Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pon, 16.06.2025, 18:41
Dnes je pondelok 16. júna 2025, meniny má Blanka a zajtra Adolf

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 156 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Ďalší
 Kolko Stoji Svietenie? 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pneukaktus píše:
mne osobne vadia viac tie "tuningové modré svetielka" na kapotách :smt013 no ale čo už ,nacháme to na šandárov,veď oni tomu najlepšie rozumia :smt044 :smt016 :smt006

Jo jo včera jak došiel domov tak jedného pekne zjebavali za tie modre cocotinky a navyše mal červené smerovky a pod. Docela zabava sledovať :smt121

EX JGCH 4l - trochu off
EX JGCH 5,2l - cestná leštenka

email: andrej.durda@gmail.com

Uto, 02.01.2007, 20:07
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
asi mal auto z ameriky....a co mate proti tuningu??? :twisted: sak vas tiez zato nezdrbu,ze mate nepovolene upravy na autach,podvihnute podvozky a tym svietite ostatnym do ksichtu a podobne.ked upravy tak upravy a rovnakym dielom.je jedno ci tuning alebo off.tuning je o krase a o uputani na seba a off zase o zlepseni a dokonalosti seriovych automobilov a hlavne dovrsenie fyzickeho maxima z auta.tymto nechcem urazat,ale vsetci su natom s upravami rovnako :wink:

Str, 03.01.2007, 1:00
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Miro,nakladaky maju svetla este vyssie ako Offy a do oci nesvietia.Ono to ma taky patent ze tie svetla sa daju nastavit :-D

Str, 03.01.2007, 1:07
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Miroslav píše:
asi mal auto z ameriky....

Hovbeles klasika oktavka červená nič viac len divno porobená :-D :-D

EX JGCH 4l - trochu off

Str, 03.01.2007, 10:34
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Mirec v podstate nemam nic ak si niekto vylepsi auto.Ale videl si na OFFE na modro svietace ostrekovace?Alebo z modrymi led.dyodami osvietenu SPZ?A o xenonoch vo favoritkach ani nehovorim,kde by zobrali pocitac na ich natacanie.A videl som dokonca aj na modro svietit predne parkovacky.Zadne svetla zastriekaju ty co nemaju na origo svetla a potom je aj velke hovno vidiet.Rypeme aj my do konstrukcie,ale nie do svetiel.

Str, 03.01.2007, 12:43
Support
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Milan píše:
Zadne svetla zastriekaju ty co nemaju na origo svetla a potom je aj velke hovno vidiet.Rypeme aj my do konstrukcie,ale nie do svetiel.

Tak toto bol velmi trefny postreh ...
Tot som skoro zrusil dve fabie (nezavisle na sebe), len preto, ze ti debili mali zacadene zadne svetla, a prd bolo vidiet ze dal smerovku ...
Idioti .. U starej skodovky to viem pochopit, ze ta ziarovka je proste vybledla (co majitela este stale neospravedlnuje ju nevymenit), ale u fabie je to cista provokacia ako zrusit auto ...

Str, 03.01.2007, 12:54
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Milan píše:
Mirec v podstate nemam nic ak si niekto vylepsi auto.Ale videl si na OFFE na modro svietace ostrekovace?Alebo z modrymi led.dyodami osvietenu SPZ?A o xenonoch vo favoritkach ani nehovorim,kde by zobrali pocitac na ich natacanie.A videl som dokonca aj na modro svietit predne parkovacky.Zadne svetla zastriekaju ty co nemaju na origo svetla a potom je aj velke hovno vidiet.Rypeme aj my do konstrukcie,ale nie do svetiel.

Presne tak! Minule som sa vracal domov a pršalo,len tak kuknem do vnutorneho zrkadla a vidim modre svetielka ,tak som sa uhol,že asi nejaka sanitka.A to bol debilny favorit s modrymi ostrekovačmi :smt070 :smt071 Ale tiež nie som proti tuningu, :!: ale ked Ta drbu za všelijake blbosti na OFFe ,ktorymi vobec nikoho neobmedzuješ ani neohrozuješ a ked vidiš všelijake tie ,,zamračene,, kapoty,pooblepovane smerovky a svetla,modre a žlte parkovačky tak to už nie ,tu už by som bol nekompromisny :smt075 :smt075

ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk

Str, 03.01.2007, 14:11
Koumák
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Andrej píše:
Miroslav píše:
asi mal auto z ameriky....

Hovbeles klasika oktavka červená nič viac len divno porobená :-D :-D

to je tym,ze prve oktavky mali zadne svetla cele cervene,iba maly biely pasik v prostriedku na spiatockove svetlo.smerovku maju umiestnenu v samom vrchole a ma cervene sklo.staci,ak si vymenil oranzovu ziarovku za cervenu,alebo z oranzovej mu opadala farba ked je to mozne.a uz mu svietili na cerveno.inak ziadnej starej oktavke nesvietili smerovky cisto do oranzova,ale tak trochu do cervena.plati jedna zasada:nelepim sa za druhe auta a musim predvidat,ze moze odbocit aj bez vyhodenia smerovky coz je docela pravdepodobne,lebo cerstvych vodicov je na slovensku vela.a netreba kukat tiez na take sprostosti ako su radia,mobily,naklonomery-ake ma cesta stupanie a podobne hovadiny :wink:nic v zlom ale :D

Naposledy upravil Miroslav dňa Str, 03.01.2007, 17:30, celkovo upravené 1

Str, 03.01.2007, 17:23
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
EEE to bola tuningovaná krídlo spojlery atd a poliši na nom dobre zgustli, zrejme ich niekto vytočil predtým chalanisko len ano a nie vedel povedať.

S tými greenhornmi máš pravdu je ich ako maku a jazdia jak debili.

EX JGCH 4l - trochu off

Str, 03.01.2007, 17:27
Legenda Offroadu

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ohladom toho svietenia som sa aj ja vyjadril uz davnejsie a som presne toho isteho nazoru ako JanoJPa plne s nim v tejto zalezitosti suhlasim. Jazdim dost intenzivne uz 24 rokov na roznych druhoch vozidiel a svietim celorocne ako som skor pisal asi 5 rokov. Za tu dobu co jazdim som zazil dost vela situacii aby som vedel porovnat reakcie na situacie s rozsvietenymi svetlami a bez. Ak niekto povie, ze vie sam posudit kedy je dobre videny a kedy nie tak nevie o com hovori.Bohuzial. Nechcem sa tu velmi vela rozpisovat, uz dost ste tu popisali vy dvaja, ale Moo, prajem ti vela pohotovych reakcii pri zhasnutych svetlach. Este raz JanoJP suhlasim s tebou a svietit sa urcite ma celorocne.

Ned, 28.01.2007, 0:09
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak a je to vyriešené /nazatiaľ/ :twisted: Ako dnes oznámil pán minister Kalihňát, vláda túto novelu zákona zmietla zo stola.
Ja za seba: na ceste svietim celý boží rok, v lese nesvietim, kým aspoň čo to vidím! Až potom zažnem lampy. :roll:
A koľko to stojí??? To je snáď jedno, nie?!?

http://www.aloha.sk/
http://www.excursion.sk/
http://picasaweb.google.sk/michi4x4

Štv, 01.02.2007, 0:53
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Takže pani už ste počuli ,že parlament schvalil dnes povinne svietenie cely rok+rychlost na dialniciach min.70km/h?Svietit za začina od dna nadobudnutia pravoplatnosti zakona :wink:

Pia, 09.02.2007, 14:15
Pajero compatibile
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
zatiaľ si prvý zdroj, odkiaľ túto informáciu mám - asi ich osvietilo, díky :smt128

Pia, 09.02.2007, 14:35
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Bolo to v spravach ale tuje nejaky link http://www.bleskovky.sk/cl/10/141226/Vo ... o-cely-rok

Pia, 09.02.2007, 14:38
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
A tiež to zahliadol, no konečne jeden z rozumných zákonov :-D Kua keby sme všetci tak robili asi skapeme hladom :shock:

ale vítam to anemám s tým problém

EX JGCH 4l - trochu off

Pia, 09.02.2007, 14:46
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 156 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný