Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Ned, 29.06.2025, 19:55
Dnes je nedela 29. júna 2025, meniny má Peter a Pavol, Petra a zajtra Melánia

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 50 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4
 GR Y60 zmena prevodu na redukcnej prevodovke viac do pomala 
Autor Správa
Mašinista
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
To Pechy: mne ale nejde o to, ze by to auto nejelo, i ked 35'' gumy som neskusal. Nechcem ale zvrhnut debatu zase k 35'', toho uz sa popisalo mrte a aj tak je to otazka hlavne toho, co clovek od auta ocakava.

Len na jemne manevrovanie v terene mi pride aj redukovana jednotka trochu moc rychla, a hlavne redukovana patka je mi v podstate na nic. Kde sa da jazdit na malej patke 50 km/h, sa da ist na normalnej trojke. Na tieto ucely sa mi zda vyrazne pomalsia redukcia idealna, na patke tak 25 - 30 km/h, to jest cca 3,5:1 redukcia.

Pomalsie diffy to ciastocne riesia (ja mam 1:3,9; takze priestor na spekulaciu je), ale cestny prevod mi docela vyhovuje a rad by som ho zachoval (dokonca som uvazoval nad este rychlejsim diferakom).

Da sa aj taka sranda ako je zdvojena redukcia, ale to je uz komplikovane.

Str, 23.01.2008, 16:24
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
píšu vlastně přesně to, co říkáš......na trialový ježdění (jemné manevrování) mi přijde na větších než origo pneu jednička taky rychlejší, tj. slabší a člověk musí víc přemýšlet, co a jak a používat spojku......proto ta možná uprava převodů v redukčce........co se týká použití pětky se zapnutou redukčkou......je dobře, že tam je, nedokážu si představit při jízdě po lese pořád zapínat a vypínat rekukci, tj. zastavovat vozidlo........na pětku lítám celkem běžně, žádný problém.....a hlavně, i ta pětka je kratší, tudíž silnější, asi jako dvojka normál....... :wink:

Str, 23.01.2008, 16:30
Profil WWW
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
chalani Lado Chrastecky s Ostravy vam to za 20000 ceskych spravy aj s demontazou prevodovky Ja by som to nedal robit nikomu inemu Lado toho namontoval uz dost a ci to treba ja si neviem predstavit ze by som to nemal v terene jazdim vela a stale len dva tri mam obute SS TSL SX 36 a prevody je priam nutna investicia mal som ich menene aj v micinedam to hocikomu porovnat a verim ze do toho pojde

Ned, 20.04.2008, 9:52
Profil WWW
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
robo kop píše:
chalani Lado Chrastecky s Ostravy vam to za 20000 ceskych spravy aj s demontazou prevodovky Ja by som to nedal robit nikomu inemu Lado toho namontoval uz dost a ci to treba ja si neviem predstavit ze by som to nemal v terene jazdim vela a stale len dva tri mam obute SS TSL SX 36 a prevody je priam nutna investicia mal som ich menene aj v micinedam to hocikomu porovnat a verim ze do toho pojde

A jaky prevod si si dal urobit?

Pon, 21.04.2008, 10:51
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
to neviem lebo je to najviac co sa da je to asi dvakrat pomalsie ako original nic vacsie sa tam nezmesti ak si spominam tak vraveli 4:1 ale ako oni pepici maju len jeden druh a ten je odskusany to neni akoze si objednavas s australie to sa vola pomale prevody do patrola

Pon, 21.04.2008, 12:22
Profil WWW
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 50 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný