| Dnes je piatok 31. októbera 2025, meniny má Aurélia a zajtra Denis, Denisa 

MSR Off Road Trial – Motešice = už tento weekend 

| Autor | Správa |  
			| petriiik OFFROAD Expert 
   | okolo pol noci bolo v kempe ako na cintorine par svetielok, tak som osvietil mojim bocnym svetlom a koho som hned zbadal, rescue jeep pri plote za tu sirenu sa ospravedlnujem, okolo tretej tam bola uz tma, pocul som ze aj horelo nejake auto na trati? _________________
 lepší je si to posrat podle svýho, než podle toho, co ti raděj ti druhí !!!

|  
			| Ned, 26.06.2011, 12:42 | 

|  
		|  |  
			| thunder OFFROAD Expert 
   | 

|  
			| Ned, 26.06.2011, 19:03 | 

|  
		|  |  
			| Chose Učeň 
   | Dakujem vsetkym organizatorom a komisarom super akcia. 
 Bolo veselo a super pojazdenie. 
 Prva budka z mojej strany so synom bol zazitok, som rad ze bez ujmy na zdravi.
 este raz podakovanie superrrrrrrr
    Jozko Herman : na kraaaaaaaalovej holi stoji Pajerooooo v pozoriiiii, 4 kola vela na jednom stoji huraaaaaaaaaaa

|  
			| Ned, 26.06.2011, 20:03 | 

|  
		|  |  
			| Herman Učeň 
   | Aj mi s Adamkom dakujeme za super preteky a super vykend.
 Zvlast dakujem chalanovi co mi dal a vymenil cap riadenia - vratim!
 to chose : kulalo sa kulalo pajero z Motesickeho vrsku narazilo na kamen rozbilo si budku    Kua ale tie padžera iduuuu_________________Pajero 3,5V6, www.herman-sro.sk 

|  
			| Ned, 26.06.2011, 20:08 | 

|  
		|  |  
			| Disco OFFROAD Expert 
   | Velmi peklne foto a obdiv kazdemu odvazlivcovi na trati   _________________LR Diskovery II tD5,  Fishing & Hunting +421905264896, nkdisco@gmail.com 

|  
			| Ned, 26.06.2011, 20:15 | 

|  
		|  |  
			| Lucky OFFROAD Expert 
   | ..velké podakovanie organizátorom a aj ostatným,super pripravená trať a všetko okolo toho,chlapci naozaj ukázali čo v nich je,klobuk dole     ....foto bude neskoršie      ....._________________
 Nissan Patrol Y60 2,8-kompletka a 36" Super Swaper.

|  
			| Ned, 26.06.2011, 20:45 | 

|  
		|  |  
			| doricka75 Ťažký Profík 
   | Herman píše: Aj mi s Adamkom dakujeme za super preteky a super vykend. Zvlast dakujem chalanovi co mi dal a vymenil cap riadenia - vratim! to chose : kulalo sa kulalo pajero z Motesickeho vrsku narazilo na kamen rozbilo si budku    Kua ale tie padžera iduuuu rado sa stalo ,aj na buduce  _________________
 ARO 243TD motor PAJERO 2,5TD v predu naprava 461+ ausina,v zadu 100% uzavierka, navijak 5,4t.prekopany podvozok, kompresor,gurtne ,hi-lift. atd....

|  
			| Ned, 26.06.2011, 22:04 | 

|  
		|  |  
			| IvoLUCKY OFFROAD Expert 
   | uff ... mame to za sebou = bol to narocny krasny weekend plny paradneho zvuku motorov, odhodlanych oci za volantami , plamennych komentarov v hladisku , par pokrivenych plechov v kruhu rovnako postihnutych jedincov = dakujem (foto a video bude bude tu /dik thunderovci/ a aj na http://www.offroadtrial.sk )
 ... chlapci budkari... dik za paradnu podivanu ... a budme radi , ze sa krivili iba plechy 
 ...pre ostatnych...
 volne pojazdenie v tomto istom lome bude presne o dva mesiace na akcii "Kon verzus offroad" = srdecne Vas pozyvam (dalsi info postupne v samostatnej sekcii)
 Ivo
 PS:
 Pejo skoda , ze si nebol, bolo paradne (kapustnica bola najpr iba za 1€ a potom bola uplne zadara !!!)_________________
 OFF the ROAD

|  
			| Ned, 26.06.2011, 22:37 | 

|  
		|  |  
			| pejo OFFROAD Expert 
   | Ivo, dúfam, že ti nechýba tých pár € odo mňa. 
Inak sa teším s vami, že to všetko dobre dopadlo.

|  
			| Ned, 26.06.2011, 23:02 | 

|  
		|  |  
   | Pejo , nie tie peniaze mi nechybaju (snazil som sa naznacit , ze to nebola komercna akcia s cielom za kazdu cenu kohosi osklbat ).
Chyba je , ze si si nezajazdil, ze si sa opat nemohol trosku porovnat s jazdcami , co pred rokom zacinali a dnes jazdia pravidelne ( je na nich vidiet OHROMNY pokrok)
 Mne osobne ste tam ty a tvoja PD chybali ...

|  
			| Pon, 27.06.2011, 10:42 | 

|  
		|  |  
			| pejo OFFROAD Expert 
   | No, čo už:smt022.  Možno o rok. Ale poštárska dodávka tam minimálne jedna bola. Panáček ešte nenabral odvahu? _________________
 Nissan Patrol K260 2,8d, mierne ,,vylepšený" a to isté z motorom RB30 v štádiu skúmania. Seat Arosa na ľahké presuny.
 Múdrejšiemu neraď, silnejšiemu nezdvíhaj!

|  
			| Pon, 27.06.2011, 11:06 | 

|  
		|  |  
			| rustycj OFFROAD Expert 
   | IvoLUCKY píše: (snazil som sa naznacit , ze to nebola komercna akcia s cielom za kazdu cenu kohosi osklbat ).Debatou o peniazoch sa asi daleko nedostaneme, ak (nezasveteny) clovek nepozna vyuctovanie co bolo komu a preco vyplatene, moze len spekulovat o komercnosti ci nekomercnosti akcie. Poplatky su vecou organizatora, ak opatovne zaplnili kapacitu urcite odvadzaju dobru pracu, inac by ludia isli inde alebo nikde. Date sem viac fotiek?

|  
			| Pon, 27.06.2011, 14:02 | 

|  
		|  |  
   | o peniazoch uz bolo povedane viac nez dost , takze odpovedam na dalsi dotatz ohladom fotiek ...
 vysledky sa musia coskoro objavit tu :
http://www.offroadtrial.sk/vysledky a fotky tu (aj oficialne video...atd):
http://www.offroadtrial.sk/fotogaleria_________________
 OFF the ROAD

|  
			| Pon, 27.06.2011, 16:11 | 

|  
		|  |  
			| Zuzuu Ťažký Profík 
   |  Tak aj ja by som sa chcela vyjadriť ku krásnej akcii MSR Ofroad trial v Motešiciach, bolo skutočne úžasne, to že komunita nesklame a chalani / baby v menšine/ budú skvelí som vedela, to že zábava bude excelentná som tiež vedela, lebo to inak s touto partičkou ani nejde. Pochvala teda okrem tohto všetkého patrí organizátorom / Ivooo a spol díky :ň/ , za super pripravenú akciu, Terénnemu tímu, za super pripravené trate / hoci trošička brutálne, ale zas na Eurotrial dobre trénujúce/, rescueákom za občerstvenie, záchrannej službe že bdela nad zdravím a životmi účastníkov, počasiu, že nebol taký strašný hic a že síce trocha popršalo, ale nebolo to nejaké moc brutálne. Vďaka patrí aj všetkým tým nováčikom, ktorí prišli a nebáli sa jazdiť, veľmi príjmene prekvapili chalani z Prievidze a teším sa osobne že prišiel Miško so svojím zeleným strojom a jazdil hoci technika ho trocha zradila / ako zas aj nás   / ale potešil nás a obohatil trate o ďalšie PM-ko. Proste za všetko vďaka. Vďaka všetkým za to že ste. Že ste takí suproví.
 PS: fotky budú len dnes som opäť v práci a nenormálne veci odo mňa chcú a fotiek je okolo cc 2600 tak musím to celé pretriediť, lebo keby ste to všetko mali pozerať tak ma asi zastrelíte   :):). / no asi som si nemala takú veľkú kartu dokúpiť xi xi/ . Teším sa na vás všetkých v Tisovci a keď okolnosti dajú tak aj na Eurotriale.  :gkf_03:

|  
			| Uto, 28.06.2011, 11:56 | 

|  
		|  |  
			| Zuzuu Ťažký Profík 
   | Pozdravujem Thunderku, dolu klobúk nádherné fotečky ako vždy, lebo jej fotečky sú vždy uno tuto a teším sa že mám konečne aj na triale foto ženskú podporu. Supeeer. Parádička.   

|  
			| Uto, 28.06.2011, 11:59 | 

|  
		|  |  
		|  |  

| Kto je on-line |  
		| Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |  

|  | Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre