Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 04.07.2025, 22:07
Dnes je piatok 4. júla 2025, meniny má Prokop a zajtra nikto

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 619, 620, 621, 622, 623, 624, 625 ... 711  Ďalší
 Nieco pravdy na tom bude... 
Autor Správa
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
No,ze tym co som pisal v minulosti si stojim :cry: .A na potvrdenie toho mojho nazoru mi staci to,ako znova rastu preferencie smeru,ci preoblecenemu novemu smeru.Takze v minulych volbach si ovcania namiesto vlkov zvolili hyeny a po rieseni ''po zlotky'' sa k moci dostanu zas len vlci.Takze z pohladu oviec sa nic nemeni.....im moze byt jedno,kto ich zerie.Lisi sa to len v tom,ci im najprv prehryznu hrdlo,alebo zacnu vnutornostami.
Vyriesilo by to len zomknutie oviec,ktore by potom svojim mnozstvom jednoducho uslapali vsetkych predatorov a to sa nikdy nestane.Nikdy sa nedokazu zomknut,lebo vzdy sa najdu nejaki ''pastieri'',ktori ich rozdelia.Takto to funguje stale :cry: ...a najhorsie je,ze ''pastieri'' dokazu ovciam vymyt mozgy tak,ze oni sa uslapavaju medzi sebou.
Zvolenie lipstajna sa dalo cakat.Vynalozilo sa tolko penazi a zakony sa poohybali tak,ze ti co to riadia uz nemozu cuvnut.Uz musia len pritahovat sroby a dufat,ze zavity vydrzia.Ale len tak medzi recou..... :smt139 ....o co je lipstajn horsi,ako ti pred nim?Rozdiel vidim len v tom,ze prenho su ''nasi'' ludia ini,ako pre opoziciu a asi najvecsie nebezpecenstvo vidim v tom,za ''koho'' on kope.V tomto ohlade je pre mna nieze tym najmenej vhodnym,ale je na prvom mieste z absolutne nevhodnych.Lenze vecsina tupcov(z mojho pohladu :wink: ) volbami rozhodla inak a lipstajn sa tam predsa len dostal.Ale necudujem sa ....verchuska len ukazala pravu tvar.Niezeby ju neukazovala aj pred volbami,ale davala si zalezat na mejkape a tak ju vecsina ovcanov videli taku,aku ju chceli vidiet.

Sob, 06.02.2021, 9:27
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
chlopy, sorry za OT, ALE, kedze nemam telku /chvalabohu uz 12 rokov/ a taktiez nesledujem dianie - lebo naco?....
ale obcas si hladam nejaku info - napr. ze vysledky vykendovych testov.... asi som uplne hovado, ale nic som nikde nenasiel....ja vas poprosim o nejaky link, ze tam budu nejake cisla /ktore sa nebudu kazdu hodinu menit....
v tejto "imformacnej dobe je vyhoda, ze si najdes co chces, no ja to nejak neviem, kde su tie vysledky????? :shock:
asi neviem guglit abo co....
co mam zadat do gugla? som bezradny, fakt
asi si kupim telku a tam to bude , nie? a budem mat vyhodu, ze to budu zarucene spravy, ako min. tyzden pred testovanim v piatok?teda predminuli?
/niekto mi to ukazoval v telefone , abo co.../
Dali jasny odkaz vsetkym zucastnenym, kde ich maju a ako si vazia ich ochotu atd....
by ma zaujimalo, ze ked kreteni nevedia zratat za tyzden jabĺčka a hruštičky, co by robili keby sme im dali vypocitat napriklad obsah štvorca?!! :smt021
je jasne co tym niekto sledoval a preco - ale, neprehanaju to uz trochu?
za sociku by niekto uz sedel, som si isty. co tyto robia, sa nam nesniva, to cumim.
musim uznat, ze sa tam dostavaju coraz vzdelanesi a vymakanejsi zlodeji, su to profici a hodne dobre plateny
ono špičkove je to, ze sa to javy ako ich absolutna neschopnost, ale som presvedceny ,ze kurwa dobre vedia co robia a robia to najlepsie....
neviem ale ci to uz nieje cez ramec
asi si kupim telku a ked pojdem von z domu dam stople do usi a pasku na oci :wink:
a budem v poriadku...

Pon, 08.02.2021, 21:54
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
marek sk,lm píše:
.ja vas poprosim o nejaky link, ze tam budu nejake cisla /ktore sa nebudu kazdu hodinu menit....
.

Neviem ci taky link aj existuje,ale zatial si o nic neprisiel.

Pon, 08.02.2021, 22:02
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Marek, nerob to! Minule som bol na návšteve a švagor si pustil TV a normálne som sa pristihol ako nechápavo s otvorenými ústami sledujem to vymývanie mozgov. Dlhšie som nevidel správy a neveril som vlastným očiam kam až to zašlo. Už sa nečudujem ľuďom, že sú taký vystrašený, lebo za takú mediálnu masáž by sa nemusel hanbiť áno Kim Čong Un.
Mňa len fascinuje, že kto to môže dobrovoľne podstupovať takú lobotómiu.

Uto, 09.02.2021, 0:16
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
A by si sa čudoval, že aj akí vzdelaní a ľudia s bystrím umom im to žerú. (Lebo niekedy aj vzdelaný môže byť tupý!!!)
To ja jednoducho nechápem. :smt009

Ex. Jeep Grand Cherokee WG stock
Ex. Subaru Forester MY 2007 IM
Ex. TLC 90 +2" Ultimate suspension
Ex. THilux +2" OME

Uto, 09.02.2021, 8:49
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
No ja nechapem jedno , s 26h. neg. špajdlovým testom pridem do roboty a musim sa dať znovu prešpajdlovať a o 2 dni zas , lebo si to ridicí tak želá .

Prejdem kade chcem - skoro všade !

Uto, 09.02.2021, 9:09
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
No lebo rídící má pravdu. Ak by pravdu nemal, platí další bod. Ak další bod neplatí, rídící má vyššieho rídícího a ten si to žiada. Napr. Hlavný hygienik SR, Mgr. RNDr. MUDr. Ján Mikas, PhD. Človek, ktorý prekukol schopnosti koronavírusu a dokáže stanoviť bezpečnostné vzdialenosti medzi človekom a vírusom s presnosťou na centimetre. Pred takouto kapacitou musí bežný človek omdlieť.

Uto, 09.02.2021, 14:19
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
OGO píše:
Pred takouto kapacitou musí bežný človek omdlieť.

:smt126

Uto, 09.02.2021, 14:36
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
OGO píše:
No lebo rídící má pravdu. Ak by pravdu nemal, platí další bod. Ak další bod neplatí, rídící má vyššieho rídícího a ten si to žiada. Napr. Hlavný hygienik SR, Mgr. RNDr. MUDr. Ján Mikas, PhD. Človek, ktorý prekukol schopnosti koronavírusu a dokáže stanoviť bezpečnostné vzdialenosti medzi človekom a vírusom s presnosťou na centimetre. Pred takouto kapacitou musí bežný človek omdlieť.

Takze podla tohoto uz Chuck Noris je na druhom stupni rebricku,,
a Mack Gayver na tretom mieste bo ich viac titulny doktor, Micas,velky lalok, magister atd, predbehol??? :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Uto, 09.02.2021, 18:54
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
HM, dnes som negoglil, akurat som prišieu z prace... /chvalabohu este nejaka je, zatial.../
no ja si myslim, ze su to dost dolezite infosky, ŇÉ? ciste teoreticky...asi su moc male cisla, lebo verim tomu keby boli vysoke tak je to vsade asi ,nie? a dozvedel by som sa o tom aj ja bez telky a ráďia :smt017
Luther, nie - telku si nekupim, aj ked mam 2ks deti pomali dospievajuce, myslim, ze im to nechyba a snad ma zato niekedy "stat" nepoj... ze som ich ukratil a neposkytol zakladne pre zivot zasadne dolezite potreby :smt121
podla mna niekto dostava strasne prachy za to , ze to tu cele rozj.... nieco podobne ako ked nam premakane polnohospodarstvo r.... pred par rokmi, tak uz budeme myslim uplne tam, kde nas chcu mat :smt133 , bezzemkovia, otroci ....
mam pocit, ze informacie ako take niesu, nikto nic nevie, ci je otvorenô, abo zapretô ,alebo som uz uplne zblbnuty bez tej telky...?
Ále, idem si dat pívo, dokaď ješče je :D, pokvakam s mojou pani, vytrieskam deti... :-D

Uto, 09.02.2021, 20:08
Profil WWW
Frajer

Odpoveď s citáciou
Na tie testy sa im treba zvysoka vysrať a hneď klesne číslo pozitívnych pod 2000.
Potom môžeme uvoľniť 2.stupeň kovid automatu :smt133

Oni sa boja zrušiť núdzový stav len preto, lebo by sa ukázalo, že vlastne k ničomu nepomohol, len k buzerácii občanov.

Uto, 09.02.2021, 20:30
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Ja im na ten Covid-cirkus úspešne seriem už od začiatku. Keď nejdem do obchodu, tak rúško celý deň nemám, a to robím s ľudmi. Väčšina zákazníkov je rada, že si u mňa môže dať dole rúško. Testovať som sa dal len raz, aj to len keď už bolo “horúco” v práci a e-maily od nadriadených už chytali výhražný charakter. Nariadenia/obmedzenia nesledujem, s rodinou a priateľmi sa stretávam bez ohľadu na počet či výsledok testovania. Možnosť vyjadriť svoj názor na proteste v BA som využil. Proste život ako pred týmto vymysleným divadlom.

Uto, 09.02.2021, 23:22
Frajer

Odpoveď s citáciou
Luther, možno to bude znieť, že kopírujem, ale presne tak žijem aj Ja.
Keby to stále dookola neopakovali v správach a na tlačovkách, tak ani neviem, že tu máme koronu

Uto, 09.02.2021, 23:36
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Osobne si myslím, že je to jediná cesta z tej “tmy” ktorú už skoro rok umelo udržujú.
Keby som dodržiaval nariadenia, chodil len do práce a hneď domov, s rodinou a priateľmi si maximálne tak písal, testoval sa vždy keď Igor zapíska, sedel doma a nasával tie bludy čo sú v médiách, tak by som sa z toho za prvé zbláznil, a za druhé by som sa za seba hanbil, že som taká nesvojprávna bábka, s ktorou si nejaký blázon vytiera podlahu.
Snažím sa žiť tak, aby keď sa ma potomkovia opýtajú čo som robil v tých časoch, keď sa ešte niečo dalo robiť, aby som sa im vedel pozrieť do očí.

Str, 10.02.2021, 0:02
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Luther píše:
Keby som dodržiaval nariadenia, chodil len do práce a hneď domov, s rodinou a priateľmi si maximálne tak písal, testoval sa vždy keď Igor zapíska, sedel doma a nasával tie bludy čo sú v médiách, tak by som sa z toho za prvé zbláznil, a za druhé by som sa za seba hanbil, že som taká nesvojprávna bábka, s ktorou si nejaký blázon vytiera podlahu.
Snažím sa žiť tak, aby keď sa ma potomkovia opýtajú čo som robil v tých časoch, keď sa ešte niečo dalo robiť, aby som sa im vedel pozrieť do očí.

Ja zijem presne takto isto. :smt156

Str, 10.02.2021, 18:04
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 619, 620, 621, 622, 623, 624, 625 ... 711  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný