Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto, 24.06.2025, 1:05
Dnes je utorok 24. júna 2025, meniny má Ján a zajtra Tadeáš

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 43 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
 Poradenie pred kupou grand cherokee 5.2 
Autor Správa
Ťažký Profík

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Biker..mozem sa spytat..chodi na nom jdna pani.k nam na parkovisku v robote..pytal sa ma straznik ci niekoho nepoznam ze o chce predat.....

Pia, 30.11.2007, 0:10
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ludo píše:
No neviem ...nemam prehlad v cenach...ale poznam na predaj V8 4,7 ale WJcko..........za 199........bohuzial cervene......

Tohle je ale podezřelá cena ikdyby byla v Czk. 4,7V8 WJ není reálný koupit v čechách pod 300tis.Kč. A když se něco objeví,tak je to vybydlený Laredo a ebo nějaká levá.

Pia, 30.11.2007, 9:43
Profil WWW
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Ahoj chcem sa este spytat aby som mal v tom jasno. jeep cheroke a wrangler maju aj napravy a prevodovku stejnu. ze?

Pia, 30.11.2007, 23:17
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Nie, je tam viacej variant a viac kombinacii.
Do XJ sa davalo 6 druhov hlavnych prevodoviek, 2 druhy pridavnych prevodoviek, 2 tipy prednych prednych naprav a 3 druhy zadnych naprav.

Do CJ, YJ, TJ (wrangler) sa davalo 6 druhov hlavnych prevodoviek, 2 druhy pridavnych prevodoviek, 2 tipy prednych prednych naprav a 3 druhy zadnych naprav.

Viac sa docitas tu :
http://www.jeep.auto.ru/ "biblia jeepistov" :wink:

Sob, 01.12.2007, 6:37
Profil WWW
Majster Slovenčinár
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Harley píše:
Stejnej akorát Wrangler ho měl trochu uškrcenější kvůli menší váze auta. Ale jen pár Hp.

Wrangler je zasa aj lachší takže tám tích pár Hp nechýba. Si myslím :-)

Sob, 01.12.2007, 20:40
Profil WWW
Majster Slovenčinár
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
dado píše:
Nie, je tam viacej variant a viac kombinacii.
Do XJ sa davalo 6 druhov hlavnych prevodoviek, 2 druhy pridavnych prevodoviek, 2 tipy prednych prednych naprav a 3 druhy zadnych naprav.

Do CJ, YJ, TJ (wrangler) sa davalo 6 druhov hlavnych prevodoviek, 2 druhy pridavnych prevodoviek, 2 tipy prednych prednych naprav a 3 druhy zadnych naprav.

Viac sa docitas tu :
http://www.jeep.auto.ru/ "biblia jeepistov" :wink:

v celku ma zauima že aké? Aké sú rozdiely.

Sob, 01.12.2007, 20:43
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Každej kůň kterej může bejt,chybí 8)
:-D

Dado to vysvětlil pěkně a v tom odkazu je vše co potřebuješ. Jen tak to vypsat je na dlouho. 8)

Sob, 01.12.2007, 22:52
Profil WWW
Majster Slovenčinár
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
V rušine mám značne medzery :-( nieaký iní link lde by to bolo aspoň tak heslovite popísané sa nenajde?

Ned, 02.12.2007, 1:12
Profil WWW
Legenda Offroadu
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Hore v exploreri v "Nastroje" mas - prelozit stranku, potom to bude v anglictine.

Ned, 02.12.2007, 7:16
Profil WWW
Majster Slovenčinár
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
dado píše:
Hore v exploreri v "Nastroje" mas - prelozit stranku, potom to bude v anglictine.

Ani tá angličtina nieje jazik ktorého vedomostami by som oplíval. Ja to potrebujem v čestine alebo slovenčine.

Ned, 02.12.2007, 12:35
Profil WWW
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kmoter píše:
dado píše:

Ani tá angličtina nieje jazik ktorého vedomostami by som oplíval. Ja to potrebujem v čestine alebo slovenčine.

tak potom PCTranslator resp. v ňom obsiahutý webtranslator. Ak máš explorer 7.0 tak PCT 2007 ak starší explorer tak je to jedno.

Ned, 02.12.2007, 17:29
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
sparc píše:
super, diki moc za ochotu, musim nieco doklepnut v praci a urcite sa ti poobede ozvem :smt041

Tak ako to dopadlo? Je sparc stastny majitel?

Pon, 03.12.2007, 22:24
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kmoter píše:
...V rušine mám značne medzery.... Ani tá angličtina nieje jazik ktorého vedomostami by som oplíval. Ja to potrebujem v čestine alebo slovenčine.

:roll: kmotre...a ja som myslel ze robis v zahranici... tam sa ako dorozumies :wink:

Pon, 03.12.2007, 23:57
Profil ICQ WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
dzordzo píše:
sparc píše:
super, diki moc za ochotu, musim nieco doklepnut v praci a urcite sa ti poobede ozvem :smt041

Tak ako to dopadlo? Je sparc stastny majitel?

hehe, este nie, boli sme to dnes s andrejom obcumnut, len tie truby v autobazari nevedeli od neho najst kluce ;)
toz skusim tam zajtra zavolat ako to dopadlo, myslim s tymi klucami hehe

Uto, 04.12.2007, 0:14
Rubicon & Samurai Woman
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kmoter píše:
dado píše:

Kmotriku, aspon strucne....
Jeep Wrangler (YJ)
V roku 1983 na rastúcom trhu kompaktných automobilov s pohonom všetkých kolies stále pretrvával dopyt po praktických vlastnostiach série Jeep CJ, no spotrebitelia očakávali aj viac komfortu, ktorý bol typický pre osobné automobily. AMC na túto požiadavku reagovala zastavením výroby série CJ a uvedením modelu Jeep Wrangler (YJ) v roku 1987.

Aj keď si Wrangler zachoval známy profil CJ-7 s otvorenou strechou, mal iba málo spoločného s jeho slávnym predchodcom.

Z mechanického hľadiska sa Wrangler viac podobal na Cherokee ako na CJ-7. Wrangler YJ mal hranaté svetlomety, ktoré sa po prvý (a posledný) raz používali pre tento typ Jeepu. Výroba modelu YJ presiahla 630 000 ks.

5. augusta 1987, asi rok po uvedení modelu Wrangler, spoločnosť American Motors Corporation odkúpila Chrysler Corporation a populárna značka Jeep sa stala súčasťou divízie Jeep/Eagle skupiny Chrysler.

Jeep Wrangler (TJ)
Jeep Wrangler (TJ) z roku 1997 sa veľmi podobal na CJ-7. Tento model bol úmyselne postavený v "retro" štýle, ale z hľadiska mechaniky sa zásadne odlišoval. Takmer 80 % častí vozidla bolo úplne nových. Model TJ mal štvorprvkové zavesenie kolies s pružinami, ktoré bolo podobné ako u Jeep Grand Cherokee, nový vnútrajšok s airbagmi vodiča a spolujazdca.

Jeep Wrangler (TJ) si ponechal niektoré klasické črty značky Jeep, ako sú okrúhle svetlomety, sklopné čelné okno, ktoré sa prvýkrát objavilo v roku 1940 a odmontovateľné dvere, ako aj možnosť výberu medzi plátennou alebo odnímateľnou pevnou strechou. Výrobca štandardne dodával aj športovú strešnú tyč.

Jeep Wrangler Rubicon
Jeep Wrangler Rubicon sa stal v roku 2003 vôbec najlepšie vybaveným Jeepom. Tento automobil si právom vyslúžil svoj legendárny názov, pretože bol vybavený jednoduchým tlačidlovým ovládaním blokovania kolies prednej a zadnej nápravy typu Dana 44, mal prevodovku s redukčným prevodovým pomerom 4:1, 32-palcové kolesá a ďalšie prvky výbavy, ktoré sa na iných vozidlách Jeep nepoužívali.

Jeep Wrangler Unlimited
V roku 2004 bol na trh uvedený Jeep Wrangler Unlimited. Mal dlhší rázvor kolies ako klasický Wrangler, o 33 cm dlhší batožinový priestor a o 5 cm viac priestoru pre nohy cestujúcich v druhom rade sedadiel. Model Unlimited si zachoval otvorenú strechu a pohon všetkých kolies, no ponúkal viac jazdného komfortu a vyššiu využiteľnosť ako Wrangler.

Jeep Wrangler Unlimited Rubicon
Model Jeep Wrangler Unlimited Rubicon z roku 2005 predstavuje kombináciu vlastností terénneho Jeep Wrangler Rubicon a nového, priestranného a univerzálneho Jeep Wrangler Unlimited. Jeep Wrangler Unlimited Rubicon mal diferenciály prednej a zadnej nápravy s uzávierkou, predné a zadné nápravy typu Dana 44, kotúčové brzdy na všetkých kolesách a prevodovku s redukčným prevodovým pomerom 4:1.

Jeep Wrangler and Wrangler Unlimited (JK)
Úplne nové modely Jeep Wrangler a Jeep Wrangler Unlimited z roku 2007 vychádzajú z úspešného pôvodného konceptu Jeep, s celkom novým rámom karosérie, novou vonkajšou i vnútornou konštrukciou, motorom, prvkami bezpečnosti a komfortu. Oba modely poskytujú viac úžitkovosti, vnútorného priestoru a komfortu, otvorenú strechu, výkon, úsporu paliva a bezpečnostné prvky. Wrangler po prvýkrát ponúka miesto pre päť dospelých cestujúcich a vôbec najväčší batožinový priestor v tomto modeli.

K dispozícii sú tri modely - Sport, Sahara a Rubicon. Úplne nový Jeep Wrangler a Wrangler Unlimited sú jednoduché a robustné automobily, ktoré majú skvelé jazdné vlastnosti v teréne a ponúkajú úžasný zážitok z jazdy s otvorenou strechou. Vďaka solídnym nápravám, odnímateľným dverám, odkrytým závesom dverí, sklopnému čelnému sklu a inovatívnej odnímateľnej a sklápacej streche si Wrangler udržiava základné hodnoty značky, ktorými sú sloboda, zmysel pre dobrodružstvo, majstrovstvo a originalita.

suzuki samurai
http://www.youtube.com/watch?v=rqSbl9xtCSE

Uto, 04.12.2007, 19:20
Profil ICQ WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 43 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný