Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 19.07.2025, 22:53
Dnes je sobota 19. júla 2025, meniny má Dušana a zajtra Ilj, Eliáš

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 64 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší
 problem s parkovanim na ulici 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Thunder, držím Ti palce pri vyriešení parkovacieho problému. Z posledného príspevku vidím, že je to fakt exaktná veda. :-D Nikdy by ma nenapadlo, že pri plánovaní vo vlastnom dvore by som mal byť psycho-gynekológom! :? Ak by nastal nejaký nečakaný zvrat, daj nám sem vedieť. Myslím že viacerých bude zaujímať vývoj tejto kauzy.
P.S.1 Vďaka pri výbere pneu.

O.T. Myslím že nastala doba, kedy je načase zaviesť výuku parkovania do skúšok na vodičák. A to nielen spôsobom nejako sa napasovať na miesto pre 3 autá, ale zaparkovať s rozumom a ohľadom na ostatných členov premávky. Asi by veľa ľudí robilo vodičák na viackrát.

Str, 25.03.2009, 10:30
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Martinoff píše:
Asi by veľa ľudí robilo vodičák na viackrát.

Alebo vobec ... Zrovna sa zase pohravam s myslienkou na poistnu udalost, lne na to neviem nabrat odvahu ... Mam podobny problem ako Roman...
Ale x3 (otec a dvaja synovia, no proste curaci).

thunder píše:
mozno to ma suvis s periodou. na to by som bral ohlad. za to predsa nemoze... ci?

Offtop
Ze preco ma zena menz ?
Lebo pije cely mesiac krv, tak to musi raz za mesiac vypustit ...

Baby sorry, nedalo mi. Najblizsie poplatim nieco .. :-D

Str, 25.03.2009, 10:39
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
napadlo ma skusit nieco taketo.. ak teda..
http://www.bbz.cz/bbz_zabrany.htm
napr. cobra500
ked som bol v Irsku, tam to mali skoro vsade, vydrzi to skoro vsetko, a hlavne splni ucel.

Str, 25.03.2009, 10:40
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
bado píše:
napadlo ma skusit nieco taketo.. ak teda..
http://www.bbz.cz/bbz_zabrany.htm
napr. cobra500
ked som bol v Irsku, tam to mali skoro vsade, vydrzi to skoro vsetko, a hlavne splni ucel.

Lenže tam nemali našich cigáňov, ktorí šlohnú všetko čo sa len trochu podobá na železo. :-D Videl som namontované niečo ako tá cobra 500 a potom asi 3x ukradnuté! :-)

Str, 25.03.2009, 11:23
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
nevyrabaju to aj v imitacii dreva? :-D

Ex: Patrol W260, 2.8TD eMHaDecka na 33kach
Patrol Y61 3.0DTi - ma vsetko co treba

Str, 25.03.2009, 11:51
Začínajúci koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
marusko a myslíš že drevo by tam dlhšie vyžralo? Ved aj zohrievať sa treba.

Str, 25.03.2009, 12:07
Profil ICQ
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
haa :!: železobetónový stĺpik? :)

Str, 25.03.2009, 14:04
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
bado píše:
haa :!: železobetónový stĺpik? :)

O žiadnom železobetóne tam nie je reč. Len o železe:
Citácia:
Hlavní části jsou vyrobeny z ocelových trubek tloušťky 5 mm, zabudovaná část je .žárově zinkována, výsuvná část je opatřena zinkovým nástřikem, polyesterovou práškovou barvou (odstín dle požadavku) a reflexním pruhem.

A ak nepozeráš správy, tak vedz, že cigáni rozoberajú aj železobetón aby sa dostali k železu. Sem-tam niektorého privalí nejaký strop.

Jednako žiadne z týchto zariadení nerieši Thunderovu situáciu - suseda mu zavadzia pri parkovaní pred jej bránou.

Str, 25.03.2009, 14:37
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
heh tak ma napadlo ze jeden pekny zimny den som nemal kde zaparkovat pred bytom v Handlovej kam chodim pravidelne (frajerka) tak som zo zlosti a zufalstva napisal jednemu na zadne okno NAUC SA PARKOVAT tak ze to bolo vidno aj z posledneho poschodia. nemal som ani sajnu koho to auto je, a nakoniec to bol kamarat cosi kupil auto a mal kratko vodicak tak nevedel dobre zaparkovat.
povedal ze tak sa este nehambil. ale odvtedy parkuje vzorovo :-D

Str, 25.03.2009, 23:48
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
nebude to reakcia priamo k tvojmu parkovaniu ale celkovo k parkovaniu na ulici

alebo

ako som učil parkovať svojich spoluobčanov. :P

ešte dávnejšie som sa nasťahoval na sídlisko na začiatok ulice. Už pri prvom pohľade mi nedalo ako parkujú autá všelijako a zaberajú miesto niekedy aj pre dve autá. Prešiel som teda od začiatku ulice po "kontajnerové stojisko" ktoré je umiestnené v tej istej rade ako sa parkuje (poznajú všetci čo bývajú na sídlisku ). Prerátal som, že pri "správnom parkovaní" sa dá zaparkovať asi 8 aut viac.
Najprv som dával za stierače lístočky: Nauč sa parkovať
Lenže lístoček nemal výpovednú hodnotu nakoľko nebolo podľa čoho parkovať tak som zbehol do prvej drogérie kúpil 2ks sprayu červenej farby na betón a mohol som začať.
Vyčkal som jeden pekný slnečný víkend keď na ulici parkovalo "málo" aut a išiel som na to.
Zobral meter, premeral celý dotknutý úsek a na každé auto som vyhradil "box" na parkovanie. Na betón plota som nastriekal zvisle čiary a každý box som očísloval.
A čakal som asi týždeň aká bude reakcia obyvateľstva. No bolo dobrých pár jedincov čo nechápali význam "boxov" a parkovali tak ako doteraz krížom-krážom. Tak som už začal znova strkať za stierače lístočky a neskôr z lístočkov bol formát A4 kde som už mal predtlačené.:
Z dôvodu nedostatku miesta na parkovanie Vás žiadame o slušné parkovanie. ďakujem obyvatelia ulice. :P
Bolo pár jedincov čo tomuto nevenovali pozornosť a doslova arogantne až napriek parkovali "nedôstojne". Pre takýchto som mal už prichystané lístky vo formáte A4: DEBILE NAUČ SA PARKOVAŤ a keď to nepomohlo oblepil som mu cele auto!
To bolo rehotu na ulici !!! Čuduj sa svete naučili sa VŠETCI pekne zaparkovať a dokonca sa naučili aj NACÚVAŤ a keď odchádzali NEMATUROVALI pri vycúvaní hlavne v zimnom období.

Takže stálo ma to 2ks sprayu pár minút striekania, volaký ten papier a úsilie zakladania týchto oznamov na auto.

Pokiaľ som tam býval parkovanie nebolo problém. :P :P :P

PS: keďže som bol v kontakte "pracovne" aj s miestnym úradom mestskej časti a zažiadal som o nastriekanie týchto "boxov" odpoveď bola-NIE SÚ FINANCIE. Ja som tých pár korún našiel a vyriešil som parkovanie.

Štv, 26.03.2009, 9:30
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
kolegovi raz na jednom sidlisku v BA nalepili na predne sklo oznam (format A4), ze to nie je jeho flek a nabuduce nech si to rozmysli! listocky su bezne, ale pouzit pritom chemopren to je uz ina kava .... :-D :-D :-D

Štv, 26.03.2009, 9:48
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
bull4x4 píše:
ale pouzit pritom chemopren to je uz ina kava .... :-D :-D :-D

Keďže ja som sa neskrýval lepil som maslom, masťou a najlepší bol med. Nesmelo dôjsť k žiadnej škode na vozidle a umytie auta odmastenie vyriešilo. :P :P :P

:smt067 chemoprén by nasral aj mňa.

Štv, 26.03.2009, 9:56
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
bull4x4 píše:
kolegovi raz na jednom sidlisku v BA nalepili na predne sklo oznam (format A4), ze to nie je jeho flek a nabuduce nech si to rozmysli! listocky su bezne, ale pouzit pritom chemopren to je uz ina kava .... :-D :-D :-D

Podobnú "metodiku" používa (zrejme sakra aktívny, keďže mu na nalepenie stačilo cca 5 min - len som si odskočil.) školník vo Zvolene pred 1. a 3. ZŠ. Používa síce LEN formát A7 , ale ten polep tak drží sakra zodkovedne. To bolo naposledyčo som tam zaparkoval. Niečo podobné ako polep z OFF stretka BEŠA - som sa nabohoval a namíňal riedidla kým to zišlo zo skla :-D , ale tam to samozrejme nemalo prevýchovný charakter.

Ex. Lada Niva 1.6

Štv, 26.03.2009, 10:06
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tak u nas sa najnovsie chysta poulicna schodza, kde by sme si mohli dat vsetci nejake pravidla ohladom parkovania. tak som zvedavy. lenze na toto stretnutie sa snazim susedov oproti nahovorit uz dva tyzdne, a stale "nemaju cas". tento tyzden uz vraj maju cas, ale stale sa nic nedeje... tak neviem...

Štv, 26.03.2009, 11:19
Profil ICQ WWW
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Rozhodne nadpolovicna vecsina... Dovidenia ... Alebo budu mat neprisposobivy susedia vojnu s ostatnymi ...

Štv, 26.03.2009, 11:42
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 64 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný