Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto, 18.11.2025, 1:16
Dnes je utorok 18. novembra 2025, meniny má Eugen a zajtra Alžbeta

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 17 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
 Kalendár Offroad akcií 2025 
Autor Správa
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Stefan píše:
Tak toto je smutná správa. :smt011 Tento skurvený svet ide do hovien!!! :smt010
Ešteže mám toľko rokov koľko mám, lebo všetko, čo som mal rád, pomali končí!!!!! :smt154

Tak, tak Stefan.

Pon, 17.11.2025, 19:20
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
andrej190 píše:
tak jedna nemilá správa od organizátorov tisovca.. V skratke Tisovec bol posledný ročník

Citácia:
Vážení priatelia.
Prihováram sa Vám v mene OFF ROAD Klubu Tisovec. Tento rok sa uskutočnil 21. ročník stretnutia terénnych automobilov OFF ROAD Tisovec . Tešíme sa Vašej priazni , preto vždy dávame do prípravy tohto podujatia maximálne úsilie, veľa času, s prihliadnutím na to , aby všetko prebehlo k Vašej spokojnosti s dôrazom na bezpečnosť počas celého podujatia. Bohužiaľ, tento rok došlo k zmene podmienok prípravy, čo má zásadný vplyv na organizáciu a priebeh podujatia. Preto sme sa po dôkladnom zvážení všetkých aspektov rozhodli, že 21. ročník bol posledný a ďalej už v organizovaní tohto podujatia nebudeme pokračovať, lebo ho nevieme organizačne a bezpečnostne zabezpečiť v takom rozsahu a na takej úrovni ako sme boli zvyknutí s predošlých rokov.
Vážení priatelia, týmto sa Vám chcem v mene nášho klubu poďakovať za roky priazne a priateľstva, osobitne ďakujem všetkým priateľom, dobrovoľníkom, ktorí boli neoddeliteľnou súčasťou tohto podujatia a nezištne pomáhali pri jeho organizovaní. Ďalej ďakujem všetkým partnerom za dlhoročnú podporu, finančnú a materiálnu pomoc. Ďakujem všetkým majiteľom a správcom pozemkov za umožnenie pripraviť trate v rozsahu 110 km. Na záver ďakujem všetkým členom nášho klubu, bola to skvelá jazda.
Prajem veľa krásnych offroadových kilometrov, za OFF ROAD KLUB Tisovec, Ľuboš Manica.

Takže ďalšia legenda skončila... Mám neďaleko Tisovca rozsiahle pozemky a lesy, kde by sa dalo možno pokračovať, ale nemám na to energiu, vek, ani ľudí, a venujem sa už iným aktivitám, takže asi sa jedno krásne obdobie definitívne skončilo. Ostali len krásne spomienky.

Pon, 17.11.2025, 23:42
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 17 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný