Dnes je piatok 1. novembra 2024, meniny má Denis, Denisa a zajtra nikto
Ako ste spokojni s urovnou fora ?
Ako ste spokojni s urovnou fora ?
Autor |
Správa |
finder
Support
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6665 Bydlisko: PB
|
No je fakt, ze to malo skoncit vo vseobecnej poradni (presunieme).
K obrazkom skusim spravit polopatisticky navod.
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Str, 19.03.2008, 17:16 |
|
|
LOSOS
Ťažký Profík
Registrovaný: Pia, 30.11.2007, 22:19 Príspevky: 490 Bydlisko: Nové Zámky
|
_________________Off road Nové Zámky LOSOS http://www.4x4nz.sk/
Mitshubishi L200 zvíšená , navyják,cb,gurtna,šnorchel a iné maličkosti aké majú mat naši miláčkovia.
|
Str, 19.03.2008, 17:34 |
|
|
romo11
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 18.03.2007, 10:25 Príspevky: 1805 Bydlisko: Bratislava
|
finder píše: romo11 píše: Vyjadrujem spokojnost..sice sa mi par krat spalo ze mi nenacitalo spravne celus tranku ostalo mi biele pozadie a modry text bez ikoniek ale to bolo naozaj len velmi sporadicky s obsahom tiez spokojnost, zatial som tu vzdy nasiel odpovede na svoje otazky a hlavne kopu ludi ochotnych poradit Typ pripojenia do internetu, pouzivany prehliadac, a aku temu pouzivas (warcaft, ...) ???
v praci mam IE a typ pripojenia neviem, asi ISDN, doma opera a pripojenie wifi...tou temou neviem co si myslel, nic mi to nehovori...hmm
Myslim z tie problemy boli skor pretazenou sietou v praci, pretoze v case poobede zvyknu vsetky stranky spomalovat
_________________ Jeep Grand Gherokee WJ 4,7 V8 Limited QadraDrive + LPG
|
Str, 19.03.2008, 17:38 |
|
|
finder
Support
|
Ak vznikne urcite oneskorenie, moze jeho vysledkom byt blbe natiahnutie stranky.
Tema je vzhlad, defaultne je cierny warcraft, ale je mozne si v profile zvolita dalsie dva vzhlady. Pytam sa preto, lebo tamtie dva su aktualizovane len prilezitostne, kdezto primarny warcraft vzdy .. Tudiz ak do fora zapracujem zmenu, musim ju premietnut aj do tych dvoch dalsich, inac lepsom pripade len nova funkcia nefunguje, v horsom to robi sprostosti .
_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html
|
Str, 19.03.2008, 18:02 |
|
|
romo11
OFFROAD Expert
Registrovaný: Ned, 18.03.2007, 10:25 Príspevky: 1805 Bydlisko: Bratislava
|
finder píše: Ak vznikne urcite oneskorenie, moze jeho vysledkom byt blbe natiahnutie stranky.
Tema je vzhlad, defaultne je cierny warcraft, ale je mozne si v profile zvolita dalsie dva vzhlady. Pytam sa preto, lebo tamtie dva su aktualizovane len prilezitostne, kdezto primarny warcraft vzdy .. Tudiz ak do fora zapracujem zmenu, musim ju premietnut aj do tych dvoch dalsich, inac lepsom pripade len nova funkcia nefunguje, v horsom to robi sprostosti .
no tak nastavenu mam klasicku ciernu a ked to blblo ostala mi stranka biela a text tusim modrym...inak ta cierna mi zpocitku dost vadila, hlavne vecer ked som popri tomto fore cital aj ine stranky vzdy po prepnuti z fora na stranky ktore maju vacsinou biely podklad som prve sekundy nic nevidel a len som zaostroval nez si oci zvykly na ten sok ale uz som si zvykol
_________________ Jeep Grand Gherokee WJ 4,7 V8 Limited QadraDrive + LPG
|
Str, 19.03.2008, 18:18 |
|
|
dindaj
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 06.03.2007, 19:34 Príspevky: 1805 Bydlisko: SE
|
OK
_________________ Bývalý offroadak
|
Str, 19.03.2008, 19:12 |
|
|
cico
Legenda Offroadu
Registrovaný: Pon, 20.11.2006, 12:05 Príspevky: 1316 Bydlisko: Wychod
|
ja som zafajknul, ze v upnej pohode, aj ked isteho casu.... ale uz dobre........a mam nastavene forum na čarno, to mi uz tak pasuje
|
Štv, 20.03.2008, 0:22 |
|
|
biker
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 06.10.2006, 0:00 Príspevky: 1239 Bydlisko: Senica
|
secko very O.K.
su aj horsie....
|
Štv, 20.03.2008, 0:44 |
|
|
pe3k
Učeň
Registrovaný: Pon, 10.03.2008, 14:05 Príspevky: 16 Bydlisko: RK (PD, W)
|
neviem, ci som zalozenim noveho prispevku o spoplatneni parkovania v meste porusil nejake pravidlo, ale prispevok bol vymazany a ja som ziadnu spravu o tom, ze preco, nedostal
_________________ zatial sa s forom zoznamujem
|
Štv, 20.03.2008, 11:25 |
|
|
finder
Support
|
Nectes, nevis ... Duplujes tu veci.
Sekciu do Pozornosti som spravil prave nato, aby sa tam davali pomerne dolezite veci, a este aj to je ocividne niekto lenivy precitat.
|
Štv, 20.03.2008, 19:16 |
|
|
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
romo11 píše: inak ta cierna mi zpocitku dost vadila, hlavne vecer ked som popri tomto fore cital aj ine stranky vzdy po prepnuti z fora na stranky ktore maju vacsinou biely podklad som prve sekundy nic nevidel a len som zaostroval nez si oci zvykly na ten sok ale uz som si zvykol
Odhliadnuc od toho, že čierna je elegantná, aj tak je warcraft bezkonkurenčná téma. Teda pre mňa určite. Myslím že večšina z nás tu trávi najviac času večer a tak tmavý podklad nevypaluje tolko oči. Aj ked LCD už nemajú také opalovacie účinky na pleť ako CRT.
Ja fórum berem ako živý organizmus a aj preto nehodnotím. Je tu jednoducho celé spektrum od-do. Je tu množstvo technických informácií, takisto emócií, vznikajú aj zanikajú tu vsťahy, je tu radosť aj smútok, láska/priatelstvo aj nenávisť, záujem aj lahostajnosť, múdrosť aj hlúposť, dobro aj zlo... jednoducho život. Či je fórum ok alebo nieok sa mi nezdá posudzovatelné...všetci sa na jeho kvalite podielame, a tak len odráža nás všetkých čo sme tu. Niekto len prejde okolo, niekto niečo po sebe zanechá, a niekto to zas hodne ovplyvní. Niekto len frfle a prileje svoj olej do každého ohňa, a niekto sa zase snaží pomôcť, zveladiť, zdokonaliť, atd atd.
A k tej prehladnosti...shaman má pravdu v tom, že kto vie a hlavne CHCE hladať, ten nájde. Stačí trebárs zadať "halušky" bez úvodzoviek, a jednoducho nájdete odborný thread o haluškách.
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Štv, 20.03.2008, 19:48 |
|
|
finder
Support
|
Mozem skusit trochu temu zosvetlit .. Nie moc.. Len tak decentne ...
|
Štv, 20.03.2008, 20:19 |
|
|
diesel
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 04.10.2006, 17:20 Príspevky: 4200 Bydlisko: St. George SVK
|
finder píše: Mozem skusit trochu temu zosvetlit .. Nie moc.. Len tak decentne ...
nieeeeeee warcraft nieee
_________________ Strieborný Šíp & Čierny Hawran
|
Štv, 20.03.2008, 20:31 |
|
|
finder
Support
|
Tak dobre
|
Štv, 20.03.2008, 20:32 |
|
|
MIrec01
koumák
Registrovaný: Pia, 28.12.2007, 0:25 Príspevky: 1355 Bydlisko: Banska Bystrica
|
finder píše: K obrazkom skusim spravit polopatisticky navod.
uz si to spravil prosim boo ja som asi madar mne sa tu nedaju vkladat foto
_________________viewtopic.php?f=4&t=3491&hilit=moj+samikviewtopic.php?t=9904&postdays=0&postorder=asc&start=0 Nerob si starosti s tým, čo si o tebe myslia iní. Tí majú dost starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.
|
Štv, 20.03.2008, 21:15 |
|
|
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|