Dnes je pondelok 16. júna 2025, meniny má Blanka a zajtra Adolf
Autor |
Správa |
Andrej
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 8:47 Príspevky: 4605 Bydlisko: Hlavná dedina
|
Jo jo včera jak došiel domov tak jedného pekne zjebavali za tie modre cocotinky a navyše mal červené smerovky a pod. Docela zabava sledovať 
_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com
|
Uto, 02.01.2007, 20:07 |
|
 |
Miroslav
Koumák
Registrovaný: Uto, 10.10.2006, 16:48 Príspevky: 197 Bydlisko: Jablonica
|
asi mal auto z ameriky....a co mate proti tuningu???  sak vas tiez zato nezdrbu,ze mate nepovolene upravy na autach,podvihnute podvozky a tym svietite ostatnym do ksichtu a podobne.ked upravy tak upravy a rovnakym dielom.je jedno ci tuning alebo off.tuning je o krase a o uputani na seba a off zase o zlepseni a dokonalosti seriovych automobilov a hlavne dovrsenie fyzickeho maxima z auta.tymto nechcem urazat,ale vsetci su natom s upravami rovnako 
|
Str, 03.01.2007, 1:00 |
|
 |
Milan
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 12.10.2006, 20:37 Príspevky: 3301 Bydlisko: Nitra
|
Miro,nakladaky maju svetla este vyssie ako Offy a do oci nesvietia.Ono to ma taky patent ze tie svetla sa daju nastavit 
_________________ Patrol GR, kde neprejdem tam pretiahnem!!!
|
Str, 03.01.2007, 1:07 |
|
 |
Andrej
OFFROAD Expert
|
Miroslav píše: asi mal auto z ameriky....
Hovbeles klasika oktavka červená nič viac len divno porobená 
_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com
|
Str, 03.01.2007, 10:34 |
|
 |
Milan
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 12.10.2006, 20:37 Príspevky: 3301 Bydlisko: Nitra
|
Mirec v podstate nemam nic ak si niekto vylepsi auto.Ale videl si na OFFE na modro svietace ostrekovace?Alebo z modrymi led.dyodami osvietenu SPZ?A o xenonoch vo favoritkach ani nehovorim,kde by zobrali pocitac na ich natacanie.A videl som dokonca aj na modro svietit predne parkovacky.Zadne svetla zastriekaju ty co nemaju na origo svetla a potom je aj velke hovno vidiet.Rypeme aj my do konstrukcie,ale nie do svetiel.
_________________ Patrol GR, kde neprejdem tam pretiahnem!!!
|
Str, 03.01.2007, 12:43 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6668 Bydlisko: PB
|
Milan píše: Zadne svetla zastriekaju ty co nemaju na origo svetla a potom je aj velke hovno vidiet.Rypeme aj my do konstrukcie,ale nie do svetiel.
Tak toto bol velmi trefny postreh ...
Tot som skoro zrusil dve fabie (nezavisle na sebe), len preto, ze ti debili mali zacadene zadne svetla, a prd bolo vidiet ze dal smerovku ...
Idioti .. U starej skodovky to viem pochopit, ze ta ziarovka je proste vybledla (co majitela este stale neospravedlnuje ju nevymenit), ale u fabie je to cista provokacia ako zrusit auto ...
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Str, 03.01.2007, 12:54 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3143 Bydlisko: VYCHOD PO
|
Milan píše: Mirec v podstate nemam nic ak si niekto vylepsi auto.Ale videl si na OFFE na modro svietace ostrekovace?Alebo z modrymi led.dyodami osvietenu SPZ?A o xenonoch vo favoritkach ani nehovorim,kde by zobrali pocitac na ich natacanie.A videl som dokonca aj na modro svietit predne parkovacky.Zadne svetla zastriekaju ty co nemaju na origo svetla a potom je aj velke hovno vidiet.Rypeme aj my do konstrukcie,ale nie do svetiel.
Presne tak! Minule som sa vracal domov a pršalo,len tak kuknem do vnutorneho zrkadla a vidim modre svetielka ,tak som sa uhol,že asi nejaka sanitka.A to bol debilny favorit s modrymi ostrekovačmi  Ale tiež nie som proti tuningu,  ale ked Ta drbu za všelijake blbosti na OFFe ,ktorymi vobec nikoho neobmedzuješ ani neohrozuješ a ked vidiš všelijake tie ,,zamračene,, kapoty,pooblepovane smerovky a svetla,modre a žlte parkovačky tak to už nie ,tu už by som bol nekompromisny 
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Str, 03.01.2007, 14:11 |
|
 |
Miroslav
Koumák
Registrovaný: Uto, 10.10.2006, 16:48 Príspevky: 197 Bydlisko: Jablonica
|
Andrej píše: Miroslav píše: asi mal auto z ameriky.... Hovbeles klasika oktavka červená nič viac len divno porobená 
to je tym,ze prve oktavky mali zadne svetla cele cervene,iba maly biely pasik v prostriedku na spiatockove svetlo.smerovku maju umiestnenu v samom vrchole a ma cervene sklo.staci,ak si vymenil oranzovu ziarovku za cervenu,alebo z oranzovej mu opadala farba ked je to mozne.a uz mu svietili na cerveno.inak ziadnej starej oktavke nesvietili smerovky cisto do oranzova,ale tak trochu do cervena.plati jedna zasada:nelepim sa za druhe auta a musim predvidat,ze moze odbocit aj bez vyhodenia smerovky coz je docela pravdepodobne,lebo cerstvych vodicov je na slovensku vela.a netreba kukat tiez na take sprostosti ako su radia,mobily,naklonomery-ake ma cesta stupanie a podobne hovadiny  nic v zlom ale 
Naposledy upravil Miroslav dňa Str, 03.01.2007, 17:30, celkovo upravené 1
|
Str, 03.01.2007, 17:23 |
|
 |
Andrej
OFFROAD Expert
|
EEE to bola tuningovaná krídlo spojlery atd a poliši na nom dobre zgustli, zrejme ich niekto vytočil predtým chalanisko len ano a nie vedel povedať.
S tými greenhornmi máš pravdu je ich ako maku a jazdia jak debili.
|
Str, 03.01.2007, 17:27 |
|
 |
cico
Legenda Offroadu
Registrovaný: Pon, 20.11.2006, 12:05 Príspevky: 1316 Bydlisko: Wychod
|
Ohladom toho svietenia som sa aj ja vyjadril uz davnejsie a som presne toho isteho nazoru ako JanoJPa plne s nim v tejto zalezitosti suhlasim. Jazdim dost intenzivne uz 24 rokov na roznych druhoch vozidiel a svietim celorocne ako som skor pisal asi 5 rokov. Za tu dobu co jazdim som zazil dost vela situacii aby som vedel porovnat reakcie na situacie s rozsvietenymi svetlami a bez. Ak niekto povie, ze vie sam posudit kedy je dobre videny a kedy nie tak nevie o com hovori.Bohuzial. Nechcem sa tu velmi vela rozpisovat, uz dost ste tu popisali vy dvaja, ale Moo, prajem ti vela pohotovych reakcii pri zhasnutych svetlach. Este raz JanoJP suhlasim s tebou a svietit sa urcite ma celorocne.
|
Ned, 28.01.2007, 0:09 |
|
 |
michi
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 18.10.2006, 1:17 Príspevky: 2388 Bydlisko: Zálesie
|
Tak a je to vyriešené /nazatiaľ/ Ako dnes oznámil pán minister Kalihňát, vláda túto novelu zákona zmietla zo stola. Ja za seba: na ceste svietim celý boží rok, v lese nesvietim, kým aspoň čo to vidím! Až potom zažnem lampy. A koľko to stojí??? To je snáď jedno, nie?!?
|
Štv, 01.02.2007, 0:53 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
|
Takže pani už ste počuli ,že parlament schvalil dnes povinne svietenie cely rok+rychlost na dialniciach min.70km/h?Svietit za začina od dna nadobudnutia pravoplatnosti zakona 
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Pia, 09.02.2007, 14:15 |
|
 |
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
zatiaľ si prvý zdroj, odkiaľ túto informáciu mám - asi ich osvietilo, díky 
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....  Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!... 
|
Pia, 09.02.2007, 14:35 |
|
 |
MARTINO
OFFROAD Expert
|
|
Pia, 09.02.2007, 14:38 |
|
 |
Andrej
OFFROAD Expert
|
A tiež to zahliadol, no konečne jeden z rozumných zákonov  Kua keby sme všetci tak robili asi skapeme hladom
ale vítam to anemám s tým problém
|
Pia, 09.02.2007, 14:46 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|