JoschoXJ píše:
Dobry den pani .. moj problem spociva v tom ze moje Xj 4l rv98 asi 2 mesiace svieti kontroka motora jazda na benzin iba do 3000ot .
Dobry den....
bez urazky, ale keby mne svietila diagnostika motora a nevedel by som preco, tak to idem hned zistit a nevozim sa dva mesiace.
Sorry ale musel som
JoschoXJ píše:
pri prudkom pridani pridusilo zdochlo jedneho dna pri jazde zacalo ist uplne nepravidelne cierno dymilo nemalo tah proste ako rozhadzane casovanie rovnako benzin aj plyn ,
toto skor vyzera na problemy so zapalovanim alebo s pripravou zmesi.
Keby bolo takto rozhodene casovanie rozvodu, tak to klepe jak matice v kybli
JoschoXJ píše:
tak som si povedal bude to retaz vymenil som vsetko co je potrebne olej filter secko poskladal a auto nechce uz vobec natocit ani LPG ani Benzin ... nejaky ten napadik co by to hohlo byt ?
vymenit retaz sice nie je na skodu, ale pokial to nema nabehane viac ako 400 tisic, tak urcite nemohla byt v takom stave, aby to takto brutalne rozhodilo casovanie
takze ja skor tipujem na elektricku chybu - nejaky vypadok synchronizacie medzi klukou a vackou. Ja by som si zasiel na diagnostiku.
Ale skus odpojit baterku na 20 min a potom skus nastartovat. Ak to hodi LEN DVA KRAT iskru a potom nic, tak je problem tam (cidlo kluky alebo vacky).
To vynechavanie a dymenie moze byt tym istym alebo aj TPS to moze robit. To lpg je tam ake? Ako zapojene...?