Dnes je piatok 4. júla 2025, meniny má Prokop a zajtra nikto
Off road zraz Nové Zámky Komoča - Rezumé
Autor |
Správa |
biker
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 06.10.2006, 0:00 Príspevky: 1239 Bydlisko: Senica
|
 jeeeej to su zas dohady
david: bol si tam autom alebo ne?
btw pekne fotky  muselo tam byt super...
|
Ned, 11.05.2008, 17:56 |
|
 |
zuz
Mitsubishi Woman
Registrovaný: Uto, 29.05.2007, 11:34 Príspevky: 1204 Bydlisko: BA
|
david píše: treba to brat ako pririvnanie ja nechcem nikomu nic brat len som chcel zdoraznit co som chcel povedat
ale zrovna si nemyslim ze po vjazde do blata sa musi auto odtiahnut a predsa so stratami musi offroadak pocitat, technika moze zlyhat aj na lucke
Po vjazde do blata v jednej z jam aj defac utrpel uraz...mozno sem niekto hodi fotky...Vies, niektori potrebujeme tie nase auta aj na druhy den. Ale ak ty si ten typ, co sa vrha do vsetkeho, tak sa tesim, ked nebudes len divak, ale nam ten "adrenalin" ukazes.
Ked citam, co mas v profile, tak mi je uz vsetko jasne...
starý dobrý uaz-469, nejaké sipaky a zivy .... za kniplom
_________________ 4x4 za každých okolností
|
Ned, 11.05.2008, 17:57 |
|
 |
juroBSP
Ťažký Profík
Registrovaný: Str, 13.12.2006, 22:10 Príspevky: 356 Bydlisko: BA/SE
|

Zhodnotenie akcie z pohladu ucastnika: Super!
Novozamockym offroadakom sa podarilo kvalitne pripravit jednoduchu a prijemnu akciu. Vsetko bolo, tak ako ma byt.
Dobre pripravena a vyznacena trat, dokonca v kritickych usekoch s vykosenou travou a odstranenymi drevinami zasahujucimi do jazdneho profilu. Dostatok organizatorov, ktori stali prakticky pri kazdom terennom zlome. Skratka: "Na malom priestore, vela muziky!"
Areal kempu v Komoci bol uplne perfektny - dostatok miesta na zaparkovanie vsetkych aut, obcerstvenie, socialky, dostatok miest v tieni i na slnku na posedenie, konzumaciu jedal, napojov, dokonca pristupna dielna so zvarackou na mensie opravy. Prostredie absolutne relaxacne. Velka pieskova plaz, ale aj dostatok stromov a prijemne tienistych miest.
to David:
Neviem ako Ty, ale ja za dobreho offroadaka, nepovazujem vodica, ktory sa bezhlavo, len na zaklade povzbudzovania divakov, vrhne bez premyslania do cohokolvek. Naopak, toho kto sa vrha do vsetkeho so "zavretymi ocami" a plynovym pedalom na podlahe, povazujem za ..., zvolim miernejsi vyraz - nerozumneho vodica.
Offroadovy zraz by si ziaden divak nemal mylit s halovymi ukazkami monster truckov, kde je najhlavnejsim cielom demolacia.
Nevidim skutocne ziaden dovod, preco by som sa mal, napriek tomu, ze sa to mne, ako majitelovi, alebo vodicovi vozidla nezda bezpecne, vrhnut do kazdej jamy. A dovodom, predsa nemoze byt, tuzba prizerajuceho sa divaka. Lebo verim tomu, ze keby sa mal program vyvijat podla tuzob divakov, tak by boli velmi ziadane napriklad i discipliny typu - valanie stromov celnym narazom a pod.
Aby som to cele uzavrel: Myslim, podla toho co som videl, ze Ta akcia v Komoci predsa len, aspon trochu musela uspokojit, lebo sa na nej vyskytovalo dost offroadakov podla Tvojich predstav. Teda taki, ktori sa s chutou vrhali do vsetkeho, co vyzeralo nepriechodne. Vlastne chvilu sa tak museli spravat vsetci - to vtedy, ked na jedinom, ako tak priechodnom mieste zapadol traktor.
_________________Nissan Patrol K260 - Biely Spaniel = BSP, kratky, 2,8TD

Naposledy upravil juroBSP dňa Ned, 11.05.2008, 18:12, celkovo upravené 1
|
Ned, 11.05.2008, 18:05 |
|
 |
david
OFFROAD Expert
Registrovaný: Štv, 04.01.2007, 13:10 Príspevky: 857 Bydlisko: vinosady
|
presne toto som ocakaval ze ak vam niekto ide napriek tak uz je zle! vsak sme vsetci dospely tak preco si nevypocut nazor ktory nelahodi uchu
znovas sa opakujem nechcem s vami viest vojnu ja len ako to bolo ocami divakou ale tazko sa ide proti muru vam nieco vysvetlit pritom je to iba postreh
to biker: 2x som spomenul ako divak- rozumej bez auta
no ale teraz vydim co sa stane ak niekto prida nelichotivy postreh najradsej by ste ma ukamenovali ale chapte snad tu nikomu nejde o to aby sme sa jeden druhemu medzi sebou utesovali aky sme dobri troska kyseleho nezaskodi
do buducna uz viem ze svoje nazory nezverejnovat
_________________ starý dobrý uaz-469, nejaké sipaky a zivy .... za kniplom
|
Ned, 11.05.2008, 18:09 |
|
 |
biker
OFFROAD Expert
Registrovaný: Pia, 06.10.2006, 0:00 Príspevky: 1239 Bydlisko: Senica
|
david píše: 2x som spomenul ako divak- rozumej bez auta
no tak si mal ist autom a mal by si viac adrenalinu... a ne kritizovat niekoho kto nejde bezhlavo do jamy z blatom...
zuz, juro a diesel ti to uz vysvetlili... a verim ze si pochopil 
|
Ned, 11.05.2008, 18:19 |
|
 |
juroBSP
Ťažký Profík
|
to David:
Ci nazor lahodi uchu, nie je podstatne, dolezite je ci lahodi rozumu.
Ak Ti chybal adrenalin, preco si neprisiel rozmlatit pre divakov svojho Uaza? Spravna odpoved (myslim, ze Tvoja i moja) je: Nie som blazon! (ved ho chces tusim, predat) - A to je o tom rozume.
Howgh!

Naposledy upravil juroBSP dňa Ned, 11.05.2008, 18:24, celkovo upravené 2
|
Ned, 11.05.2008, 18:20 |
|
 |
zuz
Mitsubishi Woman
|
No, konstruktivne k akcii: Mne sa velmi pacilo, ze po celej trati boli roztruseni organizatori. Chvalim, ze boli viditelne oznaceni a zgrupovali sa na tazsich usekoch. Pomahali tym, co zapadli a v pripade potreby usmernovali ostatne auta. Velka pochvala za zohraty tim, chlapci 
|
Ned, 11.05.2008, 18:23 |
|
 |
dado
Legenda Offroadu
Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 10:45 Príspevky: 3010 Bydlisko: Rimavská Sobota
|
patrik píše: bolo super - kto nebol moze banovat..
...ano, ano banujem. Ale bohuzial jeep startuje len na 30 % tak som to nechcel risknut.
Neda mi, k tomu co napisal David :
... podobne staznosti som zazil na Off Road Show Rim. Sobota 2005 - divaci mali vteda vstup zadarmo. Sam jazdis a vies ako to chodi. Ja a myslim, ze kopa dalsich ludi si chodi na taketo akcie hlavne zajazdit. A divaci su pre mna na poslednom mieste. Ano beriem to, ze sa tam divaci potom nudia, ale vsak mozu odist domov. Pokial si divaci zaplatili nejake vstupne, je fakt ze nejaku atrakciu zabezpecit reba, ale chciet to po jazdoch je nemozne.
|
Ned, 11.05.2008, 18:51 |
|
 |
peterB
OFFROAD Expert
Registrovaný: Str, 13.12.2006, 23:17 Príspevky: 667 Bydlisko: Nitra
|
Divaci su na takejto akcii nepodstatni obcas az neziaduci. Ak ich tam organizator pusti - jeho vec, ak od nich zoberie peniaze - oklamal ich pokial tam nezabezpeci "platenych sialencov" ktori divakom ukazu to co chcu vidiet.
_________________ Lestenka
|
Ned, 11.05.2008, 19:31 |
|
 |
LOSOS
Ťažký Profík
Registrovaný: Pia, 30.11.2007, 22:19 Príspevky: 490 Bydlisko: Nové Zámky
|
Chalani len tolko že 99 % ludí takéto ešte nevidelo a boli z toho mimo a na očakávanie tých mislím na 1 % ludí tam bol traktorista ktorý bezhlavo vletel do kanála a ukázal ako treba zahučat s traktorom 
_________________Off road Nové Zámky LOSOS http://www.4x4nz.sk/
Mitshubishi L200 zvíšená , navyják,cb,gurtna,šnorchel a iné maličkosti aké majú mat naši miláčkovia.
|
Ned, 11.05.2008, 19:58 |
|
 |
MoostanQue
Mašinista
|

Pozorujem, ze nie je nad chytru vacsinu, proti ktorej sa vyjadri osamoteny jedinec. Nebudem posudzovat, kto a do akej miery ma pravdu; jednak pravda je vec relativna, a jednak som tam nebol. Ale David vyjadril svoj nazor a pohlad z pozicie divaka, a skutocnost, ze s nim niekto iny nesuhlasi, nie je dovod na hysteriu typu 'vsetci co si rozbijaju auta su cocoti a my chytri jazdime lepsie' .. fujtajbl. Kto dal komu mandat sudit nazory druheho? O nazore sa da diskutovat, podporovat alebo vyvracat argumenty, ale pri tom vsetkom su vsetky zucastnene nazory rovnocenne. Preexponovavanie prikladu a nasledna kretenizacia oponenta nema s kulturnou diskusiou nic spolocne.
To David: Naucis sa. Aj ja som sa naucil. V sekcii Moj Offroad je janeviemkolko aut, ktore sa mi vylozene nepacia. Su funkcne, vsetky upravy su kvalitne, ale su hrozne (podla mna), pretoze niektory druh uprav sa mne proste nepaci; niekomu inemu zas ano. Vec nazoru? Ano, ak mas ten spravny nazor. Ale skus tam napisat "toto je prisernost" a uvidis tie reakcie. Treba asertivne napisat, ake je to bohove, ako sme si na tomto fore vsetci zvykli, a nic sa ti nestane. A nedajboze sa v diskusii o nejakom probleme vyjadrit proti nazoru vacsiny - to teprve uvidis kolko mame majstrov sveta; a behom jednej strany sa od otazok ako a preco takto dostanes k zisteniu, ze 'chlapce ty si asi toho moc nevidel, si asi ani daleko nebol, hadam len tuto kusek, niekedy si nieco precitaj' a je dodiskutovane, pretoze na taku picovinu sa nic rozumne povedat neda. Vitaj na fore
 Tak a cil sa mozete pustit do mna, a som zvedavy, kto vsetko mi da cervene hviezdicky za iny nazor .. preco vlastne nemaju cervene ti spravni, a zlte ti navyse? to uz tu bolo, nie?
_________________Bežný automobil v základnej výbave. Nóóikdyž.. 
|
Ned, 11.05.2008, 19:58 |
|
 |
zuz
Mitsubishi Woman
|
MoostanQue píše: Tak a cil sa mozete pustit do mna, a som zvedavy, kto vsetko mi da cervene hviezdicky za iny nazor .. preco vlastne nemaju cervene ti spravni, a zlte ti navyse? to uz tu bolo, nie?
Nech sa paci, mas ich tam. Nie za rozlicny nazor, ale za nafukovanie uplne normalnej debaty, kde maju ludia rozdielne nazory.
|
Ned, 11.05.2008, 20:07 |
|
 |
Majod
OFFROAD Expert
Registrovaný: Uto, 25.12.2007, 15:32 Príspevky: 647 Bydlisko: Ko PD
|
Vám Losos -Markus a spol dakujem za prijemne strávený den.
_________________ UAZ,,Wrangler CRD
Naposledy upravil Majod dňa Uto, 13.05.2008, 8:40, celkovo upravené 1
|
Ned, 11.05.2008, 20:16 |
|
 |
juroBSP
Ťažký Profík
|

Naposledy upravil juroBSP dňa Ned, 11.05.2008, 21:51, celkovo upravené 1
|
Ned, 11.05.2008, 20:42 |
|
 |
Martin 4
Trvalá prekážka
|
tak si aj ja kopnem...
David... traktorista, Wrangler trúsiaci kardany po pláži a ostatný zapadlíci ti nestačili ?
Som na tom asi tak ako Zuz. Mám len jedno auto a ak mu ublížim, tak až kým nenašetrím na opravu, budem chodiť pešo.
Čiže si fakt nemôžem dovoliť robiť riskantné vylomeniny pre potechu krvilačného publika.
A teraz ten kopanec...
David... a prečo si neprišiel s Uazom ukázať nám, ako sa to robí správne?
_________________ SLOW & FURIOUS
|
Ned, 11.05.2008, 20:48 |
|
 |
|
Kto je on-line |
Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|