Dnes je sobota 19. júla 2025, meniny má Dušana a zajtra Ilj, Eliáš
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 5 ] |
|
Autor |
Správa |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6668 Bydlisko: PB
|
Bezi svetom fama, ze mestski si privyrabaju nameriavanim 30 km/h v TN podzemnom parkovisku OC MAX ... No ak je to tak, chudaci chalani ....  ... Zaujimalo by ma, ci mozu ... 
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Uto, 08.05.2007, 19:07 |
|
 |
petertn
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 04.12.2006, 15:26 Príspevky: 1254 Bydlisko: Trenčín
|
podla mna nie, lebo objekt nepatri mestu!!!!!!!
_________________ na cestach umiera cim dalej tym viac ludi...budem radsej jazdit po chodniku...
Nikdy nesúper s blbcom.
Stiahne Ťa na svoju úroveň a tam Ťa prevalcuje svojimi skúsenosťami....
"Byť človekom nie je fakt, ale možnosť ..."
|
Uto, 08.05.2007, 20:55 |
|
 |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6668 Bydlisko: PB
|
Njn, ale je to verejne miesto ... To iste ako ked ti daju pokutu za parkovanie za miesto invalidov pre Tescom ...
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda  . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Uto, 08.05.2007, 21:06 |
|
 |
Xader
|
Ako to moze byt verejne miesto , ked to je podzemne parkovisko ? predpokladam, ze v nejakej budove-nakupnom centre...takze to bude sukromny pozemok/vlastnictvo. Tam ti mozu akurat tak ... ehm ...
I ked urcite pri velkych arealoch musis mat schvalenu dopravu od inspektoratu uz len pri uzemnych rozhodnutiach, ale zase logicky...na sukromnom pozemku ti nemozu dat pokutu , ak to sukromny pozemok ovsem je a nie je to odovzdane mestu/obci ktore ma povinnost tym padom udrzby a v tom pripade mozu dat aj pokutu 
|
Str, 09.05.2007, 18:09 |
|
 |
petertn
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pon, 04.12.2006, 15:26 Príspevky: 1254 Bydlisko: Trenčín
|
ale na druhu stranu je to dobre lebo tam jazdia ako ko..ti. Staci chvilku postat a kukat.
Uz teraz mooozu ja sa s malou Tatrou aj tak neponahlam. Ak bude v piatok kafe v maxe tak to bude moja premiera s Patrolom v podzemnej garazi 
_________________ na cestach umiera cim dalej tym viac ludi...budem radsej jazdit po chodniku...
Nikdy nesúper s blbcom.
Stiahne Ťa na svoju úroveň a tam Ťa prevalcuje svojimi skúsenosťami....
"Byť človekom nie je fakt, ale možnosť ..."
|
Str, 09.05.2007, 20:42 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 5 ] |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|