| Dnes je štvrtok 30. októbera 2025, meniny má Šimon Simona a zajtra Aurélia 

|   | Stránka 1 z 1 
 | [ Príspevkov: 7 ] |  |   Kia Sportage 97-04 zadny diff 

| Autor | Správa |  
			| duskkko Začínajúci koumák 
   | Zdravim drobna otazocka.Dnes som mal na zdvihaku moju kiu a vsimol som si ze sa obydve zadne kolesa tocia rovnakym smerom, cize to vyzera na samosvorny dif ci dif zo zvysenou svornostou.Stretol sa s tym uz niekto?
 PS:Po sylnesom skubnuti sa daju tocit kolesa proti sebe cize zavareny nieje a pri cuvani pri plnom rajde sa auto dost brani cizie mi to pride ako samosvor.

|  
			| Pia, 15.10.2021, 18:14 | 

|  
		|  |  
			| dindaj OFFROAD Expert 
   | Samosvor funguje inak. Zacne zvierat az ked preklzuje 1 strana. Typol by som ze sa zadiera niektory satelit. _________________
 Bývalý offroadak

|  
			| Sob, 16.10.2021, 10:36 | 

|  
		|  |  
			| palo-cherokee koumák 
   | dindaj píše: Samosvor funguje inak. Zacne zvierat az ked preklzuje 1 strana. Typol by som ze sa zadiera niektory satelit.Omyl. Bežné lamelové samosvory sú s   predpätím. A to  sa chová presne takto.

|  
			| Sob, 16.10.2021, 12:58 | 

|  
		|  |  
   | dindaj píše: Samosvor funguje inak. Zacne zvierat az ked preklzuje 1 strana. Typol by som ze sa zadiera niektory satelit.Ten satelit pochybujem mal som chytene satelity a to sa prejkavuje sekanim kolesa v zakrute az sa to rozsype._________________
 Ked to nejde na 1 krat, treba to este parkrat skusit.Co nejde dopredu pojde na spiatocku.
 ---------------------------------------------------------
 Kia Sportage 2.0 i 70kw 4x4

|  
			| Sob, 16.10.2021, 16:02 | 

|  
		|  |  
   | palo-cherokee píše: dindaj píše: Samosvor funguje inak. Zacne zvierat az ked preklzuje 1 strana. Typol by som ze sa zadiera niektory satelit.Omyl. Bežné lamelové samosvory sú s   predpätím. A to  sa chová presne takto.Presne to som si aj myslel len som chcel pocut nazor nirkoho ineho. Dakujem za odpovede kazdopadne._________________
 Ked to nejde na 1 krat, treba to este parkrat skusit.Co nejde dopredu pojde na spiatocku.

|  
			| Sob, 16.10.2021, 16:03 | 

|  
		|  |  
			| dindaj OFFROAD Expert 
   | No Pali aj ja dakujem. Zil som v omyle a tym padom viem ze samosvor v Trade mam v perdeli. _________________
 Bývalý offroadak

|  
			| Pon, 18.10.2021, 6:29 | 

|  
		|  |  
   | dindaj píše: No Pali aj ja dakujem. Zil som v omyle a tym padom viem ze samosvor v Trade mam v perdeli.Ako islo tu len o postreh a chcel som si len overit svoju domienku.Auto som kupoval v PB takze cca 170 km domou celu cestu som letel 130 aj ked som planoval 90     .V aute nic nehucalo ani nebuchalo bolo obute na 3 rocnych bridgestone nejake zimaky ako nove ,cize nieje najmensi dovod na poskodene satelity v dife.    Jedine v podvozku som dotiahol LP lozisko malo malinu volu.Auto bolo cely zivot v jednej rodine a ma len 135 000 km._________________

|  
			| Pon, 18.10.2021, 18:09 | 

|  
		|  |  
		|  |  

|   | Stránka 1 z 1 
 | [ Príspevkov: 7 ] |  |  

| Kto je on-line |  
		| Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |  

|  | Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre