Dnes je streda 9. júla 2025, meniny má Lujza a zajtra Amália
Autor |
Správa |
Palo_UAZ
Učeň
Registrovaný: Pon, 01.02.2010, 17:25 Príspevky: 26 Bydlisko: PovažskáBystrica
|
dindaj píše: Palo_UAZ píše: Myslis si ze by boli lepsie? my by sme jazdili aj po hore ved hlavne domaci offroad  no ale Podla mojho nazoru by sipaky nedrzali do stran ...ved sa este uvidi ...Aj tak dakujem za radu Kludne daj sipaky a nic sa neboj.Mna tym tiez strasili.Je to hovadina.Jazdil som v takych bocnych naklonoch na blate,ze ma museli vyvazovat a sipy drzali.
Diky za radu a aky si mal rozmer? a netrhali sa ti ?
_________________ 4+4=8
4x4=uaz
|
Štv, 04.02.2010, 22:16 |
|
 |
david
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 04.01.2007, 13:10 Príspevky: 857 Bydlisko: vinosady
|
Dindaj ich mal na Trole a ty mas uplne ine auto nemozes to zrovnavat , uaz na sipoch trpi !
_________________ starý dobrý uaz-469, nejaké sipaky a zivy .... za kniplom
|
Štv, 04.02.2010, 22:24 |
|
 |
dindaj
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 06.03.2007, 19:34 Príspevky: 1811 Bydlisko: SE
|
11,5/80-15,3 a netrhali. Videl som ze sa zaujimas o Boggery.Skvela volba len co na to povie Uaz ?
viewtopic.php?t=4076
_________________ Bývalý offroadak
|
Štv, 04.02.2010, 22:30 |
|
 |
Palo_UAZ
Učeň
|
david píše: Dindaj ich mal na Trole a ty mas uplne ine auto nemozes to zrovnavat , uaz na sipoch trpi !
Takze ake podla teba by boli idelane pre mojho milacika?
_________________ 4+4=8
4x4=uaz
|
Štv, 04.02.2010, 22:40 |
|
 |
Palo_UAZ
Učeň
|
dindaj píše: 11,5/80-15,3 a netrhali. Videl som ze sa zaujimas o Boggery.Skvela volba len co na to povie Uaz ? viewtopic.php?t=4076
Hej aj mne sa velmi pozdavaju nevjem este som neni na 100péro rozhodnuty ale ved este sa uvidi 
_________________ 4+4=8
4x4=uaz
|
Štv, 04.02.2010, 22:41 |
|
 |
negio
Ťažký Profík
Registrovaný: Ned, 30.11.2008, 17:15 Príspevky: 280 Bydlisko: Bratislava
|
Palo_UAZ píše: dindaj píše: Palo_UAZ píše: Myslis si ze by boli lepsie? my by sme jazdili aj po hore ved hlavne domaci offroad  no ale Podla mojho nazoru by sipaky nedrzali do stran ...ved sa este uvidi ...Aj tak dakujem za radu Kludne daj sipaky a nic sa neboj.Mna tym tiez strasili.Je to hovadina.Jazdil som v takych bocnych naklonoch na blate,ze ma museli vyvazovat a sipy drzali. Diky za radu a aky si mal rozmer? a netrhali sa ti ?
Kamarat ma na uaze 452-valnik...T3-ky v rozmere 30x9,5 R15...a poloosi a diferaky nevedia ze nieco maju a ma v predu vzadu samosvory...osobne si myslim ze take 31-tky ti bezproblemou musi uazik zvladnut...  ...mozno aj vacsie ale nacoriskovat a testovat?...
A tie si myslim ze Dindaj ma v tomto smere pravdu ja mam na are sipaky obycajne 7,50 R16 a nedrzia doboku o nic menej ako T3-ka a na zaber neni o čom,nadarmo nemaju vsetky lesne stroje sipaky...
_________________ Mitsubishi Pajero 2,5td, T3
|
Štv, 04.02.2010, 22:44 |
|
 |
Palo_UAZ
Učeň
|
Chlapci zajtra pofotim susedov uazik a dam ho sem .....Bude podívana 
_________________ 4+4=8
4x4=uaz
|
Štv, 04.02.2010, 23:16 |
|
 |
dusan
Koumák
Registrovaný: Pia, 18.01.2008, 23:18 Príspevky: 172 Bydlisko: Dolna Poruba
|

negio píše: Palo_UAZ píše: dindaj píše: Palo_UAZ píše: Myslis si ze by boli lepsie? my by sme jazdili aj po hore ved hlavne domaci offroad  no ale Podla mojho nazoru by sipaky nedrzali do stran ...ved sa este uvidi ...Aj tak dakujem za radu Kludne daj sipaky a nic sa neboj.Mna tym tiez strasili.Je to hovadina.Jazdil som v takych bocnych naklonoch na blate,ze ma museli vyvazovat a sipy drzali. Diky za radu a aky si mal rozmer? a netrhali sa ti ? Kamarat ma na uaze 452-valnik...T3-ky v rozmere 30x9,5 R15...a poloosi a diferaky nevedia ze nieco maju a ma v predu vzadu samosvory...osobne si myslim ze take 31-tky ti bezproblemou musi uazik zvladnut...  ...mozno aj vacsie ale nacoriskovat a testovat?... A tie si myslim ze Dindaj ma v tomto smere pravdu ja mam na are sipaky obycajne 7,50 R16 a nedrzia doboku o nic menej ako T3-ka a na zaber neni o čom,nadarmo nemaju vsetky lesne stroje sipaky...
môj názor na pneu je že buď T3 alebo lacnejšia varianta šipáky!!!! u nás na dedine ma šipáky kžda niva každé aro a každý uaz.. a nepočul som o ničom odtrhnutom! a to každý ťahá a vozí drevo a pod.. ja mám tiež šipáky a poviem ti nemenil by som!!!!
_________________ UAZ 469...
|
Pia, 05.02.2010, 0:02 |
|
 |
david
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 04.01.2007, 13:10 Príspevky: 857 Bydlisko: vinosady
|
31" pneu a nemas strach ze stratis vykon pretoze s vacsimi uz v prejazdoch kde budes potrebovat svih to bude citit no ale ked chlapi hovoria ze sa na uaze netrha tak sa asi netrha - ja som tiez nic nepotrhal a jazdil som Tisovec piatok -nedela ale mal som sipy na uaze 469 4 roky tak viem ...
_________________ starý dobrý uaz-469, nejaké sipaky a zivy .... za kniplom
|
Pia, 05.02.2010, 1:40 |
|
 |
Palo_UAZ
Učeň
|
david píše: 31" pneu a nemas strach ze stratis vykon pretoze s vacsimi uz v prejazdoch kde budes potrebovat svih to bude citit no ale ked chlapi hovoria ze sa na uaze netrha tak sa asi netrha - ja som tiez nic nepotrhal a jazdil som Tisovec piatok -nedela ale mal som sipy na uaze 469 4 roky tak viem ...
PROSIM TE NEMAL BY SI NEJAKY obrazok tych 31-tiek? alebo stranku kde by sa dali kupit?
Diky
_________________ 4+4=8
4x4=uaz
|
Pia, 05.02.2010, 7:38 |
|
 |
Ján PETRISKA
Začínajúci koumák
Registrovaný: Pon, 18.06.2007, 6:59 Príspevky: 146 Bydlisko: Seč, okr. PD
|
Ja osobne by som šípové kolesá nedával. Áno záber majú síce maximálny, ale podľa mňa patria na traktor a nie na auto. UAZ je skvelé auto.
Uzávierku by som dal aj dopredu. Predstav si, že ľavé koleso je na tvrdom a pravé sa točí v blatku 100% otáčkami, zrazu toto koleso zaberie. Keď sa však točia obidve kolesá 50% otáčkami, je to menší sek.
_________________ Jan - UAZ so srdcom Pajera a nohami Trola
|
Pia, 05.02.2010, 9:51 |
|
 |
negio
Ťažký Profík
|
Ján PETRISKA píše: Ja osobne by som šípové kolesá nedával. Áno záber majú síce maximálny, ale podľa mňa patria na traktor a nie na auto. UAZ je skvelé auto.
Uzávierku by som dal aj dopredu. Predstav si, že ľavé koleso je na tvrdom a pravé sa točí v blatku 100% otáčkami, zrazu toto koleso zaberie. Keď sa však točia obidve kolesá 50% otáčkami, je to menší sek.
Janci,ani ja by som sipaky nedval ale iba na auto na cestu,ale na auto iba do lesa lepsie pneu nenajde a mysilim si ze sa k tomu nazoru prikloni kazdy kto ich vyskusal.
A s tou uzavierkou mas pravdu,ked ma moznost ju tam dat tak preco nie?
|
Pia, 05.02.2010, 12:21 |
|
 |
Ján PETRISKA
Začínajúci koumák
Registrovaný: Pon, 18.06.2007, 6:59 Príspevky: 146 Bydlisko: Seč, okr. PD
|
Ja nič také nehovorím, že sú zlé alebo aby si ich nedal na auto. Pozri sa však, čo po nich ostáva. Tie vyfrézované koľaje. Vlastníkom pozemkov sa to asi moc páčiť nebude a o to skôr nás vyženú alebo oznámia. Pri dnešných medziľudských vzťahoch, skôr šípové kolesá patria na trať.
To, aké máš pneu je dôležité, ale dôležitejší je ten medzikus medzi volantom a sedačkou. Určite sa bude chcieť voziť častejšie ako len ráz začas.
Preto som písal, že by som určite šípaky nedával na auto. Skôr by som dal naviják a kde mi už nepomôžu ani uzávierky, netreba vyfrézovať jarky. Prikláňam sa k tým http://auto.bazos.sk/inzerat/2784870/UA ... e-pneu.php.
_________________ Jan - UAZ so srdcom Pajera a nohami Trola
|
Pia, 05.02.2010, 13:58 |
|
 |
negio
Ťažký Profík
|
Ján PETRISKA píše: Ja nič také nehovorím, že sú zlé alebo aby si ich nedal na auto. Pozri sa však, čo po nich ostáva. Tie vyfrézované koľaje. Vlastníkom pozemkov sa to asi moc páčiť nebude a o to skôr nás vyženú alebo oznámia. Pri dnešných medziľudských vzťahoch, skôr šípové kolesá patria na trať. To, aké máš pneu je dôležité, ale dôležitejší je ten medzikus medzi volantom a sedačkou. Určite sa bude chcieť voziť častejšie ako len ráz začas. Preto som písal, že by som určite šípaky nedával na auto. Skôr by som dal naviják a kde mi už nepomôžu ani uzávierky, netreba vyfrézovať jarky. Prikláňam sa k tým http://auto.bazos.sk/inzerat/2784870/UA ... e-pneu.php.
To maš pravdu zaleži kde sa dotycny planuje vozit...tie vyfrezovane jarky  ...aj asi viemke kto to bol...  ...ale tie truck 2000 su podla mna slabsie ako tie tvoje "goodriche"...brattranec to ma na pajere sa hned zatentuje dezen a je to vozbe,tie t3 sa aspon cistia lepsie...
|
Pia, 05.02.2010, 16:14 |
|
 |
Palo_UAZ
Učeň
|
Chlapci co by ste povedali keby som takto podvihnul svojho uazika?
Je to šikovne ne? 
_________________ 4+4=8
4x4=uaz
|
Pia, 05.02.2010, 19:18 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|