Dnes je piatok 1. augusta 2025, meniny má Božidara a zajtra Gustáv
Dodge RAM 1500 quadcab ´05 US-verzia
Autor |
Správa |
marisko
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 19.12.2008, 21:40 Príspevky: 2030 Bydlisko: Košice
|
Dado tu je: http://www.ecsvin.com/ Ale potrebujú fotografiu originálneho poškodeného štítku. Ja som ich nezlomil aby mi vyrobili náhradný bez fotky ani s fotkou z podobného auta s tým že len nech zmenia VIN.
Milan ak majú na KO podozrenie že si manipuloval s identifikátormi, volajú políciu. Iné to je u 30 ročnej plechovky ktorá je preukázateľne v evidencii na SK 15 rokov a nikoho nezaujíma a iné pri čerstvo dovezenom aute ktoré musia lustrovať.
_________________ Ford Bronco 5.8, Mercedes 300GD, EX Jeep WK2 SRT 6.4
|
Sob, 03.07.2010, 22:44 |
|
 |
Milan
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 12.10.2006, 20:37 Príspevky: 3307 Bydlisko: Nitra
|
marisko píše: Iné to je u 30 ročnej plechovky ktorá je preukázateľne v evidencii na SK 15 rokov a nikoho nezaujíma a iné pri čerstvo dovezenom aute ktoré musia lustrovať.
Jasne,to berem.Ale vysvetli mi odkial sa beru sprivatizovane auta po K.O.kupene v bazare.
Ja by som asi nespal mat vedomie ze mam take auto.Takze ziadny podvod.Iba das cisla tam,kam si to pani na K.O. zelaju.
Na jar som kupil z Oravy Polskej vyroby prives a boli tam cisla tak ledabolo nabuchane.Policajtovi sa to nezdalo a hovorim mu.Zatial su originalne ale ked chcete,vyrazim vam okolo nich aj ornamenty.A podpisal to.
_________________ Patrol GR, kde neprejdem tam pretiahnem!!!
|
Sob, 03.07.2010, 23:20 |
|
 |
bacaono
Frajer
Registrovaný: Uto, 09.02.2010, 0:01 Príspevky: 222 Bydlisko: Mojmírovce
|
Aj tak je to cele chore, ked to v inej krajine EU staci a vyhovuje a u nas mas s tym problemy
Poznam pripad ked chlapik doniesol veterana motorku z nemecka a nepresiek KO, lebo nemal stitok. Nestacilo im ani oftcialne vyjadrenie vyrobcu a vyhradneho predajcu tej znacky u nas, ze vtedy sa stitky este nedavali a vyrazalo sa len cislo na ramy.
Tiez od neho chceli aby si dal na ministerstve ziadost na vyrobu stitku, ale on nesuhlasil, lebo uz by to nebolo povodne.
Nakoniec to pre nemoznost prihlasenia skoncilo predajom veterana do rakuska, kde si ho novy majitel bez akychkolvek problemov prihlasil.
A potom ze rovnake pravidla a unia 
_________________ Tajomstvo pohody spočíva v umení neznepokojovať sa hluposťami.
Zatial sa ucim, citam, sledujem.
Tak po marnom hladani Pajera3,5V6 som skoncil pri Patrole Y61 3,0DDTi
|
Ned, 04.07.2010, 0:25 |
|
 |
Oron72
Ťažký Profík
Registrovaný: Uto, 20.04.2010, 18:55 Príspevky: 442 Bydlisko: Zilina
|
skoda, mohol som ti do toho dat sekvent za 1000eu(novy lovtec ) a 600eu prihlasenie s plynom a nemusis nic prerabat a aj to VIN by sme poriesili vsetko zhruba do tyzdna
ten plyn je novy so zarukou a nedavno som to daval do DODGE DAKOTA 5.2,volvo XC 90 T6 bi turbo (to len na margo toho keby ti tu niekdo tvrdil,ze ten plyn stoji za prd) ale prins to nie je ale neverim,ze by bol za taketo peniaze
_________________ XJ 4.0 ex,ZJ 4.0 ex ,ZJ 5.2 V8 ex,ZJ 4.0 ex,WJ 4,0 ex,ZJ 5,9 V8
|
Ned, 04.07.2010, 9:56 |
|
 |
Milan
OFFROAD Expert
|
Oron72 píše: nedavno som to daval do DODGE DAKOTA 5.2,
Este jednu vec nechapem  Preco si kupi karu niekto s takym obsahom a potom rozmysla aby to behalo zadarmo.Mne zozerie Patrol 10 litrov a v terene spotrebu neriesim.Je este moznost kupit si Octaviu a na teren sa vysrat.Takze podla mna ak si niekto kupi karu ktora sa mu paci,tak je zmiereny aj zo spotrebou.Nie?Humer predsa nemoze zrat 5,5 L na 100 km.
|
Ned, 04.07.2010, 13:43 |
|
 |
Dreamer
Učeň
Registrovaný: Pon, 31.05.2010, 22:13 Príspevky: 45 Bydlisko: Nitra
|

... ale na druhej strane , ked sa da na tej kare jazdit za polovicnu cenu , tak preco nie ?
... ano , to auto sa mi paci a preto som si ho kupil a myslim ze niesom az taky blby , aby som si nevedel zratat , ze 5,7 a 345k toho zozeru pomerne vela
... kupil by som si to , aj keby lpg neexistovalo , ale ked popri tom vsetkom je moznost jazdit lacnejsie , tak ju vyuzijem
... co sa tyka toho plynu , co tam uz je tak to neriesim , nemec to tam namontoval , ja som s tym spokojny , nemam co dodat
... VIN ... s touto situaciou som sa stretol poprvy krat a chcel som to riesit hned , tak tom sa do toho pustil oficialnou cestou , ale pokial by tam mali byt nejake primitivne byrokraticke problemy , tak skusim cestu druhu
... bohuzial , u Nas mam dojem , ze ludia ktori robia na roznych uradoch su tam skor preto , aby z nejakeho principu vsetko stazovali a pravdepodobne je tam kopa pozicii a pracovisk , ktore by tam vobec byt nemuseli
... no nic no , kazdopadne poposielal som vsetky ziadosti a pokupoval X kolkov a teraz budem chvilu cakat , aky problem a kde zase niekto najde a obavam sa ze to skonci tak , ze pojdem do zeleziarstva kupovat kladivo a raznice 
Naposledy upravil Dreamer dňa Ned, 04.07.2010, 19:24, celkovo upravené 1
|
Ned, 04.07.2010, 16:32 |
|
 |
Milan
OFFROAD Expert
|
Kazdy problem ma dve riesenia.A daj vediet ci sa ti podarilo zvitazit nad nasou byrokraciou v uradoch.
|
Ned, 04.07.2010, 17:49 |
|
 |
lubor
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 06.01.2009, 11:01 Príspevky: 848 Bydlisko: Bratislava - Dubravka
|
Pekny voz len treba vydrzat , daj potom vediet co vsetko este vymysleli len aby nahodou nemusel o niecom rozhodnut.
_________________Navara 3,0 V6 http://www.ostrenienastrojov.sk
|
Pon, 05.07.2010, 12:13 |
|
 |
Dreamer
Učeň
|
... medzicasom dalsie pikoska
... z ministerstva dopravy mi odpovedali , ze ako v pohode , vsetky doklady mam , jedine co mi chyba je vyjadrenie vyrobcu daneho vozidla , ze tam naozaj vyrazene cislo na rame nebolo
... no celkom sa na tom bavim
... cize telefonat do Dodge , potom ziadost , ich odpoved a zase ministerstvo
... uz keby som to tam fakt bol nabuchal sam , tak by to nikoho nesralo a mal by som uz normalne tabule
... etse ze do mna zatial polisi nevrtaju , ze sa rozvazam na tych docasnych
|
Str, 21.07.2010, 19:52 |
|
 |
konik
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 06.02.2008, 20:07 Príspevky: 743 Bydlisko: Nitra
|
drzim palce pri bojovani s nasou administrativnou masineriou.
Auto je to krasne a budem striehnut v uliciach NR kde ho stretnem.
_________________ GR Y60 W IM C BFG MT HiLift IM Spulka
|
Str, 15.09.2010, 11:35 |
|
 |
bacaono
Frajer
|
ani nemusis chodit daleko.. len do Urmina 
_________________ Tajomstvo pohody spočíva v umení neznepokojovať sa hluposťami.
|
Str, 15.09.2010, 13:15 |
|
 |
Dreamer
Učeň
|
... boj zlahka pokracuje :
... uz som so vsetkymi potrebnymi dokladmi na obvodnom urade , odbore dopravy , kde je pan uradni velmi zaneprazdneny , takze cakam
... medzi tym som musel zaplatit docasne SPZ druhy krat a znovu komplet urobit originalitu , Ek a Stk , pretoze vsetko to ma urcite casove obmedzenie platnosti a koli zaneprazdnenosti panov uradnikov mi uz vsetko prepadlo
... kazdopadne som uz na konci a mozem bilancovat :
... standardny postup po vsetkych uradoch v mojom pripade dva a pol mesiaca
... cena vsetkych nalezitosti , kolkov , poplatkov vratane opakovanych Stk cca. 1000€
... no nieje Nam na tom nasom Slovensku dobre ?

|
Str, 15.09.2010, 14:40 |
|
 |
bacaono
Frajer
|
No "kraaasa a radost" citat!!!
Ale to potesenie na konci
Tusim potom rozbijeme aj sampanske o koleso 
|
Str, 15.09.2010, 14:50 |
|
 |
konik
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 06.02.2008, 20:07 Príspevky: 743 Bydlisko: Nitra
|
myslim ze by bolo skor zahodno rozbit daco ine /nieco rigidne/ o pana M******a na tom urade...uz som o nom pocul kadeco a vobec sa nedivim ze vela veci sa prihlasi v inom okrese a nasledne prepise do NR.... uz asi nevie co za baksise pytat... a ked nedas tak uvidis...
_________________ GR Y60 W IM C BFG MT HiLift IM Spulka
|
Štv, 16.09.2010, 11:23 |
|
 |
bacaono
Frajer
|
Veru dobre pises... tiez som tam mal svoje skusenosti
Ale vies co mi je divnô? Ze uz sa vystriedali za jeho posobenia vselijake politicke garnitury a on je aj napriek svojmu kontroverznemu posobeniu stale na svojom mieste. 
|
Štv, 16.09.2010, 11:32 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|