Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Pia, 04.07.2025, 4:32
Dnes je piatok 4. júla 2025, meniny má Prokop a zajtra nikto

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 122 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Ďalší
 Jeep Cherokee XJ 2,1TD "coupe" 
Autor Správa
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
skus pozriet na chladici vyduchu ci nemas plamany ten plast co je nasrobovany na kasni mne tam chybal ties srob a tadial to valilo olej aj tlak

Multipla CNG
Ex. Jeep cherokee 2.1
Ex.LKT 81 T
Ex.UKT 6340
Ex .suzuki samurai 1,3 sj510
0904976223

Uto, 30.10.2012, 22:57
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
efendi: mne sa nad 0,8 nepodarilo... ale netlacil som ho do nejakych extra otacok, do kolko si ho tlacil?

klokan: to by teoreticky mohlo byt, dnes mi budu menit u nas v servise celne sklo (jeden maly poondiaty kamienok na spodok skla a na druhy den prasklina do polky skla :evil: ) a uz som im hovoril aby mi prezreli aj hadice od turba. poviem im nech pozru aj toto.

edit: bol som teraz pozret to turbo a IC vyzera byt v pohode ale hadica z IC do sania je volaka zajebabrana od oleja a tak divne pokrutena a jemne zalomena... ze by vinnik? nechcel som sa cely zababrat tak som ju este netahal von... a sklo bude az v piatok vymenene...

Str, 31.10.2012, 10:00
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
nejak mi plava zadok a ked som pozeral ulozenia zadnych listov, tak su dost hnisave...
kde by som tie silentbloky mohol zohnat?

Str, 28.11.2012, 11:16
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
máš na mysli silenbloky do listu či na húpačke?

A.

EX JGCH 4l - trochu off
EX JGCH 5,2l - cestná leštenka

email: andrej.durda@gmail.com

Str, 28.11.2012, 11:40
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
aj aj... ked som s tym skusal hybat s pajsrom, tak som nemusel dat moc sili do toho a hybalo sa v tom ulozeni. To plavanie by asi malo byt v tom lebo o nic ine ta naprava uchytena nie je... Alebo moze to byt predsa len v niecom inom? auto je sice striekane ale ked sme ho kontrolovali tak nevyzeralo byt burane...

Str, 28.11.2012, 11:55
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
cec píše:
snazim sa jazdit na spotrebu kedze s tym jazdim kazdy den do roboty, takze do 2000. V tomto rozmedzi sa chova normalne (bez turba-predpokladam ze zopne okolo 1800-2000

Ak takto jazdíš už dlho, prípadne predošlí majtel tak tvoja turbína musí zvnútra vyzerať jak jaskyňa :roll: . Tým, že ju nenútiš spínať aspoň na ten najmenší potrebný tlak a tak keď ideš "podotáčky" a iba mu šlápneš tak čerpadlo dá viacej nafty ale nestíha ti to spáliť motor a všetky tieto sadze ti zalepujú vnútro turba a to následne nezvláda dávať dostatočný tlak a pomaličky umiera. Neviem presne ako tu je riešené turbo a či má napríklad odstredivú reguláciu. Ak áno tak tá sa týmto štýlom jazdy tiež zasiera a potom nefunguje.

Inak ak chceš liftovať viem ti odporučiť listy z Ara 240tky (ideálne ak nemáš zlomený hlavný list pretože ten nepasuje) a ak by si sa do toho pustil tak si rovno zožen tzv. strmene/cukpanty/ U-bolts (každý to volá inak) z Ara 10 aj s maticami. Ak by si chcel "záťažovku" tak mám v pivnici prídavné listy z Avie volakedy vymontované z Jeepu :)

A niekedy sa pristav keď ma uvidíš a budeš mať čas lebo to tvoje Coupe vyzerá moc sympaticky :wink: :)

Str, 28.11.2012, 13:47
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Samotné silenbloky stoja 11 a 12 eur za ks, Húpačku sú drahšie.

Na webe to je.

Treba pomeniť a je zase pokoj.

Hlavne poriadne používať povolovač na skrutky aby si neodtrhol matice znútra, ináč budeš zase rezať kasnu.

A.

EX JGCH 4l - trochu off

Str, 28.11.2012, 13:54
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
myslel som si ze tam bude matka navarena z vnutra, ked som sa na to pozeral... no nic budem muset davat pozor.
a kde na webe by som to nasiel? pozeral som autoVkelly a tam to nemaju...

Str, 28.11.2012, 14:46
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No to sa ani nedivím :-D

hľa:

http://eshop.jeepparts.sk/cs_CZ/m/1991/ ... i-tlumeni/

A.

EX JGCH 4l - trochu off

Str, 28.11.2012, 15:57
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tuto stranku som potreboval :shock:
diky moc :smt023

Str, 28.11.2012, 16:28
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
este otazka. keby som menil len tie predne ulozenia listov, je potrebne aj tak zdemontovat cele listy a lisovat to ulozenie do nich? alebo to tam ide normalne nasunut?

Štv, 29.11.2012, 9:19
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
No neviem povačšinou to lisujeme keď je list vonku ale ak to menil tak by nemal byť problem to vymontovať.

Ak máš nejaký prípravok tak môžeš skúsiť aj na aute ale asi bude onania. Nejde to tam len vsunúť je to nalisované z presahom aby to držalo.

A.

EX JGCH 4l - trochu off

Štv, 29.11.2012, 11:44
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Obrázok

Štv, 29.11.2012, 11:52
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Macej píše:
cec píše:
snazim sa jazdit na spotrebu kedze s tym jazdim kazdy den do roboty, takze do 2000. V tomto rozmedzi sa chova normalne (bez turba-predpokladam ze zopne okolo 1800-2000

Ak takto jazdíš už dlho, prípadne predošlí majtel tak tvoja turbína musí zvnútra vyzerať jak jaskyňa :roll: . Tým, že ju nenútiš spínať aspoň na ten najmenší potrebný tlak a tak keď ideš "podotáčky" a iba mu šlápneš tak čerpadlo dá viacej nafty ale nestíha ti to spáliť motor a všetky tieto sadze ti zalepujú vnútro turba a to následne nezvláda dávať dostatočný tlak a pomaličky umiera. Neviem presne ako tu je riešené turbo a či má napríklad odstredivú reguláciu. Ak áno tak tá sa týmto štýlom jazdy tiež zasiera a potom nefunguje.

Inak ak chceš liftovať viem ti odporučiť listy z Ara 240tky (ideálne ak nemáš zlomený hlavný list pretože ten nepasuje) a ak by si sa do toho pustil tak si rovno zožen tzv. strmene/cukpanty/ U-bolts (každý to volá inak) z Ara 10 aj s maticami. Ak by si chcel "záťažovku" tak mám v pivnici prídavné listy z Avie volakedy vymontované z Jeepu :)

A niekedy sa pristav keď ma uvidíš a budeš mať čas lebo to tvoje Coupe vyzerá moc sympaticky :wink: :)

stale este uvazujem ako to liftnut... len momentalne potrebujem jazdit lebo druhe auto mam momentalne v podstate nepojazdne, tak asi to budem riesit az na jar. ale stretnut sa mozme urcite aj skorej :D
uz sa snazim jazdit tak pri rozbehu aby aspon trochu potiahlo turbo ale aj pred tym som to turbo uplne nesetril lebo mam cestou dost kopcekov kde to musim tocit

Pia, 28.12.2012, 23:28
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pani zacinam zvazovat zadnu uzavierku na moje XJ 2,1. Vraj by tam teoreticky mal byt samosvor, ale ja ho tam bud nemam, alebo je uz davno po smrti... Chcel by som tam nacpat nejaku mechnicku uzavierku. Skor nieco lacnejsie, nemienim s tym chodit na zavody alebo do naozaj tazkeho terenu. ale naposledy ked som mal pred domom fakt ze smyklavo, tak som zostal stat a tocilo sa mi len jedno predne a jedno zadne... tak to ma dost dozralo ze mam JEEP a neviem sa ani len dostat z domu...
takze otazka na vas. Aku uzavierku a kde ju zohnat a kdo mi ju tam nahodi, lebo na to si este nejak netrufam

Pia, 28.12.2012, 23:30
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 122 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný