| Dnes je piatok 31. októbera 2025, meniny má Aurélia a zajtra Denis, Denisa 

Jeep - Prečo, sa neoplati zakladat novy thread ... 

| Autor | Správa |  
			| palo-cherokee koumák 
   | ak chces diagnostikovat dieselove XJ tak jedine cez DRBIII. Ziadna ina diagnostika na to nefungje!. Takze ostava Motorcar v BA, ZV, KE a pripadne u mna v Ziline. Ale to je pre Teba daleko... Tak neviem.
A ak to nejde cez 110 tak je to v nudzovom rezime. Alebo je nieco uplne zle

|  
			| Ned, 20.02.2011, 14:19 | 

|  
		|  |  
			| YJ KAO Ťažký Profík 
   | chalani inak aj mňa by zaujímalo ako je možné že to nejde cez 110km-viac chodili aj škodovky a nie cheeeeeero , asi sa to oplatí hodiť na diagnostiku aj keď jej názov je mimoriadne príznačný - DRB 3 - neviem či to už neznamená - totál KO -ale tomu by už rozumel asi každý! Ak to dáte na diagnostiku dajte vedieť výsledok!!! _________________
 všetko čo má kolesa, pásy, nohy .......

|  
			| Ned, 20.02.2011, 15:10 | 

|  
		|  |  
			| palo-cherokee koumák 
   | Lubo sorry, ale trochuod veci, nie ?        skus na akomkolvek aute nudzovy rezim a niekedy budes rad, ze sa pohnes z miesta.
 Toto maju US a Jap. auta vymyslene dalok lepsie ako jeden nemenovany EU koncern.
 Na takej Honde napriklad ked si v nudzaku, tak sice max 80, spotreba neriesitelna, ale domov dojdes. Jeep je na tom podobne.
 Ale skus nudzak na olymp. kruhoch        a DRBIII je Digital Readout Box verzia 3

|  
			| Ned, 20.02.2011, 16:09 | 

|  
		|  |  
			| YJ KAO Ťažký Profík 
   | palo-cherokee píše: Lubo sorry, ale trochuod veci, nie ?        a DRBIII je Digital Readout Box verzia 3Palo neviem či si poriadne prečítal čo som napísal (nedrb3matu)ale aj ja som za to aby sa dala tá kára na diagnostiku bo si myslím že je niekde chyba a ma to tiež zaujíma, absolutne som nespochybňoval nudzak na jeepke(mimochodom audina to má tiež-a to audiny nemám rád -už som na nudzaku išiel cca150km- 2,5tdi-180koní 6válec r.v.2000 max 80km/h tie sa ebali furt a viac využívali nudzak ako normálny režim závada bola vážiče vzduchu-len aby sme im nekryvdili) !
 V druhej časti si robím len prdel z názvu DRB III - uznaj v slovenčine to znie divne!_________________
 všetko čo má kolesa, pásy, nohy .......

|  
			| Ned, 20.02.2011, 23:28 | 

|  
		|  |  
			| makak Ťažký Profík 
   | no volal som mu a v utorok mu to veziem....tak,ze necham sa prekvapit..... 

|  
			| Pon, 21.02.2011, 20:41 | 

|  
		|  |  
			| PALOLOSONEC Frajer 
   | nechce sa mi verit ze tu na zapade ma niekto  diagnotiku.ak ano klobuk dole.  _________________
 JEEP,GRAND CHEROKEE LIMITED 2,5TD
 5,2 V8 na ceste

|  
			| Uto, 22.02.2011, 0:15 | 

|  
		|  |  
			| romo11 OFFROAD Expert 
   | Noo diagnostiku má kde kto...len či má tu správnu? Mne na prehliadke LPG s takou malo krabičkou načítal základné chyby, ktoré mi mimochodom vypisovala aj OBD na displeji    Jedine čo s tým vedel tie chyby zmazať, ale to sa dá aj keď odpojím akumulátor na pol hodinku..._________________
 Jeep Grand Gherokee WJ 4,7 V8 Limited QadraDrive + LPG

|  
			| Uto, 22.02.2011, 8:14 | 

|  
		|  |  
			| Andrej OFFROAD Expert 
   | makak píše: no volal som mu a v utorok mu to veziem....tak,ze necham sa prekvapit.....No jo zase niekto z univerzálnou diagnostikou, mno toho moc nenačaruje.
 V BA je len jedna origo diagnostika v súkromných rukách mimo jeep. Bohužial chalan tomu moc nerozumie a používa sporadicky, enem na meno si ani za boha nespomeniem. Mne kedysi robi favouša, ale to bolo kua dávno.
 A._________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com 

|  
			| Uto, 22.02.2011, 10:10 | 

|  
		|  |  
			| makak Ťažký Profík 
   | no..pred chvilou som bol u kamosa na jednej diagnostike(asi univerzal)
 a napisalo mu to tri chyby,nejaka teplota vzduchu,alarm a snimac tlaku vzduchu(asi nejaka vaha vzduchu na sani)....vymazal chyby,ale to cidlo tlaku vzduchu neislo odstranit......
 tak sa to zajtra objedna vyskusa sa to vymenit.uvidime........  

|  
			| Uto, 22.02.2011, 20:39 | 

|  
		|  |  
			| palo-cherokee koumák 
   | makak píše: ...a napisalo mu to tri chyby,nejaka teplota vzduchu,alarm a snimac tlaku vzduchu(asi nejaka vaha vzduchu na sani)....nejaka teplota.... teplota čoho? Akého vzduchu? Dieselové XJ nemá samostatný snímač teploty nasávaného vzduchu. ten je kombinovaný s tým snímačom tlaku (akože váha vzduchu). A navyše toto je kumulovaná chyba. To znamená, že ju môže spôsobiť aj niečo iné, napríklad vadný el. predsuvník v čerpadle, alebo riadiaca tryska. Alarm je samostatná vec. Ak je to rok 99+ tak už to má SKIM (immo v kľúči). Pokiaľ toto nefunguje správne, tak auto nejde (skape do 5 sekúnd) makak píše: vymazal chyby,ale to cidlo tlaku vzduchu neislo odstranit......Vymazal chyby. A pozrel aj súvislosti medzi tými chybami? Tzv. "Freeze frame data"? ( údaje o tom, kedy tie chyby nastali, za akých okolností - teplota, otáčky...) makak píše: tak sa to zajtra objedna vyskusa sa to vymenit.uvidime........  tak toto (pokus-omyl) je asi najdrahší a najmenej spoľahlivý spôsob riešenia závad   

|  
			| Str, 23.02.2011, 13:26 | 

|  
		|  |  
			| PALOLOSONEC Frajer 
   | makak ak ides kupovat cidlo vahy vzduchu tak si priprav asi tak 200 -250€.ja som ho teraz zhanal a mal som stastie za 1/4 ceny.no ja som ho mal v cudu urcite lebo sa zlomilo no auto behalo stale akurat nebolo take zive ako je teraz.radsej daj 50€ na naftu a skus pala-cherokee _________________
 JEEP,GRAND CHEROKEE LIMITED 2,5TD
 5,2 V8 na ceste

|  
			| Str, 23.02.2011, 14:50 | 

|  
		|  |  
			| makak Ťažký Profík 
   | hm.....ako na to pozeram tak...sa vidam na cestu do ziliny.......
Palo-cherokee-keby som prisiel do ZA v piatok na buduci tyzden..pozrel by si mi to aby som mohol ist v sobotu domou???bo viacej volna v robote nedostanem......

|  
			| Str, 23.02.2011, 21:47 | 

|  
		|  |  
			| palo-cherokee koumák 
   | a to čo tam budeme do soboty pozerať ???
 samozrejme kľudne sa zastav, len mi daj vedieť deň dopredu že kedy

|  
			| Štv, 24.02.2011, 13:01 | 

|  
		|  |  
			| makak Ťažký Profík 
   | v sobotu ti dam presne vediet...co a kedy ...HEJ?  

|  
			| Pia, 25.02.2011, 19:37 | 

|  
		|  |  
			| makak Ťažký Profík 
   | Palo,tak pridem piatok...sice neviem presne kedy,ale doobeda(ked vyrazim o 6tej,tak o 10tej budem tam).napis mi,alebo posli mapku kde sidlite...aby som si to vedel najst.....  

|  
			| Ned, 27.02.2011, 20:15 | 

|  
		|  |  
		|  |  

| Kto je on-line |  
		| Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |  

|  | Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre