Bahno, za to som písal, že sa v spoločnosti nezmení nič, lebo to tak vyzerá. A neviem si ani predstaviť, čo by sa malo stať aby sa niečo pozitívne tu udialo, vychádzajúceho priam spomedzi obyvateľov. Ešte prednedávnom všade písali, že koľko a koľko tisícov podnikateľov krachlo, lebo kvôli kovidu im nebolo možné podnikať, a odškodnenie nedostali. Kde sú tí ľudia ? Ako to, že sa nespojili a nejdú protestovať ? Alebo sú spokojní a sedia doma na riti ? Koľko sa ozývali lekári, zdravotníci, že sú v kolapsovom stave, že im nepreplácajú nadčasy ? atd atd. Kde sú odborové organizácie ľudskoprávne organizácie ??? Ja si myslím, že ten kto je nespokojný, tak ten to nejako dá najavo. Tu robia prieskumy, že koľko percent dôvery majú poslanci, vláda, parlamant ačojaviem čo ešte. No a vychádza, že okolo 75% obyvateľov nie je spokojných. A to je tak všetko. Dokonca keby bolo nespokojných aj viac, čo sa deje ? NIČ.
|
Sob, 26.03.2022, 12:59 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|

No a ja som napisal,ze preto sa nemeni nic,lebo je stale bohove dobre. Tisice podnikatelom sice krachlo(z mojho okolia nepoznam ani jedneho  ),ale ani jeden z nich v zime nezamrzol,ani mu deti nepodochli od hladu. Lekari tiez nemali dovod rebelovat....vseobecni nerobili nic,lebo mali zavrete ordinacie a platy sli,odborni detto a ti co makali na kovid oddeleniach sa o tu pracu skoro pobili,lebo to bola ryza ako sfina  .Mrncalo ich len par,na ktorych z nejakeho dovodu nevyslo,pripadne ti co hipokratovu prisahu brali priliz vazne a pacienta nevidia ako chodiacu penazenku,ale ako cloveka. Odborove organizacie sa hlavne staraju o svoje korytka a ludskopravne makaju na plne obratky.Problem je len ten,ze pracujucu bielu rasu oni nepovazuju za ludi. Prieskumy su uplna hovadina a je uplne jedno,ci je nespokojnych 50,ci 90%...na nich sere pes. NIECO sa zacne diat az ked sa tym nespokojnym zacne nedostavat zakladneho zradla,tepla,byvania....to sa potom nespokojny zacina menit na nasrateho,potom na zufaleho.....a zufaly ktory nema co stratit....az ten moze zacat daco menit.Len je nahovno to,ze na tu zmenu zvycajne zas doplati len on  . Kua,zacinam chudnut a tak si k obedu pustam veronicku,ci pani skladkovu  ...a hned si namiesto duple dokazem dopravit do pajsla len polovicu zradla a este aj to sa musim premahat,aby som ho nevytyckoval  .Pripadne ak chcem drzat tvrsi post,tak hegera,ci nada.....igora nedavam,aby som neumrel od hladu.... 
|
Sob, 26.03.2022, 14:21 |
|
 |
bahno
OFFROAD Expert
|
Ogo,vypada to,ze tie zmeny mozeme cakat uz buducu zimu  ....ak sa ''lidrom'' unie podari realizovat tie ich sialene plany.... https://vlkovobloguje.wordpress.com/202 ... zAGyX0hAVY
|
Ned, 27.03.2022, 20:31 |
|
 |
JOE66
OFFROAD Expert
|
Zaujimave ctenicko  Ze plyn a vsetko na neho ,,napojene,, pojde s cenou hore je uz iste  Budeme platit viac za chleba,sluzby ci benzin a xy veci a cena utechy ,ze som aspon naskladnil 40kubikov bukoveho dreva .Ktore tiez islo s cenou hore ale aspon nezamrznem  Jednu furu mi este nedoviezli ale vidim,ze budem musiet este aspon 5 dat doviezt co bude drahsie  A to som si myslel,ze s drevom budem dotapat uz len neake 2-3roky a vykaslem sa na to kedze stuplo na cene 
|
Ned, 27.03.2022, 22:44 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 23:01 Príspevky: 8016 Bydlisko: mesto vychadzajuceho slnka Tornala City
|
_________________ EX Suzuky Samuraj1.3 EXJeep Cheroke 2.1TDI EX Jeep Grand Cheroke Limited 4Liter EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60 EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited
|
Ned, 27.03.2022, 23:24 |
|
 |
JOE66
OFFROAD Expert
|
Efendi tu u nas na vychode nic Nie je  Ze batuska Putin nebude drahu hypersonicku raketu pustat na stare schatrane prazdne kosicke letisko alebo presovsku letecku zakladnu s par vrtulnikmi bez vyzbroje  Ale na sliaci alebo v kuchyni uz uvitaci vybor maju 
|
Ned, 27.03.2022, 23:37 |
|
 |
efendi
Velky Kraken
|
JOE66 píše: Efendi tu u nas na vychode nic Nie je  Ze batuska Putin nebude drahu hypersonicku raketu pustat na stare schatrane prazdne kosicke letisko alebo presovsku letecku zakladnu s par vrtulnikmi bez vyzbroje  Ale na sliaci alebo v kuchyni uz uvitaci vybor maju  O tom nepochybujem ani 5 minut  ,, ale ako vies,, strejdo Vladimir je dobry strateg a taktik, cize nenecha si ujst ani jedno strategicke miesto, cize keby k tomu doslo tak aj na vychode bude postarane o ohnostroj a to jak v KE tak aj PO,,Pretoze to mozu vyuzivat juuuesej  vojska 
|
Pon, 28.03.2022, 11:12 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|