Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je Sob, 12.07.2025, 7:35
Dnes je sobota 12. júla 2025, meniny má Nina a zajtra Margita

Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 ... 711  Ďalší
 Nieco pravdy na tom bude... 
Autor Správa
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Ogo,predstav si,ze viem ako to funguje vo svajci((zalozky maju svoje zbrane(bez streliva) doma a absolvuju(neviem uz ako casto) podobne manevre,ako my za sociku)) :wink: .Akurat ty nevies,ako to funguje v juesej :wink: .Ten patriot ak zije v kalifornii v pohode pochopi,ze mu u nas nepredaju zbran...-lebo mu ju nepredaju ani v tej kalifornii :-D .Sak som spominal,ze ani v juesej to nemaju jednotne.Kazdy stat to ma inak a v niektorych si nosenie,bezne u nas nevedia ani predstavit.
Ze nepredaju zbran amikovi u nas je v poriadku.Ani tebe by ju v juesej nepredali :wink: .V unii mame jednoznacne najlepsie zbrojne zakony my,cesi a bielorusi.....len je otazne,ako dlho este u nas budu platit :smt139 ...lebo brusel a lisabon :(....a nasi ''politici''.
Klasicky amik si o nas asi nemysli nic...najskor ani nevie,ze nejake slovensko existuje.
Perlicka..... v 92hom som v juesej na floride vyhral nad ''patriotmi''v sutazi,-kolko statov je v usa :smt121 .

Štv, 05.08.2021, 18:11
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
:-D Perlicka..... v 92hom som v juesej na floride vyhral nad ''patriotmi''v sutazi,-kolko statov je v usa :smt121 .

Kua, mam dojem zesi vacsi fanda juesej ako kamarat spajky :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

EX Mitsubishi Pajero2,5TDI GLS
EX Jeep Grand Cheroke WJ 3.2 TDI Limited
EX Nissan Patrol 2.8 TDI Y60
EX Jeep Grand Cheroke 2.5TDI laredo
EX Jeep Grand Cheroke2,5TDI Limited

Pia, 06.08.2021, 9:31
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
.......Ze nepredaju zbran amikovi u nas je v poriadku.Ani tebe by ju v juesej nepredali........

Preto som písal a tvrdím, že nie je demokracia ako demokracia, ale má svoje akoby medzistupne. A takisto tvrdím, že kým sa určité prvky existencie neštandardizujú, tak ostaneme trčať niekde na pol ceste. Nie je predsa možné, že v r. 2021 v jednom štáte si občan kúpi kľudne guľomet, v druhom štáte zas manžel si svoju manželku môže vymeniť za ťavu, v tretej krajine roky nie je vláda, lebo krajina bola počas zavádzania demokracie úplne rozvrátená a tak tam teraz vyčíňajú všetcia tí, ktorí chcú a samozrejme ozbrojený, samozrejme ozbrojený, hoci do tej krajiny je zakázaný vývoz zbraní...atd. atd. dalo by sa toho popísať hodne. A najväčšie góly, ked čítam, že koľko peňazí sa vkladá do kozmického programu....a potom vysvitne, že to nie kvôli tomu aby sme sa mali lepšie ale kvôli tomu aby stade zhora lepšie videli na vojenské ciele a lepšie vedeli tie ciele bombardovať = pozabíjať tam ľudí. Veľmi potešujúce.

Pia, 06.08.2021, 11:25
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Efi....aaale prd :lol: ...proste som mal len skreslenu predstavu o juesej,ako mala vecsina ludi u nas za sociku.Tak som hltal vsetko o amerike.A chcel som vediet ako bola skonstruovana socha slobody.Tak ked sa dalo ist pozret,siel som.Len mi to tam dako nepasovalo...ich mentalita,sposob zivota.....plus ma vtedy som lovil moju polovicku :wink: ,vizum som mal len na rok a tak som sa vratil.Co som chcel som videl,urobil som si svoj nazor a tak som nebol odkazany na cudzi pohlad....no,je to uz skoro 30 rokov.

Pia, 06.08.2021, 11:28
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Bahno ja uz dumal,ze aj v usej si bol v kamione kormanom krucic :-D

Pia, 06.08.2021, 11:35
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Ogo,ved ale tak funguje ludstvo od zaciatku!A bude fungovat az kym samo seba skoro komplet
nevyhubi(ktovie,kolkokrat sa to uz na zemi stalo :smt139 ),alebo kym sa nesplnia predpovede v scifi filmoch a vladu nad ludstvom neprevezme daka umela inteligencia,ktora bude ludstvo chranit pred nim samym.Inak to nemoze byt.Cast ludi jednoducho nema dane do vienka,ze zit sa da aj bez toho,zeby museli niekoho okradat,zabijat,ci zotrocovat.Takze by sa ta cast musela zlikvidovat a potom by mohla prist daka ta demokracia.Lenze ako ich zlikvidovat,ked ich ani nepozname :smt139 .....to je jedna vec.Druha vec je,ze nas rozdeluju a preto sa nikdy nezmozeme postavit na odpor proti nim.Tak ostavaju len tie 2 moznosti,ktore som spominal.

Pia, 06.08.2021, 11:41
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Joe,kormanom krucic som tam nebuv,bo neznau amerikansky a nemohou tam zrobic papire na toten kamion :mrgreen: .

Pia, 06.08.2021, 11:43
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
.......Tak ked sa dalo ist pozret,siel som.Len mi to tam dako nepasovalo...ich mentalita,sposob zivota.....plus vtedy som lovil moju polovicku .........A chcel som vediet ako bola skonstruovana socha slobody......

Cipanabeka, bahno, ty máš ženu američanku ????????
Fíííííííí. To si ju ako ukecal aby išla s tebou na Slovenkô ? Alebo si bol na vohľady u pôvodných, červených ? :D Ta to už musela byť porádná kríza na Liptove, keď si išiel ženu si hľadať až hen do ameriky ! :smt126

A do afriky ťa nelákalo pozrieť ako boli skonštruované pyramídy ? A potom by si nám napísal sem....

Ešte k tomu vyzabíjaniu sa...minule som sa dakde doklikal a tam píšu, že v usa majú v obrannej stratégii normálne zakomponované, že použijú preventívny atómový úder na rusov. Ešte raz: preventívny atomový úder. Ja som tomu nechcel uveriť ale údajne je to pravda a fakt to majú vo svojej vojenskej doktríne. Či to je fakt pravda, ja neviem, píšem, čo som sa dočítal.

A tu si prečítajte, ako sa vie o nás postarať naša vláda

https://www.hlavnespravy.sk/fantasticky ... me/2633550

Pia, 06.08.2021, 12:44
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Aku americanku :shock: ?Lovil som ju u nas a tak som sa vratil dokoncit preruseny lov.Ten mi vysiel :D .
Pyramidy viem ako su skonstuovane :wink: ....kazdy vidi,ze su to kamene na sebe.Co neviem(a to nevie nik) je,ze neviem kto,ako a kedy ich postavil.Len o soche som sa vtedy nemal kde docitat a strasne ma zaujimalo,ci je to odliatok,alebo ako bola skonstruovana.Az ked som sa tam dozvedel,ze ju staval ajfel,zacal som tusit ako a ked som ju videl zvnutra,tak sa mi tusenie potvrdilo.Vdedy akurat nefungoval vytah,aj faklu reparovali,tak nas do celenky vyslo len zopar.Ostatnym stacilo,ze si na hlavu nasadili koruny z molitanu a fotili sa pred stojanom.Moj rusky,rucne natahovany zenit tam vtedy budil pozornost medzi baterkacmi :lol: ...
...preventivny uder....tomu verim,ze maju zakomponovane.Sak aj ''obranny'' :smt121 spolok nato sa ''brani'' tym,ze napada ine staty.Naplna tym prislovie,ze -najlepsia obrana je utok :-D .
...nasa vlada nieje nato,aby sa o nas starala....ona je (dosadena zapadom)nato,aby dokazala predat a znicit to,co nestihli vlady pred nou.Ta pila je v tom pripade naozaj fenomenalny uspech vlady.Druhy je znicenie lesov a zivobytia ludi v podhorskych oblastiach a nasledne predane aj tie oblasti....to sa im asi tiez podari.No ale co cakat od takej havede.......
Ale ako vravim...sami sa tam nezvolili!Oni su len obraz slovenskeho naroda.Teda,vecsiny.

Pia, 06.08.2021, 14:38
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Kuuurvaaa....clovek sa nahana ako jebnuty,prejde pol europy a pride na zaprdene slovensko a tam kral kokotov,preobleceny za veduceho cestarov da v piatok pri kralovanoch rozkopat cestu :shock: .A riadit premavku necha dvoch romskych spoluobcanov s prikazom 20 aut z jednej strany,20 z druhej.Tak spoluobcania plnia prikaz do bodky.Cakaju kym sa nazbiera 20 aut od ruzomberka....to trva tak 3 az 5 minut,potom pustia 20 aut z 10 kilometrovej kolony od ziliny.Tym romom sa nedivim...ale tomu kokotovi co im to rozkazal......to musi byt urcite nejaky priaznivec vladnucich stran.Normalny clovek by nemohol byt taky cocot.Urobit takuto hovadinu v piatok,ked sa pol vychodneho slovenska vracia domov.....to uz chce inu davku debility.Ako by povedal ander z kosicoch,-do vlady toho cloveka! k igimu a veronicke by sadol ako rit na serbel.

Pia, 13.08.2021, 11:46
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
bahno píše:
Kuuurvaaa....clovek sa nahana ako jebnuty,prejde pol europy a pride na zaprdene slovensko a tam kral kokotov,preobleceny za veduceho cestarov da v piatok pri kralovanoch rozkopat cestu :shock: .

Obrázok 

Sme vysnivana krajina,, ale pre Sorosa.. :smt151 :smt133 :smt023

Pia, 13.08.2021, 12:05
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
:smt139 tak totok bude velmi zaujimave,, kde to spejeme????

https://www.topky.sk/cl/10/2165847/OTAZ ... -fungovat-

Pon, 16.08.2021, 12:43
Ťažký Profík
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
Tak z tohto je jednoznačne evidentné, že tu neide o zdravotnú ochranu občanov, ale o ďalší nehorázny tlak na neočkovaných, dať sa zaočkovať.
A čo sa týka kontrol v rôznych zariadeniach, Zák.č.576/2004 Z.z. o zdravotnej starostlivosti exaktne stanovuje v 15 bodoch, kto má prístup k zdravotnej dokumentácii, ktorou kovid pas ... je. A medzi oprávnenými osobami nie sú ani policajti, ani vojaci a už tobôž nie zamestnanci rôznych prevádzok.

Ex. Jeep Grand Cherokee WG stock
Ex. Subaru Forester MY 2007 IM
Ex. TLC 90 +2" Ultimate suspension
Ex. THilux +2" OME

Pon, 16.08.2021, 14:09
OFFROAD Expert

Odpoveď s citáciou
Švajčiarska polícia odmieta porušovať ľudské práva
https://zemavek.sk/svajciarska-policia- ... ske-prava/

Štv, 19.08.2021, 20:22
Velky Kraken
Obrázok užívateľa

Odpoveď s citáciou
:-D tak totok je super,, zial slovak je tupy a nim aj zostane..vid sucasnu situaciu..Koho volili , nuz viac k tomuto ani niet co dodat :smt152

Pia, 20.08.2021, 21:07
Odpovedať na tému   [ Príspevkov: 10663 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1 ... 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 ... 711  Ďalší

Kto je on-line

Užívatelia prehliadajúci toto fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný