|
Hľadať • Registrovať •
FAQ •
Anjeli •
Pravidlá •
Rapid Link
• Prihlásenie
|
Dnes je sobota 19. júla 2025, meniny má Dušana a zajtra Ilj, Eliáš
Suzuki Ignis - ochrana a priechodnosť
Autor |
Správa |
bacilpyrin
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 16.11.2007, 10:33 Príspevky: 747 Bydlisko: Trenčianske Teplice, Košice
|
Všetko je to pekné. Ja som mal tiež Opel Kadeta zdvihnutého o 6 cm a vyšiel som skoro všade - ale nie vždy. Tu ide o konfort - proste vieš že s lepším autom určite prejdeš. Kadeta som zodral a kúpil som Cherokeeho a pochopil som, že sa späť nevrátim (k bruchoplazom). Takže nerieš žiadne úpravy - naučíš sa jazdiť tak, aby si spodok nechytal - zachvíľu ti to vôjde do očí. Bol by si prekvapený, aké prekážky to dokáže prejsť bez zachytenia spodku pri rozumnej jazde a samozrejme musíš vedieť, ktorou časťou podvozku budeš prekážku prechádzať. Aj keby si aj celý spodok zakrytoval, tak pri prvom (pre rypákov druhom, resp. treťom) zachytení spodku ti to krytovanie odtrhne. A keď ignisa zoderieš, kúpiš niečo lepšie.
_________________ Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekdo by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel.
LAND ROVER Discovery II.
|
Štv, 21.03.2013, 9:33 |
|
 |
beresl83
Učeň
Registrovaný: Str, 25.05.2011, 15:24 Príspevky: 28 Bydlisko: Trenčín
|
Máš pravdu , treba jemne a s láskou a ide to!Na suzuki club fore , nevedia vynachváliť prejazdnosť Ignisa. Ale Ale.... Samozrejme nedá sa to porovnáť s Patrolom , jeep .... Takže zhrnutie : Ignis na prašnú cestu a ostatné nechať majiteľom offroadov!
pekný deň
|
Štv, 21.03.2013, 11:30 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|