Dnes je piatok 1. novembra 2024, meniny má Denis, Denisa a zajtra nikto
Motor-Car-Group Off-Road Fest 2007
Autor |
Správa |
michi
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 18.10.2006, 1:17 Príspevky: 2388 Bydlisko: Zálesie
|
Tak som bol dnes pozrieť na Off-Road Feste 2007 organizovanom MCG. Boli tu zastúpené značky Mercedes, Jeep. KIA a Honda. /mal byť aj Dodge, tešil som sa na nové Nitro, ale asi nedodali autá/ Každá prezentovala svoje 4x4 modely. Deje sa to na Záhorí medzi Plaveckým Mikulášom a Lakšárskou Novou Vsou vo VVP Záhorie. Z akcie do ktorej organizátori naliali asi nemalé prachy mám ale zmiešané pocity. Veľmi zlé počasie, vytrvalý dažď. Trochu chaotická organizácia jazdenia na predvádzacích autách, ale hlavne všetky boli obuté na cestných gumách. Čo malo za následok, že aj také kalibre ako MB G, alebo J Commander a Wrangler, vôbec nemohli predviesť čo všetko dokážu v teréne. A to mali ešte šťastie, že sa to dialo na piesku, ktorému tieto dažde moc neublížili. Keby mali takúto akciu na hline, to by bolo fiasko!!! Vlastne všetky autá postupne na /inak veľmi peknom/ okruhu zapadali a už ich ani nemal kto vyťahovať. Okolo siedmej organizátor zmenil a skrátil trať, na okruh, ktorý by sa pri troche snahy dal prejsť aj na Š 105. A to bola škoda. Ale inak dobré jedlo, pitie, koncertovanie všakovakých umelcov.
Fičí to aj zajtra, tak snáď to bude lepšie. /Aj keď neviem, či bude ešte na čom jazdiť, lebo veľa áut už dnes nejazdilo pre rôzne poruchy. Nič moc vizitka pre tieto automobilky/
Fotiť sa veľmi nedalo, lebo fakt v kuse lialo.
|
Pia, 07.09.2007, 23:55 |
|
|
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
michi píše: Aj keď neviem, či bude ešte na čom jazdiť, lebo veľa áut už dnes nejazdilo pre rôzne poruchy. Nič moc vizitka pre tieto automobilky/
Tak to bude asi posledná takáto motorkárová akcia ...iba sa prezradilo, že sa už nerobia autá do skutočného terénu. Nasledujúca "Offroad" show 2008 už bude na obrubníkoch pred tescom a pozvánky budú rozdávať mamičkám s malými detičkami.
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Sob, 08.09.2007, 6:58 |
|
|
teslo
Ťažký Profík
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 16:11 Príspevky: 409 Bydlisko: Bratislava
|
diesel píše: Tak to bude asi posledná takáto motorkárová akcia ...iba sa prezradilo, že sa už nerobia autá do skutočného terénu. Nasledujúca "Offroad" show 2008 už bude na obrubníkoch pred tescom a pozvánky budú rozdávať mamičkám s malými detičkami.
Tez som sa bol vcera pozriet ale az v noci. To uz neprsalo a asi aj ludi bolo pomenej. Previezli sme sa na Kia Sorento a Jeep Comander. Trat bola naozal lahka( to uz bola zredukovana verzia). Jazdilo sa pod dohladom instruktorov. Na obhajobu tych aut musim vsak povedat, ze tak to podla mna dopadne ked si zavolant zasebou sadne 100 ludi, ktori povacsine nemaju skusenosti a idu si to vyskusat. Vacsina ludi tie auta vobec nesetri a davaju im poriadne do tela. Instruktor moze vysvetlovat sposob jazdy X-krat a zakaznik to x+1 krat urobi zas inac. Takze poruchy na seba nedaju dlho cakat( co som pocul z vysielacky za tu chvilu co sme boli v aute, tak tam bole nejaky defekt, prerazeny chladic, zapadntie...a to sme sedeli v aute cisteho casu do 10 min.)
Nakoniec sme sa este previezli vlastnym autom po inej trati. Samozrejme opat pod dohladom instruktora.
Dnes cez den to moze byt vacsia zabava, ale myslim, ze tam bude straaasne vela ludi.
_________________Range Rover farma
|
Sob, 08.09.2007, 11:06 |
|
|
rado nd
OFFROAD Expert
|
Úplne mi to ušlo. Bolo to vôbec niekde okrem BA spropagované?
|
Sob, 08.09.2007, 14:39 |
|
|
Lubos BA
Koumák
Registrovaný: Pia, 06.10.2006, 1:02 Príspevky: 157 Bydlisko: Bratislava
|
Je to len na pozvánky pre skoro VIP . TAkže nič pre nás obyčajných nevip .
|
Sob, 08.09.2007, 19:51 |
|
|
michi
OFFROAD Expert
|
Takže dnes to pokračovalo oveľa úspešnejšie, hlavne preto, že nepršalo.
Ľudí bolo veľa, ale podarilo sa mi dať zabrať Wranglerovi Unlimited Rubicon. Bohužial v zlých botičkách.
Boli tam aj "veľké autá".
Dalo sa tam pojazdiť na všeličom.
A boli aj iné zábavky.
A vďaka tomu, ako písal Teslo, veľa áut dopadlo takto.
S tým VIP to nebolo celkom tak. S pozvánky sa posielala návratka, ale ak niekto prišiel a nebol v zozname tých čo poslali návratku, tak ho len dopisali, dostal inštrukcie, tričko a mohol ísť. Propagované to asi moc nebolo, ani ja som to v médiach nezachytil, ale napriek tomu tam bolo dnes poobede fakt hodne národa.
|
Ned, 09.09.2007, 0:17 |
|
|
rado nd
OFFROAD Expert
|
michi píše: S tým VIP to nebolo celkom tak. S pozvánky sa posielala návratka, ale ak niekto prišiel a nebol v zozname tých čo poslali návratku, tak ho len dopisali, dostal inštrukcie, tričko a mohol ísť. Propagované to asi moc nebolo, ani ja som to v médiach nezachytil, ale napriek tomu tam bolo dnes poobede fakt hodne národa.
S návratkou alebo bez, mne aj tak nikto nič neposlal.
|
Ned, 09.09.2007, 11:50 |
|
|
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
Michi ako sa ti páčilo v mojom aute?...teda budúcom...
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Ned, 09.09.2007, 15:15 |
|
|
MARTINO
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 20:45 Príspevky: 3143 Bydlisko: VYCHOD PO
|
diesel píše: Michi ako sa ti páčilo v mojom aute?...teda budúcom...
Diesel presne toto napadlo aj mna Nejde mi to dajak dokopy Michi a Jeep
_________________My car is Cherokee-Jeep Grand Cherokee ! 5,2 V8,MT Goodrich,3"liftik,CB,gurtna a dobra duša za volantom. ložiska a prislušenstvo http://www.martino-eshop.sk
|
Ned, 09.09.2007, 15:24 |
|
|
Jano JP
Pajero compatibile
Registrovaný: Pon, 09.10.2006, 11:04 Príspevky: 2172 Bydlisko: Licavca City
|
...aj zarytí nissanisti v kútiku duše cítia, že všetci jazdíme na džípoch...
_________________ Krásnu blondínu, abo nadupaný off????? ..... Poradím sa s tou brunetou v mojom pajero šport!!!!!...
|
Ned, 09.09.2007, 15:33 |
|
|
Andrej
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 8:47 Príspevky: 4605 Bydlisko: Hlavná dedina
|
No docela zaujímavé. Ja akurát pucoval nápravu druhú čo mám do mojeho približovadla.
_________________WJ 2004 4,0l Laredo, 242 štandartne vo výbave - cestná leštenka 2" lift, Bilsteiny Toyota Auris Tourist Sports 1,6Valvematic, multidrive S EX Honda Civic 1,5 VVTI EX JGCH 4l - trochu off EX JGCH 5,2l - cestná leštenka email: andrej.durda@gmail.com
|
Pon, 10.09.2007, 8:46 |
|
|
michi
OFFROAD Expert
|
MARTINO píše: diesel píše: Michi ako sa ti páčilo v mojom aute?...teda budúcom... Diesel presne toto napadlo aj mna Nejde mi to dajak dokopy Michi a Jeep
Chlapi, páčilo!!! Nemám s tým žiadny problém. Keď budú na trhu za 450,000,- Sk idem do toho. Dnes stojí 1.300,000,- a to asi nikto z nás nevytrasie.
Ale naozaj je to na prvý pocit fajn car, so zaujímavím imdžovým lookom a do budúcna určite favorit.
|
Pon, 10.09.2007, 10:36 |
|
|
PSTO
Čumil
Registrovaný: Pon, 10.09.2007, 19:56 Príspevky: 2 Bydlisko: bratislava,dd
|
cafte hh koho sorento som rozmlatil >?
_________________no tak nenviem ako zacat no som clovek som pato mam 15 a tak a mam rad auta a tak no hmm,...
|
Pon, 10.09.2007, 20:20 |
|
|
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6665 Bydlisko: PB
|
Very funny
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Pon, 10.09.2007, 21:14 |
|
|
PSTO
Čumil
Registrovaný: Pon, 10.09.2007, 19:56 Príspevky: 2 Bydlisko: bratislava,dd
|
ale nie ,i ked sranda musi byt ja som tu caru nerozbil ale videl som ju hm pekne ten bok pravy ci lavy ? us sa nepametam ,inac fest do pohody akcia ,dufam ze buduci rok too
_________________no tak nenviem ako zacat no som clovek som pato mam 15 a tak a mam rad auta a tak no hmm,...
|
Pon, 10.09.2007, 22:16 |
|
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|