Dnes je utorok 1. júla 2025, meniny má Diana a zajtra Berta
Off road zraz Nové Zámky Komoča - Rezumé
Autor |
Správa |
Majod
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 25.12.2007, 15:32 Príspevky: 647 Bydlisko: Ko PD
|
_________________ UAZ,,Wrangler CRD
Naposledy upravil Majod dňa Uto, 13.05.2008, 8:37, celkovo upravené 1
|
Pon, 12.05.2008, 21:58 |
|
 |
david
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 04.01.2007, 13:10 Príspevky: 857 Bydlisko: vinosady
|
dindaj píše: Ty si zivy ko..t.
chlapec nepozname sa natolko aby si mi daval takyto "titul"
ja som si tu nedovolil nikoho takto nazvat tak ta PROSIM pekne o to iste
_________________ starý dobrý uaz-469, nejaké sipaky a zivy .... za kniplom
|
Pon, 12.05.2008, 22:26 |
|
 |
dindaj
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 06.03.2007, 19:34 Príspevky: 1811 Bydlisko: SE
|
david píše: dindaj píše: Ty si zivy ko..t.
chlapec nepozname sa natolko aby si mi daval takyto "titul" ja som si tu nedovolil nikoho takto nazvat tak ta PROSIM pekne o to iste
Uz som nevydrzal tu Tvoju sebalutost ako Ti vsetci ublizuju Avsak Ty prvy si nazval IGNORANTMI vsetkych ktori na Tvoje vrestanie neboli ochotni vliezt do kazdej jamy.A co sa tyka toho titulu,tak si precitaj svoj podpis.Tak som to pochopil a len pouzil.Ak si myslel tymi bodkami nieco ine mozes vysvetlit. 
_________________ Bývalý offroadak
|
Pon, 12.05.2008, 22:38 |
|
 |
Martin 4
Trvalá prekážka
|
... Majod ... a čože si tam nebol s Úžasom a neukázal si nám ako správne na to?
Nebudem ti vyvracať múdrosti čo tu trúsiš (aj preto, že je to poväčšinou pravda), ale nehodlám ti ani objasňovať, prečo bolo postupované tak, ako bolo. Ono to totiž malo svoje dôvody.
Bol si tam, mal si chytiť lopatu, alebo gurtňu a poradiť nám blbcom. Robiť generála po bitke od klávesnice kdesi ďaleko je velmi jednoduché.
_________________ SLOW & FURIOUS
|
Pon, 12.05.2008, 22:39 |
|
 |
Majod
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 25.12.2007, 15:32 Príspevky: 647 Bydlisko: Ko PD
|
_________________ UAZ,,Wrangler CRD
Naposledy upravil Majod dňa Uto, 13.05.2008, 8:42, celkovo upravené 1
|
Pon, 12.05.2008, 22:47 |
|
 |
MIrec01
koumák
Registrovaný: Pia, 28.12.2007, 0:25 Príspevky: 1355 Bydlisko: Banska Bystrica
|

Martin 4 píše: ... Majod ... a čože si tam nebol s Úžasom a neukázal si nám ako správne na to?
Nebudem ti vyvracať múdrosti čo tu trúsiš (aj preto, že je to poväčšinou pravda), ale nehodlám ti ani objasňovať, prečo bolo postupované tak, ako bolo. Ono to totiž malo svoje dôvody.
Bol si tam, mal si chytiť lopatu, alebo gurtňu a poradiť nám blbcom. Robiť generála po bitke od klávesnice kdesi ďaleko je velmi jednoduché.
Matko : Mas pravdu ako vzdy
Ja som ťahal z boku jednu lestenku skoro som vyzul pneu ale pomohol aspoň som sa snazil a je to v pohodeeeee som rad ze som aspoň dva metre pomohol tu lestenku potiahnut a ten ujo sa mi pekne poďakoval a ani som ho nepoznal ale paradaaa
A druhy krat som tahal taku peknu jepku musel som sa zakvackat o strom ale vytiahol som ho si ce som skoro uvaril motor ale vsecko vydržalo a som zas rad ze som pomohol a ten baci na tom tragači tiež poďakoval
A TERAZ MA MAJOD POUČ PROSÍM AKO BY SOM MAL LEPSIE DRUHY KRAT TAHAT !!!!!!!
ALEBO NETAHAT HMM ABY SOM TU NECITAL PODOBNE PI..... AKO SA MA KDE KDO TAHAT?????
_________________viewtopic.php?f=4&t=3491&hilit=moj+samikviewtopic.php?t=9904&postdays=0&postorder=asc&start=0 Nerob si starosti s tým, čo si o tebe myslia iní. Tí majú dost starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.
|
Pon, 12.05.2008, 22:56 |
|
 |
david
OFFROAD Expert
|
to dindaj:
sebalutost?
ignorantou- beriem spat
|
Pon, 12.05.2008, 23:05 |
|
 |
Kapo
Recyklovaný teaneger
Registrovaný: Uto, 26.12.2006, 17:21 Príspevky: 3601 Bydlisko: MY/BA
|
_________________JAK BY TADY BYLO KRÁSNE, KDYBY SEM TU NEBYL JÁ. 
|
Pon, 12.05.2008, 23:11 |
|
 |
dindaj
OFFROAD Expert
|
Kurna kapo si ma predbehol
david píše: to dindaj: sebalutost? ignorantou- beriem spat
to david
ja tiez  (a az vysvetlis tie bodky a budes chciet tak Ta aj na pivo pozvem)
A pani vyserte sa na to vsetci Ma-Mi-M4.Bola skvela akcia tak treba chalanov pochvalit a nie im skaredit vlakno. 
|
Pon, 12.05.2008, 23:13 |
|
 |
MIrec01
koumák
Registrovaný: Pia, 28.12.2007, 0:25 Príspevky: 1355 Bydlisko: Banska Bystrica
|
A pani vyserte sa na to vsetci Ma-Mi-M4.Bola skvela akcia tak treba chalanov pochvalit a nie im skaredit vlakno.  [/quote]
Mas pravdu kamarát
Bola to skvela akcia a dúfam ze budúci rok tiež pôjdem a uz si spravím aj STK aby som nedostal pokutu 
_________________viewtopic.php?f=4&t=3491&hilit=moj+samikviewtopic.php?t=9904&postdays=0&postorder=asc&start=0 Nerob si starosti s tým, čo si o tebe myslia iní. Tí majú dost starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.
|
Pon, 12.05.2008, 23:19 |
|
 |
david
OFFROAD Expert
|
to dindaj :
tak k tym bodkam teda ,
keby boli 3 tak mas pravdu ale su 4  tak dohodnime sa ze si to kazdy vylozi ako chce ale nie ko..t
a mozem vodka -Redbull?
to kapo: monitor je uz davno prestreleny 
|
Pon, 12.05.2008, 23:25 |
|
 |
dindaj
OFFROAD Expert
|
david píše: to dindaj : tak k tym bodkam teda , keby boli 3 tak mas pravdu ale su 4  tak dohodnime sa ze si to kazdy vylozi ako chce ale nie ko..t a mozem vodka -Redbull? to kapo: monitor je uz davno prestreleny 
štyri? Noooo nieco ma napada.... ale radsej na pive s vodkou a redbulom.
Koncim s kecanim a uvolnujem priestor pre dalsie foto.Chcem dalej zavidiet.
|
Pon, 12.05.2008, 23:34 |
|
 |
MoostanQue
Mašinista
|

Hmm, hlavne ze ja nieco nafukujem, ze?
Clovek by povedal, ze sa natahujete o vlacik. Kazdy z nas ma nieco uz odjazdene, kazdy z nas ma nejake skusenosti - a kazdy ich ma ine. Tak mame rozne nazory a je dobre, ze mame forum a mozme si ich navzajom porovnavat (tie nazory!) a rozpravat sa o nich. Neodsudzujme hned kazdy hlas, ktory sa lisi - vpred nas posuva kritika nedostatkov, nie chvalenie toho co funguje. Sme tu preto, aby sme sa bavili o tom, co nas bavi - alebo aby sme okoliu a hlavne sebe dokazovali, aki sme prave my chytri? David povedal picovinu (mozno, to pre ucel tejto diskusie uz nie je podstatne) - a kto z nas ju niekedy nepovedal? Chcem vidiet tie ruky - a kto je dokonaly, hodte kamenom. Je smutne, ze znacna cast z nas sklzava do tejto urovne, a jediny argument proti oponentovi je 'lebo je chu.j'. Bavme sa o autach a o diferakoch, o jazdeni a opekani slaniny, zime a nechajme zit v pokoji aj tych, ktorym slanina nechuti. Alebo je ucelom nieco ine? Ti, co chcu pochopit, pochopili, a pisat dalsie riadky pre jedincov, vrcholom literarnej kariery ktorych je zbabelo sa pridat k najsilnejsiemu a po bitke vykrikovat, je strata casu.
Pekny den, pokoj v srdci, a budiz s kazdym nalozene, ako on zaobchadza.
TECHNICKA POZNAMKA: Nebolo by vhodne rozsekat dve paralelne diskusie v tomto vlakne, a neprislusnu temu presunut inam? Z povodne pekneho vlakna sa stalo eklhaft tyfus. M
_________________Bežný automobil v základnej výbave. Nóóikdyž.. 
|
Uto, 13.05.2008, 2:24 |
|
 |
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
MoostanQue píše: a budiz s kazdym nalozene, ako on zaobchadza.
To jediné je isté. Aj keď to nefunguje ani zdaleka tak primitívne a priamočiaro ako ludia očakávajú.  A ani želať to nikomu pre nikoho neodporúčam.
A technická poznámka...to asi nepojde. Žlč je v tomto vlákne poprekladaná "normálnymi" príspevkami a fotkami, takže neexistuje miesto kde by sa to dalo rozdeliť. Jedine jednotlivo vyzobať zrno od pliev...alebo plevy od zrna?
Kto máte ešte foťky, šup sem ešte s nimi. To je lepšie než tieto prestrelky.
2Andrej: dakujem ale v komoči sa mi s foťákom naopak vobec nedarilo...slnko pre mňa nesvietilo 
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Uto, 13.05.2008, 6:39 |
|
 |
majko
Učeň
Registrovaný: Sob, 07.10.2006, 13:08 Príspevky: 50 Bydlisko: Velky Meder
|
Ahojte.Teraz,ako to tu vsetko citam ,tak 70%prispevkou je o niecom uplne inom ako o sobotnajsej akcii.Namiesto toho by ste sa mali podakovat organizatorom za za zorganizovanie tohto zrazu,ktore bolo na fakt vysokej urovni.
My im tymto vyjadrujeme 100%uznanie a dufame ,ze nieco podobne bude aj na buduci rok.
|
Uto, 13.05.2008, 8:29 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|