Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Uto, 01.07.2025, 6:13
Dnes je utorok 1. júla 2025, meniny má Diana a zajtra Berta

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 186 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Ďalší
 Off road zraz Nové Zámky Komoča - Rezumé 
Autor Správa
koumák

Odpoveď s citáciou
pal píše:
MIrec01 píše:
Cesta ktorá mi mala trvať 3 hodiny mi trvala 5:30 lebo pred deninov Caka mi roztrhlo klinoví remen tak som siel bez chladenia a dobýjania do Caky

Inak aj mne sa trhol klinak 15 km od domova. Dotiahol ma az Ferdik. Skoda len ze si klinak po ceste zobral za obet aj druhy drazkovy remen, hadicu chaladia....a dnes som zistil ze si to odniesla aj hlava - prasknuta :(

To ma mrzi inac nemal si ty minuli rok taky isty problém na Kmotrovom kopci???

starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.

Pon, 12.05.2008, 0:21
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
To bol troska iny problem. Najskor mi prdla jedna hadica, potom sme to doliali narychlo studenou vodou a uz vrelo stale. Inak nebol problem v hlave, ale mal som prasknuty blok, pricom sa prasklina casom zvacsovala. Teraz bol vsetkemu na vine klinak - asi vadny kus. roztrhol sa a nasledne sa zaplietol do plocheho drazkoveho a ten sa omotal o hadicu obehu chladenia. Kym som zastavil a zistil co sa deje, tak hlava bez vody sa uz stihla porucat.

Pon, 12.05.2008, 0:33
Profil ICQ
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
no trosku ste tu prekrutili moj prispevok !
ja som nespominal nic take ako vletiet do baziny so zatvorenymi ocami a na plny plyn!!!
ani som nemal vyhrady voci organizatorom pretoze nebolo co vytykat chcel som tym povedat to ze som sa zucastnil na par off akciach a z pohladu divaka na "sutaziacich " som bol najviac sklamany
tak neviem o co vam ide??? asi o to ze konecne sa tu nasiel niekto kto povedal ako to vidi /myslim z fora/ a takto ste sa ukazali !
Vy ste tu uz partia /co je samozrejme super/ ale ak vam niekto ukrivdi tak sa nanho vsetci vrhnete ako supi a tomu sa hovori objektivita a beriem aj to ze terez budete proti mne vytahovat momenty ako ked som prekotil svoje auto v Tisovci ano- bola to len moja chyba ale ja som sa aspon pustil do trialky co vatsina z vas povedat nemoze a aj som ju dokoncil a ako povedal Moo -treba pisat ako sme si vsetci zvykli /tu na fore/a je to v pohode !

Pon, 12.05.2008, 3:13
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
SKVELY TYM-KTORY ZABEZPECIL TUTO - A K C I U , osobne som sa citil 3 dni ako v raji,,,,perfektne zorganizovana akcia, za co sa musim podakovat, -Marcusovi, Lososovi , Csiga, Krtkovi a ostatnym co menovite nepoznam,trasa bola perfektna, kazdy si prisiel na svoje ked ovsem aj chcel,,,, taktiez som sa velmi potesil ze som spoznal dalsich z tohoto fora ako Zuz,- skvela-perfektna offroudacka a Martin4, Diesela,Maco,Majod,Mirec1,ktoremu sa musim osobne podakovat ze mi pomohol v nudzi pri vyprostovani mojho jeepika, a taktiez sa musim podakovat -menovite ho nepoznam iba ze ma vytahoval pri tom zapadnutom traktore s defendrom,a tym ktory mi pomohli pri vytahovani tym defendrom, aby som sa neprevratil na bok, bo som mal namale,,,,taktiez sa musim podakovat tymu z PD ktory mi pozicali zvaracku, ktora bola potrebna k odstraneniu zavady, co sa tyka trase, tak si myslym ze bola perfektne narocna, ,,,obsahovala vsetko , co bolo potrebne, skoda ze si to odniesol moj navyjak a chladic, cesta mi trvala domov 6 hodin,miesto-3hodin,spotreboval som cca 100 litrov vody,,taktiez lutujem MIRECA1,ked sme isli domov tak prisiel o technicky a 500 sk,v NZ,,,, cestou mu odysiel klinak, ale to sa nam podarilo zabezpecit,a jeho zavadu odstranit,,,,,autorom fotozaberov ,taktiez vdaka su perfektne, co sa tyka organizatorov, boli vsade kde ich bolo treba,boli napomocny a nevyhnutny,,,,dole klobuk pred organizatormi,skratka bola to akcia super,,, :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023

pri traktore robil lanovku patrik. :wink:
a tiež som ťa rád poznal :D
diesel

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Pon, 12.05.2008, 8:11
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Tak takéto články,fotky a príspevky nás tešia a povzbudzujú dobudúcna!!!
Ako predseda clubu 4x4 off road NZ chcem poďakovať každému kto nám pomáhal na dráhe ako aj na vstupnej bráne registrácii proste každému! :smt023
Len lutujem toho že LOSOS sa nemohol zúčastniť celej akcie :( ale nabudúce LOSI !!!
Ešte jedno velké ĎAKUJEEEEEEEM :smt128 :smt128 :smt128

Pon, 12.05.2008, 8:49
Profil WWW
Mitsubishi Woman
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
efendi píše:
taktiez som sa velmi potesil ze som spoznal dalsich z tohoto fora ako Zuz,- skvela-perfektna offroudacka a Martin4, Diesela,Maco,Majod,Mirec1...

Efendi, aj mna velmi tesilo :smt039

Pon, 12.05.2008, 12:47
Profil WWW
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
dakujem za vyprostovanie pri traktoru,, bez tvojej pomoci by som bol v prd..i,,,, :smt023

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Pon, 12.05.2008, 13:40
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
tiez by som sa pridal a podakoval organizatorom, usporiadatelom a vsetkym okolo.
akcia bola perfektna az sa jeden divil kde to dokazali na rovine take vykuzlit. pojazdil som si pekne a velmi sa mi lubilo.

a ze som sa nevrhal do kazdej velkej mlaky? je rozdiel ked ma niekto seriovku, v nedelu vecer prehodi drapaky na cestne gumy a v pondelok do prace a ked ma niekto special na jazdenie a nahradne auto v garazi.

a odhad co si mozem a co nemozem dovolit ma nieco do seba. rozbit auto neni umenie, umenie je prist cely do ciela! (otrhane plastiky sa nerataju!)

s pozdravom a prianim viacej podobnych akcii :smt038

Pon, 12.05.2008, 15:08
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
pozeram ze som prisiel o super akcosku, mrzi ma to, ale na saigone si to vynahradim

Pon, 12.05.2008, 16:25
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
ešte malé foto...aut je tu už dosť :-D :

Obrázok

toto do mna furt dobiedzalo v prístrešku kde mali tie čípoš klobásy. Ked to raz dostane volant do ruky bude zle 8) :

Obrázok

Pon, 12.05.2008, 17:23
OFFROAD Expert
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Ahaho skrytého talenta jedného, no dajte mu do ruky kvalitný foťák a už nič nieje v bezpečí :-D

Dobré fotky Dieselko :wink:

EX JGCH 4l - trochu off
EX JGCH 5,2l - cestná leštenka

email: andrej.durda@gmail.com

Pon, 12.05.2008, 21:14
Učeň
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Takze v prvom rade by som chcel odovzdat velku pochvalu chalanom ktorym sa nieco take ako offroad zraz v Komoci fakt vydaril. Marcus,Losos a vsetci chalani ktory si dali tu snahu a usilie nieco taketo spravit na dolniakoch klobuk dole. Organizacia perfektna, trat vymakana, ludia super,zabava super. takisto by som chcel podakovat aj Rudovi za perfektne ubytovanie/aj vecerne pohostenie/. Dufam ze buduci rok sa vidime na KOMOCI. Takze keby som mal ten vikend zhrnut a myslim ze aj chalani Riso ,Stevo, Mato aj Jaro by sme to ohodnotili ako jednu krasnu vydarenu akciu. :smt023 :smt023 :smt023 :smt023

Naposledy upravil fireman dňa Pon, 12.05.2008, 21:37, celkovo upravené 1

Pon, 12.05.2008, 21:28
Profil WWW
Recyklovaný teaneger
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Podla toho čo píšete a podla fotiek tam muselo byť sqele. Škoda, že som musel byť cez výkend pod papučou. :oops:

Pon, 12.05.2008, 21:28
koumák

Odpoveď s citáciou
Poslať 
Kapo píše:
Podla toho čo píšete a podla fotiek tam muselo byť sqele. Škoda, že som musel byť cez výkend pod papučou. :oops:

aspon si to spravil poriadne co si mal :-D
uspokojil si domácu ????

starostí s tým, čo si o nich myslíš ty.

Pon, 12.05.2008, 21:42
Profil ICQ
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Poslať 
david píše:
pridam aj ja komentar z Komoce z pohladu divaka: trat bola super ,pekne kludne pojazdenie aj vsetko okolo organizacie :smt023 mam len vyhradu k co sa tykalo "offroadakou" ktory ked prisli k nejakej blatovej jame tak cuvli a obysli a ked ich divaci povzbudzovali aby ju prekonali dostali sme namiesto toho ignoraciu ako ze nepocuje a hlavu otocili nabok a dokonca aj argumet - nechcem si zaspinit auto!

tak o bol moj postreh ako divaka ,musel som to zo seba dostat von mozna sa to niekomu nebude pacit ale aj takyto ludia si hovoria offroadaci, samozrejme cest vynimkam - Efendi, Defik z BA, partia zltych Samcov a dalsi ... :smt023

Ty si zivy ko..t.(Sorry pani a damy) Jediny kto sa tu uraza si TY.Ja by som urcite vletel do kazdej z tych jam s radostou.Mozno preto teraz nemam na com jazdit.Ale nevycitam nikomu ak jamu obide.Mal si to ukazat Ty.Myslis ze offroadaka robi to kam vsade vleze.
Toto je prvy utok na Teba.Ostatni sa Ti snazili len vysvetlovat.Vidim ze zbytocne.

Pon, 12.05.2008, 21:47
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 186 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný