Dnes je utorok 4. novembra 2025, meniny má Karol a zajtra Imrich  

| Autor | 
            Správa | 

| 

dado 
				Legenda Offroadu 

Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 10:45 Príspevky: 3010 Bydlisko: Rimavská Sobota

| 

Model Jeep Grand Cherokee ZJ Laredo
 Rok výr. 1994
 Motor : AMC 242 4,0l I6
 Prevodovka : 42RE
 Rozvodovka : NP 242
 Nápravy : Standard 
 Podvozok : 4" lift, komlet nove ramena, odpajatelny stabilizator 
 Pneu : 31x 10,5 R 15 MT Uragano
 Iné vychytávky: pevnostne narazniky, hmlovky, 

Naposledy upravil dado dňa Štv, 29.11.2007, 6:57, celkovo upravené 1 

| 

| Štv, 05.10.2006, 10:48 | 

| 

| 

| 

dado 
				Legenda Offroadu 

| 

Naposledy upravil dado dňa Pon, 19.03.2007, 14:26, celkovo upravené 1 

| 

| Pon, 19.03.2007, 14:20 | 

| 

| 

| 

jogistar 
				Koumák 

Registrovaný: Pon, 23.10.2006, 15:36 Príspevky: 195 Bydlisko: Nove Mesto nad Vahom

| 

pekné, pekné...este by to chcelo nejake foto z profilu...  8) 

_________________ LR Defender, 2.4 TD, 32x9.25 R16 a usmiaty cloviecik za volantom... 

| 

| Pon, 19.03.2007, 14:23 | 

| 

| 

| 

Andrej 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 8:47 Príspevky: 4603 Bydlisko: Hlavná dedina

| 

No hned to vyzerá lepšie. 

_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email:  andrej.durda@gmail.com 

| 

| Pon, 19.03.2007, 14:29 | 

| 

| 

| 

MARTINO 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3141 Bydlisko: VYCHOD PO

| 

Dado ,pekne,ale nechceš ,,new,, nalepku?       

_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom.   ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk 

| 

| Pon, 19.03.2007, 14:38 | 

| 

| 

| 

dado 
				Legenda Offroadu 

| 

| 

| Pon, 19.03.2007, 14:39 | 

| 

| 

| 

dado 
				Legenda Offroadu 

| 

MARTINO píše: Dado ,pekne,ale nechceš ,,new,, nalepku?       
Ale hej, za nalepku som pisal nech mi ju donesu do Tisovca. (ak nezabudli) Uz neviem komu presne som pisal.  

| 

| Pon, 19.03.2007, 14:50 | 

| 

| 

| 

Miroslav 
				Koumák 

Registrovaný: Uto, 10.10.2006, 16:48 Príspevky: 197 Bydlisko: Jablonica

| 

dado:sa chystas ten pevnostnak namontovat na skodofku???    

_________________môj sen-ŠKODA 120 L    -už je,síce spoločná,ale je!!!  

| 

| Pon, 19.03.2007, 19:20 | 

| 

| 

| 

Jano JP 
				Pajero compatibile 

Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City

| 

Dado, musím uznať, že to auto z predného mierneho podhľadu vypadá dóóósť slušne nabrúsené...hneď ten prvý záber je výborný; zadnému nárazníku tie upravené rohy tiež svedčia; ale neuhádneš, čo sa mi na tom páči najviac - tvoje MT - hlavne že to nie sú bfg (o tých každý vie, že sú dobré, avšak aj iné sú dobré, ale prečo si to zľahčovať a brať to, čo má "každý"...)    

_________________  Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....      Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!...    

| 

| Pon, 19.03.2007, 19:27 | 

| 

| 

| 

dado 
				Legenda Offroadu 

| 

to Miroslav:
 Ta skodovka ma 60 000 km r.v. 86, je cely cas garazovana, je v povodnom stave, nikdy nenaburana. Je to otcova pýcha.    Neda na nu dopustit.
 Ale u nas v R.S. mozes na sutazi natrafit aj na toto :

to Jano JP : Ja tiez tvrdim ze BFG su najlepsie. Holt, ked nie su peniaze.... To co mam obute(Uragano od Wolfa) by som uz nikdy nekupil. Ked lacne tak radsej Kumho, Hankook aj ked v klube s nimi nemame dobre skusenosti. Ale ked si das pozor...  

| 

| Uto, 20.03.2007, 7:05 | 

| 

| 

| 

Miroslav 
				Koumák 

Registrovaný: Uto, 10.10.2006, 16:48 Príspevky: 197 Bydlisko: Jablonica

| 

no dobre spravena teda 8) aj poznas kto ju ma???inak aj my sme mali v povodnom stave r.v.1980,ale mala uz menene zadne lemy,podbeh a predne blatniky v roku 2000.ale zase do roku 1996 parkovala vonku.mala najetych tusim 97000km 

_________________môj sen-ŠKODA 120 L    -už je,síce spoločná,ale je!!!  

| 

| Uto, 20.03.2007, 18:57 | 

| 

| 

| 

Jano JP 
				Pajero compatibile 

| 

dado píše:  to Jano JP : Ja tiez tvrdim ze BFG su najlepsie. Holt, ked nie su peniaze.... To co mam obute(Uragano od Wolfa) by som uz nikdy nekupil. Ked lacne tak radsej Kumho, Hankook aj ked v klube s nimi nemame dobre skusenosti. Ale ked si das pozor...  
   ja si nedovolím tvrdiť, že sú alebo nie sú najlepšie, rozhodne však neplávam s prúdom, aj keď to je vždy jednoduchšie a väčšinou aj múdrejšie, ale keby tak robili všetci, skončil by pokrok...    
...tie gumy fakt vypadajú dobre, aspoň teda popíš, v čom sa ti nezdajú a tak    

_________________  Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? .....      Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!...    

| 

| Uto, 20.03.2007, 21:58 | 

| 

| 

| 

KAKTUS 

| 

Velmi pekne auto, videl som ho aj nazivo     

| 

| Str, 21.03.2007, 8:11 | 

| 

| 

| 

dado 
				Legenda Offroadu 

| 

to Jano JP : su to protektory, ked ich doviezli vyzerali super. Po lepsej obhliadke som si vsak vsimol opticke vady, mal som predtym talianske protektory a tie vyzerali ako fakt nova pneu. Po kratkej dobe na jednej praskol kord, poslali mi  druhu na svoje naklady. Po mesiaci pouzivania zmenili farbu a popraskali, ako keby mali 15 rokov. Nefucia, v pohode som na nich presiel 800 km v horucave, a ani nemyzli pred ocami. Ale ten vzhlad je hrozny.    Holt, asi som narocny.
 to Miroslav: Tak ta 120-ka je uz v hrobe. V susednej dedine bol v lete Karel Loprais skusat v pieskovni svoj special.(nechcel som tomu verit, co by tu preboha robil, ael video ma presvedcilo) A tento manik na tej 120-ke chel prejst to co Loprais, tak ju zlomil na plovicu za zadnymi sedadlami. Ale uz stavia novu.  

| 

| Str, 21.03.2007, 10:38 | 

| 

| 

| 

Jano JP 
				Pajero compatibile 

| 

2 dado: aha, tak to chápem, k tomu niet čo dodať...ja som myslel, že máš problém s ich jazdnými vlastnosťami a nešlo mi to do makovice, lebo ten dezén vyzerá - aspoň na obrázku - veľmi dobre...

protektory sú vždy riziko... na druhej strane napr. slávne T3 zato riziko stoja - ale len za predpokladu, že buď jazdíš skoro výlučne terén, alebo ich prehadzuješ na akcie - tak zatiaľ uvažujem ja... 

| 

| Str, 21.03.2007, 12:11 | 

| 

| 

| 

Kto je on-line | 

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný  | 

| 
	Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
  | 

|