Dnes je utorok 4. novembra 2025, meniny má Karol a zajtra Imrich  

| 

Stránka 1 z 1
  | 
			 [ Príspevkov: 7 ]  | 
			 | 

| Autor | 
            Správa | 

| 

hasic1 
				Koumák 

Registrovaný: Pon, 27.07.2015, 12:38 Príspevky: 153 Bydlisko: Lozorno

| 

caute som zaciatocnik v offroade ale oplati sa mi  spravit si moju navaru 2005ku pouzit na nu ironmann  nejake pevnostny naraznik a navijak ?       

_________________Nissan Navara r.v 2000 2,5tdi (106hp )  leštenka    Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!  

| 

| Str, 29.07.2015, 14:21 | 

| 

| 

| 

Janciak 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Pia, 05.04.2013, 17:43 Príspevky: 1579 Bydlisko: Čierny Balog (Brezno)

| 

Tak bolo by dobre povedat na co to auto chces pouzit    co sa podvozku tyka tak mam ironman odskusany na patrole a nemozem povedat nic zle....obcas su staznosti na povrchovu upravu    potom narazniky no tak to uz je vec kde by som zvazoval ci ich vyuzijes jebo nasi chlpaty v zelenom ich nemaju radi ked ich nemas v tp co je dost problematicke    

_________________ PREDAJ POUZITYCH ND NISSAN PATROL Y60 0915 526 286 Nissan Patrol GR Y61 2.8 TD troska podvihnute, Maxxis CC 37x12.5, navijaky, pevnostaky, zahradka, CB, lana, sekera a vsetko ostatne EX:Opel Frontera 2.4i, Navijak 5,5t, MT31x10,5 

| 

| Str, 29.07.2015, 15:51 | 

| 

| 

| 

hasic1 
				Koumák 

| 

aha a ked si chcem dat vymedzovacie tak to musim mat zapisane v TP ?    a samozrejme vascie gumy...chcel by som ho na zabavu v lese a na jazdenie denne    nic moc kombinacia ale da sa to urcite   ked si ho chcem zdvihnut musim to mat v TP ?  

_________________Nissan Navara r.v 2000 2,5tdi (106hp )  leštenka    Offroad nie je o autách,ale o ľuďoch!  

| 

| Str, 29.07.2015, 19:06 | 

| 

| 

| 

Janciak 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Pia, 05.04.2013, 17:43 Príspevky: 1579 Bydlisko: Čierny Balog (Brezno)

| 

zdvihnutie nikto neriesi cize nemusis    prespokladam ze vymedzovacie podlozky myslis rozsirovacie tie daj take aby pneu netrcali vonku lebo to je na slovensku zakazane pripadne tam buchni sirsie lemy    a tie narazniky ako som pisal tam je problem dostat to do TP ale ak si to budes davat robit firme tak sa poinformuj u nich mozno budu vediet pomoct .... pises ze chces aj vacsie penu tak isto ak nedas rozmer ako mas v TP tak ta budu chlpaty drbat... v tejto otazke vedia obcas pomoct pneuservisi  

_________________ PREDAJ POUZITYCH ND NISSAN PATROL Y60 0915 526 286 Nissan Patrol GR Y61 2.8 TD troska podvihnute, Maxxis CC 37x12.5, navijaky, pevnostaky, zahradka, CB, lana, sekera a vsetko ostatne EX:Opel Frontera 2.4i, Navijak 5,5t, MT31x10,5 

| 

| Str, 29.07.2015, 22:58 | 

| 

| 

| 

hasic1 
				Koumák 

| 

Navijak aj to musí Byt v TP ?    

| 

| Str, 29.07.2015, 23:13 | 

| 

| 

| 

Tomrs 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 13:24 Príspevky: 1210 Bydlisko: Ráztočno - PD

| 

áno musí a v poslednej dobe po tom dosť idú. Inak to čo máš na foto určite nie je rok výroby 2005 

_________________ Ludia požadujú aby ich život mal nejaký zmysel, život má presne toľko zmyslov, koľko sme ochotný doň vložiť. H. Hesse 

| 

| Štv, 30.07.2015, 14:10 | 

| 

| 

| 

hasic1 
				Koumák 

| 

Pozeral som na foto a na TP je rok výroby 2001 môže to byt ? 

| 

| Pia, 31.07.2015, 9:18 | 

| 

| 

| 

| 

Stránka 1 z 1
  | 
			 [ Príspevkov: 7 ]  | 
			 | 

Kto je on-line | 

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný  | 

| 
	Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
  | 

|