Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Štv, 03.07.2025, 21:35
Dnes je štvrtok 3. júla 2025, meniny má Miloslav a zajtra Prokop

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634 ... 711  Ďalší
 Nieco pravdy na tom bude... 
Autor Správa
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
No,s tym zhasinanim by som to nevidel take horuce :mrgreen: ...pretekajuce koryto je velmi silny magnet.A ako vieme protipoly sa pritahuju.Sam som zvedavy,ako to divadlo skonci.

Štv, 25.03.2021, 23:57
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Bahno jasne,ze mas pravdu,ze ficko si moze za tu situaciu,ze nechal svoju cvargu tak okato vo velkom rabovat a preto niektora naivna slovac naletela igorkovi,ze urobi poriadok.Ale zase na druhej strane to neznamena,ze zato,ze ficko mal zledejov v kosiari tak mame volit blaznov ,ze nie vsetko je cierne alebo biele :-D Sam som zvedavy aj ako to bude u Mariana ked mu minko s uhrikom dali kosom :smt017 :mrgreen: A vidis keby bol matelko taky citatelny ako spominas tak by si uz vedel ako bude cirkus pokracovat :smt121 Lenze to u blaznov nikto nevie :smt135
Ogo sem tam napisem -posledne som pisal v teme aky 8valec ;-) Ale tam kazdu temu doku.r.vi oco13 s svojimi traktormi-hoci niekedy aj vinimocne ma pravdu ,ze potom ho citam ako zmeni retoriku na traktoroch-fore :-D

Pia, 26.03.2021, 0:33
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
JOE66
No ja tam chodievam čumákovať, aké autá idú a za aké peniažky, chcem byť v obraze. Voľakedy som tam písaval aj hodne, ale potom som prestal, lebo tam je plno ľudí, čo chcú za každú cenu tam niečo múdreho napísať ale k veci málo. Raz som chcel niečo konkrétneho, tak som v úvode poprosil, nech tam píšu ľudia, čo majú reálne skúsenosti, ale kdeže, písali tam hotové hlúposti, evidentne nemali žiadne reálne skúsenosti so zadanou témou, keby niekto tam hľadal konkrétnu radu, tak si prečíta 90 % hlúpostí a možno z tých 10 % si dačo vyberie. Ale koho baví sa prelúskať takým kvantom balastu, kým narazí na niečo, čo sa aspoň zďaleka približuje k téme.

Na teba som si tipol, lebo ten štýl sa mi zdal známy, a potom keď sa už spomínalo Dodge Ram na plyn, tak mi to pridalo na pravdepodobnosti.

Pia, 26.03.2021, 1:21
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Joe,sak som vravel,ze ludia boli zblbnuti a tak nevnimali,ze na zlodejov ukazuje len iny zlodej.Hlavne,ze vravel to,co chceli pocut a nepolozili si otazku,ze ci je spravne nahradit jedneho zlodeja druhym :smt139 .Zato som vravel,ze je vecsina slovenskych volicov vymleta,ked si tam dokazali zvolit tuto zostavu.
...ako to dopadne u maja....myslim,ze uhrikovci budu mat navrch.Uhrik rozprava rozumne,nema za sebou debilne kusky maja a ma mina,ktory uz teraz uspesne dokaze vymyt volicom mozgy...taky ficko v mladsom vydani.
...ako bude cirkus pokracovat.....nuz,ako cirkus.Igi bude robit hovadiny ako doteraz,ak ho teda nevymenia.Inak,podobne saskarne okrem ''dobrovolneho'' testovania robia v celej unii...myslim,ze to dostavaju pokynom ''zhora''.Akurat igi chce byt papezskejsi ako papez...podobne sa choval aj ficko.Len on dokazal vsetko zvalit na uniu a tento dilino to vala na seba.

Pia, 26.03.2021, 11:29
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
No vida, Bahno, ty si hotový politológ !
Máš v tom jasno, máš v tom prehľad.
Síce hodne argumentuješ frázami typu lebo fico, lebo brusel, ale vzápätí nenápadne napíšeš, že .....tak,ako u nas je to zhruba v celej unii okrem madarska.....
A koniec.
Takže sme sa nedozvedeli, či je Maďarsko na tom lepšie ako my alebo horšie.
Čo by bolo hodne zaujímavé, lebo sme v podstate bezprostrední susedia.
A možnože by aj nám prospelo mať vo vedení štátu človeka ako Viktor Orbán.

Pia, 26.03.2021, 23:51
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Noze mi ukaz,kde som spomenul frazu/lebo fico,lebo brusel/ :smt139
...ze je u nas podobne ako v ostatku unie okrem povinnych testov,za tym si stojim...kedze sa v unii pohybujem viac ako doma a tak vidim,ake opatrenia sa pouzivaju.Bola to reakcia na Joeov prispevok,z ktoreho som mal pocit,akoby len igi robil hovadiny.
...ci je v madarsku lepsie.....to sa neodvazim tvrdit.Akurat tvrdim,ze orban si neda od bruselu tak brnkat po nose,ako nasi politici.Podla mna by nam v kazdom pripade prospelo mat vo vlade podobneho typka.
No a ked ako vravim,posudzujem politikov podla toho co slubuju....
namatkou....
https://www.youtube.com/watch?v=lxdijtzl3S0
https://www.youtube.com/watch?v=wa4Ydw-yAfw
..a co robia ked sa dostanu ku korytu... :-D .Nato clovek nemusi byt politolg :wink: .Ta posledna veta komentatora z videa o ciganoch nema chybu :smt126 :smt126 !
...a mino na zaver tejto debaty exceloval :wink:
https://www.youtube.com/watch?v=j8EmkMQ7DKA
...no a taketo videjka si ja pustam v robote na fajront.

Sob, 27.03.2021, 0:21
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Bahno, hamúúúj, ty už musíš mať nejakú mániu, že pozeráš 20 ročné videjká, čo ktorý politik povedal, natáral, naklamal, juj, a že vraj v robote na fajront...bahno, úprimne, nepreháňaj to, lebo sa zmagoríš, keď budeš chodiť často do mlyna, tak skôr neskôr budeš zababraný od múky a keď budeš veľa sledovať politiku, tak sa zmagoríš, lebo tí politici ťa dopletú, budeš ukazovať jedno videjko, ale o pár dní už bude dalšie videjko, kde to poprú, dementujú, že to tak nebolo...
Ja rád sledujem politiku, ale až tak veľmi že by som si púšťal z archívu 20 ročné videjá, tak to teda nie, však to čo povedia dnes, už nie je pravda zajtra, na to netreba 20 ročné videjká stačia 2-3 dni staré. Ja to v podstate politikom ani nezazlievam, však sú za to dobre platený, mňa len serie to, že tak masívne odrbávajú a nerobia ani to, čo sľubovali, ked skladali slub v NRSR. Aby si to už pochopil, tak to zopakujem - mňa len serie to, že tak masívne odrbávajú a nerobia ani to, čo sľubovali, ked skladali slub v NRSR. Ja sa neodvolávam na nejaké cirkusové 20 ročné staré videjká, kde natárali 2 na 3, ja vravím o tom, že po zložení sľubu poslanca ten sľub nenaplňajú, a to je z hľadiska práva diametrálne odlišný stav ako ked robia niekde nejaké predvolebné kortešačky, kde môžu natárať a nasľubovať hory doly od výmyslu sveta, kdežto po sľube je viazaný ústavou SR !

Sob, 27.03.2021, 2:17
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Sak vravim,ze si vlhky sen vsetkych politikov :wink: .Ja si tie stare kortesacky pustim,potom si pustim kortesacky tych istych politikov po 4 rokoch,po 10tich rokoch....a ked vidim,ze ti isti ''politici'' ojebavaju furt rovnako,tak by som musel byt uplny idiot,aby som ich volil aj po 16tich rokoch,nemyslis?Prave to,ze ludia maju kratku pamet,dovoluje ojebavacom dostat sa naspet ku korytu po kratkej dobe....-smer je toho prikladom.Ludia zabudli....a znova sadnu na lep za misku gulasu.
...viazany ustavou sr :shock: :smt126 :smt126 :smt126 ....tak ten ti vysiel :smt126 !Lenze nie sme v sekcii vtipy :wink: !Na ustavu oni zvysoka seru!
Politici ma nemozu dopliest.Prave pozeranim starsich videi mi coraz viac a viac otvaraju oci.Takze cim viac videi kde slubuju co nedavno popreli a odvolavaju co nedavno slubili,coraz viac eliminuje ich sance na mojom volebnom harku :wink: .
No a aby si to uz pochopil,tak sa zopakujem,-ja nebudem volit tych ktori ma uz ojebali,aj ked teraz ich kortesacka znie presne tak,ako by som chcel pocut.Lebo mam istotu,ze ma ojebu zas.Ze im ty veris,to je tvoj problem.

Sob, 27.03.2021, 8:13
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
To, že nerešpektujú ústavu, tak to je jedna z príčin bordelu. Môže byť bordel hocikde, akonáhle bordel vznikne v práve, štát sa potápa.
So záujmom som si prečítal tvoj diskusný príspevok, ale nechcem sa k nemu širšie vyjadrovať, tak sa obmedzím len na zopár bodov, či faktov k tým odrbávačom v politike. Posledných pár rokov sú tu viac menej len 2 konštelácie a síce ficovci a protificovci.
Takže fico za posledných pár rokov vyhral 4-x voľby a bol 3-x predsedom vlády. Koľko je to spolu ? 10 – 12 rokov ?
Protificovci v prvej zostave s radičovou išli ku dnu cca po roku plus pár mesiacov.
Druhá družina – matelkovci – s ústavnou väčšinou ( !!! ) po roku podávajú demisie ako na bežiacom páse, dostali štát na naklonenú rovinu kde na jej konci je priepasť, s jediným významnejším výsledkom, že vraj zatvárajú veľké zvieratá, a rozviazali ruky polícii, to akoby sa lesník chválil s tým, že nechá stromy rásť, alebo stavbyvedúci, že dovolil robotníkom miešať maltu....
Takže áno, radšej volím osvedčených odrbávačov, ktorí zabezpečia aby všetko fungovalo, miesto družiny amatérskych experimentátorov a plagiátorov, ktorý doroka a do dňa všetko dodrbú na cáry.
Ako majú občania rešpektovať a dôverovať vláde, pokiaľ jej samotní členovia sa nerešpektujú a nedôverujú si ? Keď je príčina rozvratu u nich, samotných ?

Sob, 27.03.2021, 12:26
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
No vidis :wink: ....ty radsej volis osvedcenych odrbavacov,aj ked vies,ze su zlodeji a odrbavaci,a ja radsej tych,ktori ma este neodrbali.
...protificovci sli ku dnu....to prave bolo spravne,kedze zlodeji a odrbavaci co prisli po inych zlodejoch(ficovcoch) nedokazali tak odrbavat narod a tak sli ku dnu,kym stihli narobit viac skody.Len volici sa zachovali ako ty a zvolili si naspet osvedcenych zlodejov a odrbavacov,ktori tu skodu za nich dokoncovali.Len rafinovanejsie.
Teraz zas volici namiesto zlodejov a odrbavacov zvolili inych zlodejov a odrbavacov,ktorych smola je ta,ze fico je jeden(aj s nim sice vyjebal sparatkar :wink: ) a v tejto sebranke by kazdy chcel byt ficom.A tak sa zeru.Ale to bolo jasne uz pred volbami...na tom nieje nic cudne.
A minuli zlodeji a odrbavaci teraz hovoria retorikou terajsich zlodejov a odrbavacov a tak im preferencie rastu.A volici,ktori ako ty nevnimaju,ci nechcu pametat na minulost minulych zlodejov im nadsene tlieskaju :mrgreen: .
Lenze je aj tretia cesta....skusit zvolit tych,ktori nas este nestihli odrbat a okradnut,aj ked nemaju kupene media a sponzorov.
No,ale je demokracia(zatial) a kazdy si moze slobodne zvolit politika ktory ho ojebe :mrgreen: .
Obcania nemaju vlade doverovat,ale maju kontrolovat ci plni to,co slubovala.Ak nie,vykopat od valovov!

Sob, 27.03.2021, 14:25
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Toto je najväčší problém Slovenska. Ľudia si vyberajú zlo a menšie zlo. Pritom zabúdajú, že stále je to zlo.

Sob, 27.03.2021, 19:38
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Ale ina moznost nieje.Vzdy je na vyber len medzi vecsim a mensim zlom.Len je tazko dopredu odhadnut,ktore to zlo je pre vecsinu obyvatelov mensie.

Sob, 27.03.2021, 19:54
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Nesúhlasím. Viem minimálne (teraz už :-D ) o dvoch stranách, ktoré to myslia zo slovenskom dobre.
Volit milionárov a myslieť si, že išli do politiky preto, aby národu pomohli je utópia.

Sob, 27.03.2021, 20:59
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Ten optimizmus a vieru ti zavidim :wink: .Ja si tiez myslim,ze su strany ktore to so slovenskom myslia dobre...ale ci je to naozaj pravda,to by sa ukazalo az vtedy,keby boli zvolene.Ja politikov delim na tych co ma uz ojebali a na tych,co to este nestihli.Ale kludne moze byt nejaka vynimka a objavi sa politik ktory ma neojebe,aj ked by prilezitost mal.Ved ked motyka chce,aj panboh vystreli :mrgreen: ...tak sa moze najst aj cestny politik.No,ale ako sa vravi..../do politiky sa slusny clovek nedostane a ak,bud sa stane hyena,alebo ho odtial vysackuju.Ine by bolo,keby ta jedna strana ziskala taku velku vecsinu,zeby mohla robit svoj program bez ohladu na ostatne.Vtedy by sa ukazalo,ci predvolebne reci boli reci statnikov,alebo kecy politikov.Lebo pred volbami kazdy vravi presne to,co chcu jeho volici pocut.
S tvojou poslednou vetou suhlasim na 100% :wink: .

Sob, 27.03.2021, 21:20
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Viera je dôležitá :)

Ale hovorím zo skúseností. Sú tam ľudia ktorých poznám roky, stretávame sa skoro pravidelne, moc sa nezmenili, priority ostali a neboli by tam, keby to bolo len na oko.

Sob, 27.03.2021, 21:29
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634 ... 711  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný