Dnes je utorok 4. novembra 2025, meniny má Karol a zajtra Imrich  

moje skusenosti s terennymi autami   

| Autor | 
            Správa | 

| 

romo11 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Ned, 18.03.2007, 10:25 Príspevky: 1804 Bydlisko: Bratislava

| 

to nebol preklep, ale o*eb     

_________________ Jeep Grand Gherokee WJ 4,7 V8 Limited QadraDrive + LPG 

| 

| Pia, 25.01.2013, 12:08 | 

| 

| 

| 

devatnik23 
				Frajer 

Registrovaný: Štv, 11.10.2012, 9:02 Príspevky: 246 Bydlisko: Prašník

| 

Hosi nebol to preklep, písal som to obrazne, po ceste to išlo tak 80 a nie ešte v teréne. Ja som tým chcel len zdôrazniť že to pekne kopirovalo lesnu cestu, žiadne skakanie ani plávanie. Nič iné za tým nehľadajte. 

_________________Suzuki Vitara 2.0TD Intercooler, automat, Truck 2000, lift 3cm, CB TTI, gurtne, vzduchový klaksón. Jazdím na hranolky.   Spotreba na ceste 7,2l/100km. Poteší.    

| 

| Pia, 25.01.2013, 12:25 | 

| 

| 

| 

Little PEPE 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Uto, 06.07.2010, 20:34 Príspevky: 1291 Bydlisko: Myjava

| 

kluka z motora len tak nevyletí a ani z ARA, moje podozrenie sa potvrdilo
 že si s tým zaobchádzal jak hovado a potom sa tvaril že ja nič to samo. 

_________________Pepe K160 3,3TDi + Red Banditos Y60 4,2 D, Hyena V8 6.2D + Audi A6 2,5TD UTE Y60 TD42 vo výstavbe "ked motor tak kladivo, ked smrad tak z diesla" td42@safe-mail.net 

| 

| Pia, 25.01.2013, 14:09 | 

| 

| 

| 

Pronto 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Ned, 19.07.2009, 9:45 Príspevky: 576 Bydlisko: BA/Zvol.Slatina

| 

Ten "samo" je strasný huncút. Aj mne doma už kopu vecí pokazil     

_________________ Pajero Wagon 3,0 V6 24V - 35x13,5R15 Maxxis Mudzilla, Superwinch 12000, CB Intek, Sirio 1000  + LPG STAG Stavba - Nissan Patrol K160, 3.3TD, OME podvozok, ARB vzadu+kompresor, 36" SuperSwamper TSL, Warn winch, Tripmaster, CB, klietka... 

| 

| Pia, 25.01.2013, 14:45 | 

| 

| 

| 

devatnik23 
				Frajer 

Registrovaný: Štv, 11.10.2012, 9:02 Príspevky: 246 Bydlisko: Prašník

| 

Little PEPE píše: kluka z motora len tak nevyletí a ani z ARA, moje podozrenie sa potvrdilo že si s tým zaobchádzal jak hovado a potom sa tvaril že ja nič to samo.  
Ale no tak Pali, išiel som na tom úplne normálne, keby si išiel ty, stane sa to tebe. A zlomila sa ojnica, nevyletela kluka. A ako povedal mechanik, bola to chyba materiálu a nie moja. 10 km aj keby som išiel jak na dakare sa nemôže nič stať. A hovorím, to som išiel úplne normálne. Takže tú skrytú vadu to muselo mať.  

_________________Suzuki Vitara 2.0TD Intercooler, automat, Truck 2000, lift 3cm, CB TTI, gurtne, vzduchový klaksón. Jazdím na hranolky.   Spotreba na ceste 7,2l/100km. Poteší.    

| 

| Pia, 25.01.2013, 15:22 | 

| 

| 

| 

Macej 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Ned, 20.09.2009, 20:21 Príspevky: 545 Bydlisko: Vchod Záhoria

| 

Little PEPE píše: kluka z motora len tak nevyletí a ani z ARA, moje podozrenie sa potvrdilo že si s tým zaobchádzal jak hovado a potom sa tvaril že ja nič to samo.  
Pepe nechcem sa do toho miešať, iba sa chcem spýtať či sa jedná o tú bielu (pôvodom čiernu) 240tku s MA značkami čo si mal na predaj?     

_________________ Range Rover Classic - One is not enough 

| 

| Pia, 25.01.2013, 16:26 | 

| 

| 

| 

Kto je on-line | 

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný  | 

| 
	Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
  | 

|