Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Str, 09.07.2025, 22:04
Dnes je streda 9. júla 2025, meniny má Lujza a zajtra Amália

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 115 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalší
 DAKAR 2011 
Autor Správa
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ORC píše:
V pusti len lopata a lyziny. :wink:

A keď sa unavíš, vymeníš si lopaty :-D

Str, 05.01.2011, 16:04
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Juro: používate aj tie nafukovacie čo sa používajú na dvíhanie pomocou výfukových plynov? Neviem presne názov, nejaký Jack to tuším je :D

Str, 05.01.2011, 16:08
Koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
romo11 píše:
Juro: používate aj tie nafukovacie čo sa používajú na dvíhanie pomocou výfukových plynov? Neviem presne názov, nejaký Jack to tuším je :D

Air Jack. :smt023

Str, 05.01.2011, 16:22
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
romo11 píše:

Ano, pouzivame. V minulosti Hilift, ale posledne 2 roky uz len AirJack. Je to super, za par sekund mas auto zdvihnute, podlozis lyziny a ides. To urobis asi milionkrat za sebou a si vonku :-D

Str, 05.01.2011, 16:25
Profil ICQ WWW
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak dnešná etapa jupííííí, krásna konečne púšť Atacama a ten jej povestný fesh - fesh jemnučký piesok. Tie púštne sekcie proste milujem. To je ten pravý Dakar.Piesok, duny / tie ešte neboli, ale to všetko proste milujem najviac/

Takže motorky dnes :

1. Coma
2.Desperes - môj favorit okrem našich a vašich :D
3. Lopez

Svitko šikovný chlapček dnes 17. miesto, Jakeš 21., Matoška 70.

Dnes Viktor Chytka komentoval. :D

autá:

1.Saiz
2. Al Atyiah
3.Peterhansel

Steve to mohol dnes vyhrať, božeeee, ale dostal defekt fňukSteve Peterhasel to rozbalí v piesku. Utrčite.On miluje piesok aj ja a ja milujem piesok a všetko okolo Dakaru a ..... Steveho :D psssst

Kamióny :

1. Čagin
2. Kabirov
3. Loprais - zatiaĺľ ešte nie sú v cieli

Aleeeš drž saaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

A rozhovor s Peterhanselom chrum chrum - je najlepšííííí

Str, 05.01.2011, 21:45
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kde je Boby Gordon? No nemal tam ísť s dvojkolkou, ja som to hovorila. Bobyy, kde siii? :D vyzerá to tak, že odstupuje fňuk za krásnym oranžovučkým Hummríkom hups tu je tá nevýhoda "rýchlych dvojkoliek"

PS: tak Boby odstúpil, fňuk to je večná škoda, on bol super šoumen. Vraj niečo s motorom. Fňuk.

Naposledy upravil Zuzuu dňa Štv, 06.01.2011, 14:27, celkovo upravené 1

Str, 05.01.2011, 21:51
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
A konečne rozhovor aj nejakou ženou závodiacou v triede motoriek Christina Maier - waw aj ona miluje piesok a teší sa na duny./aj jaaaaaa/ Prečo nedávajú viac rozhovory so ženami na Dakare? V motorkách ich preteká 6 a ostatné sú v autách. Vo Fordíku napríklad Sue. ženy na Dakar jednoducho patria a nielen ako hostesky, ale aj ako šikovné závoďáčky a navigátorky a treba im urobiť väčšie promo. Dakar už nie je len mužská záležitosť.
Veď historicky, veľa ich aj niečo dokázalo, Juta Kleinschmidt, Andrea Maier a aj v kamiónoch dokonca nejaké išli.Aj ženy patria k offu a k Dakaru vôbec.

Str, 05.01.2011, 23:25
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Zuzuu to chce klud už Juraj to niekde spomenul to čo ide na eurosporte je o peniazoch a super teamoch a tých budú dávať stále ved si to všimni je to stále o tých istých , len občas pustia rozhovor s niekym iným menej populárnym ako dnes napr. Ale máš pravdu nežné pohlavie patrí k autám motorkám a truckom. Aj na DAKAR ale aj iné ved napríklad Budapest - Bamako aj tam je super navigátorka Danka čo jazdí s Jurajom Urlichom neviem či ti tie mená niečo hovoria :-D :!: :!: :!:

Štv, 06.01.2011, 0:19
Profil WWW
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
marcus píše:
Zuzuu to chce klud už Juraj to niekde spomenul to čo ide na eurosporte je o peniazoch a super teamoch a tých budú dávať stále ved si to všimni je to stále o tých istých , len občas pustia rozhovor s niekym iným menej populárnym ako dnes napr. Ale máš pravdu nežné pohlavie patrí k autám motorkám a truckom. Aj na DAKAR ale aj iné ved napríklad Budapest - Bamako aj tam je super navigátorka Danka čo jazdí s Jurajom Urlichom neviem či ti tie mená niečo hovoria :-D :!: :!: :!:

Ale jasné, pohodka, ja som v kľude a viem, že sa stále na Eurošporte a aj v novinách venujú stále tým istým, tej špičke. Tak to vždy bolo a aj vždy bude, lebo tí tímoví špičkoví jazdci sú zaujímaví pre ľudí. Ja len, že by mohli do tých vstupov častejšie, píšem častejšie, lebo občas zaradia / včera tú ženu na motorke a z áut toho dobrodruha na bugine / nejaké nové tváre a hlavne takých tých pravých dobrodruhov,ktorým nekryje chrbát celá tímová výprava, idú takmer na vlastnú päsť, ale majú odvahu, chuť a odhodlanie. Tak isto by mohli dať rozhovory aj so ženami čo idú v autách, nie sú úplná špička, ale ide im to. Inak napríklad v Afrike jazdí Elisabeth Jacinto s Manom a konkuruje Tomečkovi/ to len ako príklad aj z iných súťaží. No ale ja viem, že sa to nezmení, ale kto chce tak si tie informácie zoženie aj bez Eurosportu a pod. No ale Ďuri má pravdu, Dakar je biznis, a tie fabrické tímy to tam držia, tak sa im musia venovať, nejaký dobrodruch ich tam nevytrhne. Takže preto pohodka.
Čo sa Ďuriho týka, už som to niekde písala, že sa mi páči, že jazdí zo ženou a že spolu dosahujú super výsledky. Ona je šikovná a baví ju to a to je super. A jasné, že ich poznám, ešte z umelého kopca /chodievali sme tam/a aj keď sa vrátili prvý krát z Dakaru / vtedy sa jazdil Lisabon-Dakar a boli traja chalani nesúťažne to prešli ako novinári, vredy to bol veľký boom, noviny, Teleráno :D apod., tak sme boli kuknúť projekciu z toho. Krásne, krásne.No a potom následne na to vlastne začínali jazdiť Budapešť -Bamako a darilo sa im. A Ďuri je známy aj so súťaží Cross Country rally a z Bají. Tiež sme veľakrát boli kuknúť. A mladej Sandre sa zas darí v quadoch. Oni sú celá offroaďácka rodinka, tak ako všetci chalani z kopca. :D tak nech sa im všetkým darí. A odo dnes hlavne na Budapešť-Bamako. :D moc držím palce.

Naposledy upravil Zuzuu dňa Štv, 06.01.2011, 14:47, celkovo upravené 1

Štv, 06.01.2011, 14:26
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
visby píše:
Zuzuu píše:
Veru, veru Števo nám robí všetkým veľkú radosť, hlavne nech si dáva veľký pozor a aj ostatné Tatričky. Tá smola prišla skutočne nejako rýchlo, ale už je to snáď všetko, už sa dúfam nič nestane.

snad to vyjde lopraisovi, vyzera ze konecne moze nasekat kamazom...

Veru, veru Alešovi to ide super, tak hlavne nech si dáva na seba veľký pozor. Všetci mu fandíme. :D

Štv, 06.01.2011, 14:37
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
zdeno píše:
ORC píše:
V pusti len lopata a lyziny. :wink:

A keď sa unavíš, vymeníš si lopaty :-D

A keď sa unaví, vymení lopatovača, v tomto prípade bude makať spolujazdec :D :D :D

Štv, 06.01.2011, 14:38
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
romo11 píše:
to konštatovanie risk je zisk bohužial niekedy končí s tými otlčenými stavcami - v lepšom prípade.
V súvislosti s tými dvojkolkami ma ako nie moc znalého napadla otázka: môžu tam mať autá namontované navijáky? Do istej miery by to riešilo nebezpečenstvo zapadnutia na úkor pár kg naviac.

No popravde ani snáď nepoznám offroaďáka, motorkára a quadistu, ktorý by niekedy nemal natlčené stavce, akebo si nevyskúšal korzet :D . Je to taký šport, kde takéto riziká hrozia a všetci to vedia a napriek tomu ho milujú. Tu ostáva mať len želanie, aby tých úrazov bolo čo najmenej a hlavne aby boli čo najľahšie. Tak isto je to inak aj s Dakarom, veľa ľudí si povie keď sa zrania, alebo keď sa im stane niečo zlé, že načo som sem išiel, prečo to vlasne robím, ale všetci sa k tomu aj tak vrátia. Proste láska k offu a k dobrodružstvu nepustí, veď vieš.
PS: a pár kíl navyše, tak to je skutočne veľa. Všetky tie závodné špeciály sa odľahčujú a odľahčujú ako sa len dá aj na triale napríklad. :D

Štv, 06.01.2011, 14:44
Frajer

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak to je smůla: http://www.offroadsport.cz/newsletter/2 ... 1b3d339cd1

Štv, 06.01.2011, 19:49
Frajer

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Janáček - http://www.offroadsport.cz/newsletter/2 ... 1b3d339cd1

Štv, 06.01.2011, 20:42
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Zuzuu vtej poslednej vete si písala niečo o Budapesti - Bamako a hlavne odo dnes ved štart je až o týždeň 15.1.2011???
Alebo mi niečo ušlo ???

Štv, 06.01.2011, 22:49
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 115 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný