Dnes je utorok 4. novembra 2025, meniny má Karol a zajtra Imrich  

| Autor | 
            Správa | 

| 

IvoLUCKY 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 16:02 Príspevky: 968 Bydlisko: Trenčín

| 

Uz par rokov ficim na IGO navi v roznych verziach instalovanych na troch genraciach HTC ... Az do verzie winmobile6.1 som nemal problemos
 ALE
 rozbil so displej na HTC (momentalne TyTN II alias Kaiser) a ti magori v servise mi preflesovali 6.0 na 6.1 ... zo zaciatku radst nad novymi moznostami a teraz tu neviem rozchodit ziadnu verziu iGO . Skusal som :
 - 2006
 - 2006 pro
 - 2008 (dve verzie)
 Vsetko sa nainstaluje, v today sa mi bjavi ikona a ked spustim program tak sa asi 10sec presypaju hodiny a potom nic ... Ako keby tam ten soft nebol.
 Poradte , pomozte pls = uz som bezradny 

_________________ OFF the ROAD 

| 

| Sob, 08.11.2008, 1:45 | 

| 

| 

| 

lumenos 
				Ťažký Profík 

Registrovaný: Pia, 02.11.2007, 22:19 Príspevky: 304 Bydlisko: PO-UBLA

| 

da sa to flasnut spat na 6.0 . ja som rozmyslal presne nad tym, skusit 6.1...asi chvilu pockam
 inac vysla nova verzia iGo 8.3 skusal si aj tu? 

_________________ Land Rover Discovery 2,  2,5 TD5, lift 2" OME,  Allamat 296, 235x85x16 Hankook MT RT03, 
  EX - Jeep Grand Cherokee WJ, limited 4,7 V8, QD +LPG, CB allamat 296,  2" lift, BFG AT 245x70x16, kompresor,svetelna rampa, navijak 12000lb 

| 

| Sob, 08.11.2008, 8:42 | 

| 

| 

| 

rado nd 
				OFFROAD Expert 

| 

IvoLUCKY píše: Uz par rokov ficim na IGO navi v roznych verziach instalovanych na troch genraciach HTC ... Az do verzie winmobile6.1 som nemal problemos ALE rozbil so displej na HTC (momentalne TyTN II alias Kaiser) a ti magori v servise mi preflesovali 6.0 na 6.1 ... zo zaciatku radst nad novymi moznostami a teraz tu neviem rozchodit ziadnu verziu iGO . Skusal som : - 2006 - 2006 pro - 2008 (dve verzie) Vsetko sa nainstaluje, v today sa mi bjavi ikona a ked spustim program tak sa asi 10sec presypaju hodiny a potom nic ... Ako keby tam ten soft nebol. Poradte , pomozte pls = uz som bezradny Ak si dobre pamätám, tak sa mi dialo toto alebo niečo podobné, a pomohol mi Paťov patch na2008.  

| 

| Sob, 08.11.2008, 17:45 | 

| 

| 

| 

IvoLUCKY 
				OFFROAD Expert 

Registrovaný: Štv, 05.10.2006, 16:02 Príspevky: 968 Bydlisko: Trenčín

| 

Radko vdaka ...
 Prezrel som celu tuto sekciu a su tu linky na fselico ... Ten patch , ktory spominas je ktory ? Daj mi sem pls priamy link = nemam akosi priestor na skusanie vsetkeho , ak to uz mas vyskusane ... Vdaka
 Ivo 

_________________ OFF the ROAD 

| 

| Ned, 09.11.2008, 12:09 | 

| 

| 

| 

kamil.f 
				Učeň 

Registrovaný: Pia, 11.04.2008, 12:13 Príspevky: 28 Bydlisko: Prešov

| 

ak mate niekto nejaky problem s igom a win mobile 5,6,6.1 a podobne piste mi na icq...poradim a pomozem s flashom ROM-ky ako aj s igom... icq 265947380 . . . kamil 

_________________   mio A501
   E-Ten Glofiish M700  

| 

| Ned, 07.12.2008, 2:55 | 

| 

| 

| 

finder 
				Support 

Registrovaný: Str, 04.10.2006, 14:20 Príspevky: 6667 Bydlisko: PB

| 

_________________Co neubrdzis, neukecas. Ak to nejde ubrzdit, aspon pridaj, nech je sranda   . 31" AT, AVM, hasicak, gurtne, retaze, bezna auto vybava. Zatial ... http://www.spritmonitor.de/en/mileage_icon/599240.html 

| 

| Str, 14.01.2009, 20:58 | 

| 

| 

| 

Kto je on-line | 

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný  | 

| 
	Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
  | 

|